maanantai 14. syyskuuta 2015

Uusia PakoloisUutisia

HAhha...vainniin....

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015091320343203_ul.shtml


Mielenkiintoista "Historian Havinaa" havaittavissa tuossa jutussa.
Iroonista kaiketi.

Ja ehkä tuo on jokin "Froidilainen lipsahdus" sillä sinnehän ne KUULUSIKIN "majoittaa" ihan suoraan ja muitta mutkitta, mutta kun nyt kerran kilpaillaan siitä kuka sietää tätä itsemurhaa kauimmin niin ei kehdata OIKEASTI tehdä sitä mitä ennenpitkää joka tapauksessa PITÄÄ.

*

http://www.iltalehti.fi/viihde/2015091320344815_vi.shtml

"Kaikkea sitä näkee kun vanhaksi elää" sanoo sanontakin. Ja TAAS kerran on ihan tasan oikeassa ja korrektisti, tarkasti.

Jopa itse "Sininen & Valkoinen" juntti, Jukka Kuoppapää...aammmm.."Mäki" tarkoitin, on nyt siirtynyt MaMuleiriin.
Häpeä Jukka !! Huutelet sieltä jostain saatanan kaukaa tänne puskaan ja neuvot miten täällä täytyisi kumartua nuolemaan jonkun vitun MUUUSLIMIIN !!! likaisia, känsäisiä, hiekkaisia ruskeita apinan lättäjalkoja.
Haista sinäkin vaan vittu äläkä puutu siellä muuhun kuin ...johonkin... kaljaan tai johonkin.

Fock Off !

" Hän näkee kristittyjen ja muslimien voivan hyvin elää sopusoinnussa. Kristityillä olisi hänen mukaansa jopa oppimista muslimeista.


- Kristityt voivat oppia paljon muslimien hartaudesta, he rukoilevat viisi kertaa päivässä. Uskonnolliset sodat ja levottomuudet vaikkapa Irlannissa protestanttien ja katolisten välillä vasta verisiä ovat olleet, Kuoppamäki sanoo. "

Kaikkea se Jukka näkee !! Ei voi muuta sanoa. Ja ...onhan se tossa fotossa jonkun saatanan "sitarin" kanssa kai tai jonkin...eli ehkä siellä on myös vähän jotain vitun "jats tupakkaakin" tullut polteltua ja sitten "laajemmasta"tajunnantilasta on kommentoitu näin viisaita ja pyhiä, Budhankaltaisia asioita.

Vai että ristityillä OPITTAVAA Muslimeilta ?..jotka on siis rodultaan; jonkinnäköinen kävelevä apina. "Pystyapina" on uskoakseni se tarkka, Korrekti, tieteellinen nimi. Ei latinaa, mutta kumminkin se se muistaakseni ON.

Ja onhan se totta, että "Mussut" on hyvin hyvin "hartaita" mm.... itsemurhapommituksessa niiden hartaus on ihan ykkösluokkaa. Ihailtavaa suorastaan.
Lähes voisi käyttää sanaa "hurmoksellinen" eikä sen käyttö olisi lainkaan liioittelua.

SIINÄ on kyllä kieltämättä hartautta kerrakseen.

Ja älä ees viitti tuon "no niimmut kyllä noikin.." paskan kanssa. Älä ees viitti.
Ketään ei kiinnosta jos joku vitun irlantilainen känninen ja typerä, idiootti, on yrittänyt rimpuilla vapaaksi U.K:sta joskus vuonna ...mitä se oli... 600ekr ? tai jotain. Se EI liity tähän tilanteeseen mitenkään eikä sitenkään.
Eikä irkut ja irkut ja enkut sentään tietääkseni a) irroitelleet habituaalisesti toistensa PÄITÄ!! ja b) tehneet omasta tyhmästä kahnauksestaan koko vitun MAAILMAA koskevaa katastrofaalista kaikkien sotaa kaikkia vastaan ja c) ne EI käyneet sitä mm esim ...suomessa !
(Voisin jatkaakkin tuota litaniaa aika kauan.)


*

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015091320344649_uu.shtml

Turvapaikanhakijoiden määrä räjähti Torniossa

Voi Tornio, voi Tornio.... ....yritä pitää ittes miehenä ja puhtaan suomalaisena, ja USKO, että apuakin ON tulossa.

Kun ensin saadaan siivottua Kulttuuri-Mädättäjä-rikkaruoho-Marxisti luuserit kusipäät idiootit pois tieltä häiritsemästä, mikä on AINOA mitä ne OSAA.

Jo vain me vapautamme sinut !!

Täytyy TAAS jankuttaa, kuulostaen jumittuneelta levyltä, että: en olisi IKINÄ kuvitellutkaan saati sitten uskonut, että jonain päivänä voisi suomeen vyöryä murjaanien muuttoaalto LAPIN kautta !!
Ei jumal...kaikkea sitä perkele joutuu näkemään näiden ääliöiden takia !!
Idiooteissa on sellainen piirre; ne pakottaa kaikki muut näkemään ja kokemaan kaikkea mitä ne muut ei HALUAISI näkeä eikä kokea. Ja sitten ne vaan levittelee käsiää, giljotiinissa tai ei, ja oikeuttaa oman levottoman typeryytensä milloin milläkin "ekskyseellä."
Haistakaa vittu ja olkaa saatana HILJAA ja istukaa vittu alas ja PYSYKÄÄ siinä ja käyttäytykää kuin Valkoinen Ihminen !!

Perkeleen villit.

*

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1442112391047.html

SHAME ON YOU Hungarian traitors !! SHAME ON YOU !!!
NOT Orbán, YOU !

I fucking LOVE that guy already !! And NO; NOBODY fucking thinks ill of you, you goddamn fucking idiots !!
Jesus Christs:  we fucking ENVY the fuck out of ya !!!! you fucking morons.
You should be pretty fucking happy and satisfied and pleased that you AT LEAST have someone like Orbán as a "Politician" (professional bully / parasite)... we ain´t got EVEN THAT !!!

HUNGARY: support the shit out of this man "Orbán" !!
You should throw your dumb asses on the fucking ground when u see him approach and if there´s a puddle, YOU become a bridge for him to cross the fucking thing. You should suck his fucking cock for fucks sakes, NOT "protest" against this island of sanity amongst these fucking, goddamn EuroNazi Europeon Communists and Marxists and other misc. fuckhead imbeciles.

And P.s how can a "politician" make THAT much fucking sense !!!?!?! I am shocked !!
I can´t seriously believe what that guy has said !! It´s like if someone said "the sky seems to be..blue...aannd...correct me if i´m wrong, but ALSO; above us !!" or sumthin.

An YOU fucking PROTEST AGAINST him !!!!?? You ALL should be rounded up and shot, you fucking goddamn dogs and idiots and traitors and losers and herd"souled" dumb fucking mules.
Ty.


Unkarilais idiootit on nyt "kyllästyneet" (epäilemättä NAISTENSA "johdolla")  siihen, että heidän pääministerinsä käy ihan liikaa järkeen ja on ihaltavan selväpäinen ja järkevä ja omiensa puolella ja Hyvis, ja järjissään ja oikeassa ja oikeamielinen janiineespäin.
Nämä idiootit osoittavat mieltään siis, selvennettäköön, häntä VASTAAN !!! ei siis hänen puolestaan vaan häntä vastaan !!
HAHhas....oi vit..t..mitä on tapahtunut ! hei... W  T  F  !?!?!?!

MITÄ jumalauta, MITÄ te olette oikein saaneet / napanneet ?!?! Mitä vitun ihme-mömmöjä te oikein vetelette siellä siltain alla missä käytte vitun käpyaivonarkkarit "skedeemässä" ja imppaamassa koiranpaskaa ?! M I T Ä    ??!?!!

Tuollainen Saatanan Paskasakki joutaa AMPUA ja te kaikki tiedätte sen kyllä varsin hyvin.

Herran tähden mitä idiootteja !! Ei perkele voi olla totta.
"Nii hei !.. neijänkin on saatava oma reilu osamme tästä kaikesta ongelmien kaaoksesta ja "turvapaikanhakijoiden" LOPUTTOMASTA TULVASTA ja murjaanien virrasta ja neekeritsunamista..nii hei! tyhmäpää-pässi ja pösilö ! nii hei!! nönnön nönnön nöö.."

Vittu. että olisin muuten melko KIITOLLINEN heidän asemassaan !! Ja jos suomesta löytyisi edes YKSI vitun kuulapää joka uskaltaisi edes ynistä JOTAIN tuon suuntaista kuin tuo Orbani on lausunut. Vittu minä olisin ....jo eräänlaisessa extaasissa.
Hetken.

*

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015091320342653_uu.shtml

Sitten on taas näitä ärsyttäviä vitun älykääpiöitä. Ja kuinkas muuten !!?!? ÄMMIÄ !!!
Minä muistan teidät.

I will remember you.

Hyödyllisiä, naiiveja, idiootteja.

" - Pelaamme jalkapalloa ja käymme marjametsässä. Turvapaikanhakijat ovat keränneet jo monta ämpärillistä puolukoita, iloitsee Maiju Kuusisto, yksi tukiringin puuhanaisista. "

Aaiii....aaaawww ! Hellantelttas... pelaatte futista ja nappailette marjoja maasta ?...fuck yeah ! hei määään !! Maailma on taas snadisti parempi paikka.

Vittu mitä ällöttäviä imbesillejä.
Haistakaa tytöt pimppanne / vittu !!!
Ja painukaa helvettiin minun maastani.

Harjavalta: MINÄ alan kyllästyä aika vitun totaalisesti TEIHIN !!!! Haluan luultavasti jossain vaiheessa teidät ulos tästä kyhäelmästä nimeltä "Suomi" - josta siis itsekkin olen AINA haaveillut poistuvani, mutta... katsotaan nyt.


* * * * *

Taaskin; jos teillä on tunnetta ja tarvetta, että pitää päästä neekerten pariin ja ola somppujenkin seassa ja Afrikan ja muun, "värinöissä" ja näin, niin siihen on niiiiiiiiiiiiin helppo ratkaisu, etten tiedä miten ilmaista tämä.. huutaakko se talojen katoilta ? vai ilmoittaa savumerkein ? tai kenties VAIN täällä blogimaailmassa?... pitääkö se pierrä jotenkin ? pitäisikö se ilmoittaa kirjekyyhkyn välityksellä ..vai miten !?!?! Mutta itse metodi kuitenkin kuuluu seuraavasti: muuta perkele ITSE sinne missä "niitä" JO ON !!

Helppoa kuin tökätä pistoke seinään. Eikä KUKAAN, ei sitten kertakaikkiaan KUKAAN (!!!!!!) tule valittamaan ja olemaan hankala ja "nuiva" ja "Rasisti™" eikä edes Fasisti tai Basisti.
Sen kun muutat hevon vitun vittuun täältä. Sinne mistä niitä tulvii. Siellä on sinusta autuasta ?... mikset SINÄ OLE SIELLÄ ja jätä meitä TÄÄLLÄ rauhaan !?!?
Vastaus: koska olet paitsi tyhmä ja ilkeä ja ylimielinen ja väärässä ja seonnut, myös kiusaaja.

Siinä kaikki.

*

Niin no, ja vielä : http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015091320344751_ul.shtml
Saksa on ainakin hetkeksi ja vähän, osoittanut JONKINLAISTA tietoista toimintaa. Joku saattaa Saksassakin siis olla vielä tajuissaan. Enemän kuin Suumahheri, muttei kauhean suurella marginaalilla.

Deutcheland !!... FFS !!! DO SOMETHING !!  Stop the fucking nigger / sandnigger INVASION  N O W !!! You fucking loons, or we will once AGAIN hafta consider you, in there future, as an invader and an enemy. A force AGAINST other whites.

Ty.

And Fuck you.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti