tiistai 15. syyskuuta 2015

Maat ja "Maat"

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015091520353163_ul.shtml

Huomaa Hoi Polloin heikkomielinen muuli, Median TAHALLINEN yritys sumentaa tajuntasi ja harhauttaa höperö mielesi ja manipuloida maailmankuvaasi Kommunismille tyypilliseen tapaan, kas näin : " EU-maiden laaja enemmistö kannattaa 120 000 turvapaikanhakijan siirtoa unionin sisällä, sanoo sisäministeri Petteri Orpo (kok.). Tshekin, Slovakian, Latvian ja Romanian kanssa ei löytynyt yhteisymmärrystä. "

Sillä välin todellisuudessa: Eu-Maiden KANSALAISET eli ihmiset eli asukkaat eli se varsinainen "Maa" ja kulttuuri, VASTUSTAA JYRKÄSTI ja totta-vitun-kai!! kaikkea tätä paskaa ihan kuten suomessakin. Mutta median vahtikoirat ja kommunistit ja totalitäriäänpyrkivät vapaamuurarit muotoilevat asian yhtä ylimielisesti kuin halki historian KAIKKI "Lainsäätäjät" eli ihmiskunnan viholliset nro.1 - muotoon : "Me...Ihmiset" vaikkeivät edusta TODELLISUUDESSA yhtään ketään muuta kuin omaa läskiä ja usein viiksekästä, itseään. Jopa siis naaraspuolisilla Säätäjillä on yleensä viikset.
SIKSIHÄN he siellä huseeraavatkin herran tähden !! Kaiketi. Koska... kukaan ei HALUA viiksekästä naista.

Tai voi halutakkin, mutta uskoisin sellaisten "pariutumismarkkinoiden" olevan melko naftit, pienet, mikrospkooppiset ja eräänlainen "alakulttuuri".

Ja vielä asian vierestä: on noistakin paskalänteistä / "Maista" joskus jotain vitun hyötyä ! Hahaa... nice.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti