tiistai 29. syyskuuta 2015

Havainto Rumiluksesta !

Näin tuossa taas eilen tai toissapäivänä yhden jätkän joka on NIIIN ruma. Se on niiiiiiiin vitun ruma (!!) että minun täytyy joka kerta oikein katsoa useampaankin kertaan, että "näinkö..mit?..m..näinkö minä nyt..oikein?!"

Minä en vain saata uskoa silmäpolojani. Uskokaa pois ! Se olio on NIIN ruma!
VITTU SE ON RUMA !!

Kumpa saisin siitä joskus vaikka valokuvan niin saisitte ..pelätä? tai jotain. Kuvottua ainakin, sydänjuurianne myöden.

Minun on tehnyt mieli mennä kysymään siltä, että "..nn...ii.n..mm..anteeksi?!..mutta: onks sulla joku SAIRAUS ? vai..?... miksä oot noin vitun ruma!?"

Se on totisesti "uniikin" näköinen, luojan kiitos(!!), olento. Ainakin näillä seuduilla. Se on kuin jokin vitun parodia, irvikuva, jostain todella todella, groteskin rumasta apinasta. HUOM !! ei siis IHMISESTÄ vaan luitte oikein! apinasta !

Se on miltein kuin ..jotenkin...kai?.. jotenkin litistynyt tai jotain, vasarapäähai. Jolla on sen lisäksi jokin vitun NAAMIO !! siinä päällä.
Sen toinen silmä on tuuuoolla ja toinen vielä kauempana tuuuoolla!! VITTU !!
Minä sitten vittu VIHAAN sitä sen provosoivan rumaa kusilärvää !

Se on niin ruma, etten haluaisi edes KUSTA siihen !! Eikä sillä, ettäkö kuseskelisin useinkin jengin naamalle tai että pitäisin sitä, kusemista, minään kunnianosoituksena. Mutta tässä "keississä" on jo kyse sellaisesta RUMUUDESTA, että luoja on Raamatussa TUHONNUT kokonaisia vitun KANSOJA ja kaupunkeja ja sivilisaatiotakin(!!) sellaisen tähden. Ja eittämättä, sellaista NÄHTYÄÄN !!

"..MITÄ VITTUA!!?..."

*tulta ja tulikiveä!*

Sanat eivät voi tavoittaa SITÄ rumuutta ja myös OUTOUTTA mikä sen paran naamalla versoo. Se on jotain aivan kauhistuttavaa !
Se on niin vitun kammottava ja oksettava ja ärsyttävä, että siitä tulee joko; ihan PerusRikollinen tai sitten Poliitikko.
Tai sitten, ehkä, sitä tullaan näyttelemään sellaisessa "friikki" eli outolintu -sirkuksessa, epätavallisena rumiluksena. Ja ihmiset, IHMISET, maksaa nähdäkseen sen kuvottavan naamaRIN.

Se on oikeasti niin ruma, että jos siitä saisi kuvan ja sen lataisi "PerLooks" galtsuun, saisi tietenkin sinne "bännin" mutta se myös poistettaisiin sieltä "trollauksena" tai koska se "on liian groteski ja ruma" ja loukkaa ihmisten oikeudentajua.

Minä INHOAN sitä (nuorta) jätkää !!

P.s Olen kyllä, älä huoli, tullut ajatelleeksi ihan samaa ! Se VOI todellakin olla, ehkä, jokin sellainen ihmistänäyttelevä muukalainen keskuudessamme. Joka vain ei itse käsitä ja tajua, kuinka TOTAALISEN epäonnistunut se sen NAAMARI oikein on.
Se luulee kai "sekoittuvansa joukkoon" !! Mutta vähänpä tietää !!


MINÄ NÄEN SUT !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti