lauantai 12. syyskuuta 2015

Huomio suomlantilaisista ja jenkeistä

Kuten lempiblogailijani tuolta ameriikoista kirjoitti pari vuotta sitten jo, se mitä on opittu / opittiin, syyskuun yhdennestätoista, on lähinnä se, että: suurin osa amerikkalaisista on pelkureita.
Totaalisia nynnyjä.

Ja ajattelin, että: täsmälleen sama kuin mitä suomalaisetkin on !! Hehee !! me ja amerikka, TAAS, samankaltaisina !
Aijai..jaijai kyllä nyt kelepaa. Olla amerikan kanssa samassa laatikossa !!

Lueskelin tuossa noita "oikotiedon" blogeja ja voin jo taas vähän pahoin, juuri kun olo hetkeksi, päiväksi, vähän helpotti.

Yksi karjuu paniikissaan sitä ja toinen kiljuu tätä ja kolmas ilmoittaa kiihkovasureille tyypilliseen "mätiänkaiken" tapaan mitä nyt tulee tehdä ja sanoa ja mistä pidättäytyä (yleensä vapaudesta, persoonasta, havainnoinnista, "mielipiteistä", mahdollisesta hen.koht yritteliäisyydestä joka EI palvele VALTIOTA jne.)

En tiedä sitten..... onko kenties Valtion TARKOITUSKIN ajaa teidät nurkkaan ja pelotella teitä kauhistuneita elukoita vain mitä?.... mutta ainakin ihmiset juoksentelee ympäriinsä huutaen ja kiljuen paniikissa, heilutellee käsiään.. ..ja kuten aina; ne "johdossa" olevat kaaoksen airuet, kahmii kaiken mammonan minkä tahmaisiin kouriinsa saavat ja yrittävät häippästä yön pimeyteen karkuun ja jättää reikäisen paatin uppoamaan "rauhassa."


Mutta sanon yhden asian kyllä, mikä onkin jo pitänyt usein sanoa, mutta olen unohtanut, eli: Valtio ja MaanpetturiMarksistit yms vitun tyhmät kusipäät, te olette iroonista kyllä tehneet sen täsmällisen VASTAKOHDAN mitä myyräntyöllänne ja kiusallanne olette YRITTÄNEET eli toisinsanoen, te olette ihan oikeasti ällistyttävällä tavalla saaneet YHDISTETTYÄ "Suomen Kansan" jo jonkinlaiseen yhteiseen rintamaan !!

HAHAha ahahHAHAHaaaaaaaa !! Ääääääääääääääääääääääliöööööööööööööööööööööt !! Hahaa...jumalakin VIHAA teitä ja te TIEDÄTTE sen.

Täytyisi kai miltei ihan kiittää tästä.. joten: kiitos !

"Suomi" on nyt, lähestyessään satavuotisbileitä, yhdistyneempi kuin ehkä sittemmin toisen maailmansodan.
Hienoa työtä kyllä kerrassaan ...ei voi muutakaan sanoa !! HAHahaaa.

Kunhan pidätte KAIKKI koko ajan nyt mielessänne, että me OLEMME JO sodassa. Kuten olen toitotanut jo aika tovin.

Jaska Brown, jonka melko tylsässä blogissa piipahdin pitkästä aikaa, oli näemmä sanonut samaa. Ja muutama muukin eli kyllä täällä jo alkaa porukkaa vähän heräillä. Hitaanlaisesti tilannenopeuteen nähden, mutta kuitenkin... heräävät nyt kumminkin.
Se on JOTAIN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti