torstai 17. syyskuuta 2015

Hallituksen Petturuus ja Saamattomuus

http://kyseenalaistava.blogspot.fi/2015/09/suomi-pohjasakkaa-silti-tuki-virtaa.html

Niimpä.
Suomessa ei oikein ole töitä eikä kenelläkään rahaa tms, ja samalla tänne PÄÄSTETÄÄN, kun ei USKALLETA sanoa Kansainvälisille Syyläisille Jutkupaskoille "ei!!" koska on opetettu koko ikä, että ne on jotain helvetin vitun "valittuja" ja "sorrettu" kansa ja vaikka mitä,  -pakoloisia joka rajan ja rajankaltaisen yli ja ali ja läpi.

Mitä ihmeen vittua... ?

Kuinka tällaista voi joku tehdä ? Mitä te ns päättäjät oikein meinaatte ja mitä te siellä polttelette ?! Me ainakin poltamme päreemme !! Tai nehän ON JO tulessa.

Eikö teitä yhtään hävetä ?! Ettekö te haista palaneenkäryä, ja tajua olevanne TULESSA !!!??
Se on TE mikä täällä haisee !!

Herätkää nyt jo herran tähden, tsiisus vittu, ja ristus perkele !!

HERÄTKÄÄ !!! HERÄTKÄÄ !!! HERÄTKÄÄ !!! HERÄTKÄÄ !!!
HERÄTKÄÄ !!! HERÄTKÄÄ !!! HERÄTKÄÄ !!! HERÄTKÄÄ !!!
HERÄTKÄÄ !!! HERÄTKÄÄ !!! HERÄTKÄÄ !!! HERÄTKÄÄ !!!

Me olemme menossa KOHTI SAATANA SOTAA / SISÄLLIS-SOTAA !!!! Ja silti te saatanan typerät perkeleen itsekkäät jästipäät pidätte EDELLEEN tärkeämpänä kuin myöntää TODELLISUUS ja TILANNE, suomalaisten ruoskimista ja oman lärvänne säilyttämistä yms typerää Ryssäläistä paskaa !!

Haistakaa perkele vittu.

*

Vittu mitä tyhmiä ääliöitä saatana. Ja kaikki te VITUN "vihreät" ja Vasemmiston Marxistit ja muut perkeleen läskipäiset ääliökakarat: NYT vois olla aika helvetin otollinen aika alkaa pitämään suunsa kiinni ja pyydellä vaikka edes kirjallisesti anteeksi Kansalta ja Maalta, kaikkia tekemiänne sabotaasin tekoja. Ja KAIKKEA aiheuttamaanne OIKEAA kärsimystä jonka olette saaneet tyhmyyttänne ja naiiviuttanne kohkattua esiin.
Sekä suoria vaurioita, että kerrannaisvaikutuksia. Ja niitä on muuten paljon !!
Alkakaa vaikka siitä listasta "yksittäistapauksia" jonka pistin tuohon muutama kirjoitus takaperin, tännekkin näkyviin.


"Poliitiko" : tiedän, että teistä suurin osa kärsii Vakavista Persoonallisuuden  häiriöistä, mm psykopatiasta ja sosiopatiasta ja narsismista ja ehkäpä histrionismista (Vasurille lähes VAADITTU piirre!) ja rajapersoonallisuudesta, muuta..... ette te vihdoin viitsis KUUNNELLE tai LUKEA kun yritän SANOA mihin asiat ympärillänne on de facto menossa ?!

Tiedän, ettei psykopaatti sääli muita ja tunne MITÄÄN, mutta ...SILTI en voi kuin ihmetellä teidän tympeän typerää ja ehkä näennäistä, tyyneyttänne, tämän katastroofin kynnyksellä !!
Hämmästyttävää !!

Siinä missä minä olisin jo tehnyt 10 konkreettista siirtoa, te EDELLEEN istua möllötätte vain perseellänne siellä jossain missä teitä pullasorsia sitten tällähetkellä säilötäänkin, ja odottelette "josko jotain ilmaantus" ja jos vaikka tämä kaikki suttaantuisi ihan itse. Menisi omalla painollaan pois.

Se ei me.

Muslimit ei me ! Ne TULEE, ne ei ME.

Mä en halua enkä aio, elää "suomessa" missä on Muslimeita.
Eikä moni moni muukaan.
Muslimin keskiverto ÄO lienee jossain 70-90 välillä ? siis melko sama kuin perus makakilla. Minulla se on yli 170, eli räikeästi "nero"n vaaditun ÄO:n yllä (joka on 130).
Ja MINÄ latelen teille näitä "madonlukuja" mutta heeeeiii !! tehän tiiätte paremmin ku... oottehan te sentään "töissä" ..VALDESSA !!
Hipheheeeeiiiiiiiiii...

Vitun idiootit.


M I K S I   te annatte kaiken tämän tapahtua !?!? Kuinka saatanan KYVYTÖN ja LAMAANTUNUT vitun typerä perkeleen PAVIAANILAUMA te voitte oikein olla !??!
HERÄTKÄÄ, havahtukaa nyt jo perkele HEREILLE !! NYT !! ...haloo !?....

Ei ole olemassa mitään vitun "EU"ta - on vain lajitelma Maailmalla Kuuluisia Toisenmaalaisia Kommunistisia "Yksilöitä" . Ei teidän TARVITSE saatanan luuserit ja pellet, TEHDÄ MITÄÄN mitä joku vitun kuiva ämmä Brysselissä teille SANOO !!

Saatanan narrit.

Tai ...tulkoot perkele pakottamaan !!!!

Ketään ei VOI pakottaa, jollei häntä /heitä, saa HYVÄKSYMÄÄN sitä mitä pakottaja haluaa hänen / heidän hyväksyvän. Esim tiettyä käsitys asioista ja kuva maailmasta.

ÄLKÄÄ ANTAUTUKO MAINEELLE.

Eu  ON JO OHI !!

SE on OHI JO NYT !! Se on JO kuollut. Se syntyi kuolleena ja epäpyhänä häväistyksenä, mutta vittuako teidänlaisenne lahjattomat loiset ja luuserit ja hyödyttömät pellet ja opportunistiset paskaläjät sellaisesta välittäisi !!
Ei ole olemassa kuin tämä hetki ja oma napa ja muusta viis.




Perästä kuuluu.
Niin metsä vastaa kun sinne huudetaan.
Sitä saa mitä tilaa.


Tilanne EI OLE enää (eikä ole IKINÄ oikeasti ollutkaan) TEIDÄN KÄSISSÄNNE.


Eurooppa ja myös kiitos teidän ja sen VITUN Esko-läskipää-Ahon idiootin, Suomi on / ovat POIKKEUSTILASSA.


Olkaa hyvät, ja uskaltakaa JULISTAA se VIRALLISESTI !
Montako kertaa tämä pitää SANOA / kirjoittaa ?!?!



Suomen "Hallitus"  2015



P.s Ai vittu, että haluaisin, TODELLA, tulla ja "pahoipidellä" teidät. Koko vitun kusipäälauman, vaikka golf tai pesis mailalla ja miksei jollain muullakin.
Olisihan se edes JOTAIN.

Ja sanon vielä tämäKIN itsestäänselvyyden, että : jollei tämä mielisairaus ja pettäminen ja syövyttäminen ja hajottaminen ja tuhoaminen ja mädätys ja kumartelu peloissaan Vieraille, lopu, Suomi sekä tarvitsee, että SAA ennenpitkää, oman Hitlerinsä.
En tiedä SITÄ, onko näistä VITUN Samojedeista todella lähtemään mukaan ja seuraamaan sitä, mutta sellainen kytee jo.

Ja TE teitte sen !! TE.
TE juuri. Niin: te. Itse. Sellainen maailma on.


C´est la vie.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti