lauantai 26. syyskuuta 2015

"Väkivalta ja sillä uhkailu"

http://www.hs.fi/kotimaa/a1443155404042


"Väkivalta ja sillä uhkaaminen ovat rikoksia. Joka sellaista tekee, häntä kutsutaan rikolliseksi", sanoi presidentti Sauli Niinistö New Yorkissa perjantaina. "

Eli ei muuta kuin koko Valtiovalta linnaan ja vähän vitun äkkiä. Siat ihan etunenässä.
Kaikki tuo on "Rikollista" PAITSI silloin KUN sen tekee ns "Valtio" eli lähinnä siat, jotka sen fyysisesti TEKEVÄT.

Kuten näette, ymmärtää kaikki kiusaajat ja paholaisen asianajajat itsekkin asioiden todellisuuden, ja se siksi purkautuu tällä kiehtovalla Freudlaisella tavalla.
Valtio / Poliisi ovat olemassa nimenomaan vain ja ainoastaan juurikin täsmälleen tuolla metodilla; väkivallalla ja sen uhalla. Mutta NIITÄ te muulilaumat ETTE pidä vihollisina ja väärintekijöinä ja haittana ja esteenä ?!
No... se johtuu siitä, että te olette tyhmiä. JA myös koko elämänne ajalta "aivopestyjä" ja kun sitä tarpeeksi jotain joutuu sietämään, siis tarpeeksi kauan, yleensä tavallinen mieli lakkaa pyristelemästä vastaan ja antautuu, alistuu, tilanteelle.
Oli se miten väärä tai kamala tahansa.

Ei Poliisi ja valtio omista maailmaa. Mutta ne on saaneet ÄLLISTYTTÄVÄLLÄ tavalla lähes KAIKKI uskomaan, että näin olisi.

Ehkä se on vain sitä, että varmuus, itsevarmuus, tarttuu.
Kun uskot tarpeeksi vahvasti johonkin itse, saat melko helposti lähes KAIKKI ympärilläsi, kaikki muutkin, uskomaan siihen.
Kuin Hitler konsanaan.

*

On ÄÄRIMMÄISEN valitettavaa ja surullista ja HAITALLISTA !! että sellaisia paskapäisiä sadistisia kiusaajia ja tunteettomia petoja ja öykkäreitä kuin Kytät ja Rikolliset, pääsee EDELLEENKIN, aina syntymään. Ja sitten ne elää saatana pahalla säkällä vieläpä jonkin 70-90 vuotta !!
Vittu miten paljon Pahaa ne ehtiikään tehdä sinä aikana !

Kuvottava tämä maailma. Läpikotaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti