perjantai 18. syyskuuta 2015

Muslimit käy jo ihmisten päälle (ylläripylläri)

http://paavotajukangas.com/2015/09/17/ja-kayvat-nyt-jo-tavallisten-siviili-ihmisten-paalle/

Kappas perkele !! Video olikin jo postettu nyt kun kävin toisen kerran sitä katsomassa !!
Saatanan guukle ja juutuub perkele !



Videossa siis näkyi kuinka iso lössi Maahan-itsensä-kutsuneita Ählättejä yms kävi jonkun Mersukuskin auton kimppuun ja ahdisteli kuskia, ja yht´äkkiä joku Pyhimys (tässä tapauksessa TARKOITAN tuota!) ajoi suoraan ja epäröimättä koko vitun ähläm-apinalauman yli ja äijät lensi kuin keilat.
HAHhahaaa ai vittu se oli ihanaa, kaunista, katsottavaa.

Kehotan KAIKKIA tekemään samoin jos näette, että suuri lauma nekruja ja ählämeitä on jonkun esim perheen tai kenenkään, auton ympärillä ja kiehuu ja riehuu, ei muuta kuin YLI VAIN !!

Jos Sioilla on asiassa jotain nokan koputtamista niin olkoon. Me SUOMALAISET tulemme sankoin joukoin sinun, TOINEN SUOMALAINEN, tueksesi.

Kuten olen teroittanut: SEKÄ Siat, ETTÄ "Valtio" ovat AINA ja kaikkialla IHMISTEN VIHOLLISIA.
Enkä käsitä, miksi te luulette muuta. Miksi te USKOTTE (ehdollistamistanne) niiden olevan LIITTOLAISIANNE tai jumalauta, jopa YSTÄVIÄNNE ?!?

No, mutta takaisin aiheeseen.

Tässä on heti toinen juttu samasta blogista..

http://paavotajukangas.com/2015/09/17/syyrialaiset-paasivat-fredriksbergiin-turvaan-osoittavat-heti-mieltaan/

Elikkä; matkansa itse MAKSANEET "pakolaisleirin Eliittiählämit" nosti nokan ja metelin pystyyn, HETI saavuttuaan saatanan loiset ja rotat, johonkin vitun "murjuun." Ja toki, murjuhan tuo ON, mutta jos oikeasti pakenisi jotain esim SOTAA tai välitöntä hengenlähtöä jne, niin tuskin siinä HÄDÄSSÄ juurikaan tulisi edes AJATELLEEKSI VAATIA(!!) mitään vitun Hilttonia.

Ja tässä on yksi video mikä kannattaa katsoa ja ehkä tallentaa itselleen HETI, joka oli tuon ylläolevan, poistetun, videon niisä "ehdotuksissa" - kyseessä siis on muslimi "pakolaisen" jonkun kovis-klopin tekemä melko vitun raukkamainen yllätyshyökkäys, takaapäin, jonkun paikallisen tytön kimppuun. Hollannista.

TUO odottaa teitä suomen teinipimpsat ja tytöt yleisemminkin ja nuoret naiset ja naiset. Siis MINIMISSÄÄN !!!

https://www.youtube.com/watch?v=tpYdSZIKSUQ


Katottexte näitä siellä "Valtion" missä SE lieneekin, sisäpuolella ?! Kattooko näitä ne Johtavat Kommarit Sipilästä Jaakonsaareen ja Hyssälästä ja HuuHaa Thoorssiin ?!
Tsiigaattexte NÄITÄ !?!?
Tuolle te saatanan läskipäät olette JO saattaneet omanne alttiiksi ja kaikki tuo on vasta alkusoittoa.
Te olette tämän päivän Pol Pot / Stalin. Eikä kukaan teistä osoita PIENINTÄKÄÄN omantunnontuskaa, HÄPEÄÄ, katumusta tai jopa myötätuntoa uhreille.
Sellaista on kun kaikki piuhat päässä ei vain ole kiinni.

Mutta teidätKIN muistetaan kyllä, olkaa sikäli "huoleti."

Katselkaa IHMISET ja edes KAUKAISESTI sellaisen KALTAISET, noita videoita, tallentakaa ja näyttäkää KAIKILLE tutuille ja tutuntutuille ja suvullenne.
Nyt ON syytä valmistautua. Minun mantelitumakkeeni TOIMII toisin kuin "Vasemmistolla" (tämä on jo siis TODETTU TIETEELLISESTI !) - ja minä KYKENEN tunnistamaan uhat, ja melko vitun äkkiä. Yleensä se vie muutaman nanosekunnin. Ja kun katson tämän ajan tilannetta; se on kammottava. Kaoottinen.
Johtajat, kuten te heitä jostain syystä kutsutte, kerjäävät nyt verta nenästään laarillisia, saavillisia, he kerjäävät jotain mitä en usko heidän itse VIELÄ käsittävän, kerjäävänsä.

Aseistautukaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti