torstai 24. syyskuuta 2015

Päivitys Mutavyöryn tilanteesta- Väärennettyjä passeja yms
- Murjaaneille uusia majapaikkoja (ilmaiseksi)
- Käsittelyajat venyvät - murjaanien vetelehtiminen nurkissa niinikään venyy
- JO NYT YLI 14 000 !!!
- Laitonta huumekauppa-MaMu bisnestä (huumeista en voisi vähempää välittää, eikä ne kuulu teille muillekaan, mutta MaMuilu...ei ikinä!)- HALLITUS meni ja perusti 10 uutta BYROKRAATTIA, koska NIITÄHÄN ei ole vielä laaaainkaan tarpeeksi paljon YLIMÄÄRÄISIÄ.

Mutta hyvää, aivan ällistyttävän hyvää on se, että Irakiloiset alkaa jo tulla toisiin aatoksiin ja kääntyä rajalta tai viimeistään Maan sisältä ja ilmoittelevat jo toisilleenkin !!
Jeeeeeeeeeeeeesss !! Jippii !! Aivan vitun mahtavaa.

Ja aivan mahtavia Uutisia on myös tämä....

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015092420408922_ul.shtml

717 kuollut, ainakin, ja 805 loukkaantunut MEKASSA !!! HAHahaaaaaaaaa, ehkä luoja nyt vihdoin iskee Mussuja vastaan meidän veltostuneiden valkoisten puolesta.
Nuoret ja lapset ulosluettuina, nyt on syytä hävetä !!??

Eniwei, nyt on vain Kansalaisten pidettävä päällä sekä tilannetaju, että tämä Vastarinta. Mikään muu ei juuri näy auttavan. Ns "poliitikot" on olemassa vain omia taskujaan varten, ei teitä naiiveja tai "meitä" kaikki muita.
On itseasiassa pieni ihme, että ne ovat reagoineet edes noinkin paljon kuin nyt. Vieläpä omia Herrojaan vastaan.

Kuten suomen kansa nyt näet, kun SINÄ tai TE, vain pistät / pistätte, tarpeeksi painetta; alkaa tapahtua.
Hyvin hyvin hitaasti ja vitkutellen ja vastentahtoisesti ja jalkoja perässä laahaten, tietokonepelikielellä; pelissä on "lägiä" - mutta kuitenkin. Edes JOTAIN.

Tilanne pähkinänkuoressa oli juurikin siinä, kun te jotka osallistuitte siellä Torniossa siihen ihmismuuriin rajalle, menitte ja muodostitte Kansalaisista koostuvan MUURIN !!
SIINÄ SE.
Siinä kaikki.

Sellaista tämä on ja sellaista tässä nyt (valitettavasti [ihan jo laiskuuden takia]) tarvitaan.

Pomppaan tässä vielä asiasta toiseen..... vaikka tämä jäänee vain haaveeksi, niin unelmoin nyt kuitenkin: ehkä tämä tilanne onkin ihan suunnaton MAHDOLLISUUS ja elämämme tilaisuus !
Nimittäin, kuten jo olen sanonnut; NYT jos koskaan, voisi olla SE oikea otollinen hetki ja aika purkaa koko "Valtio" ja Poliisi. Lopullisesti. Kokeilla siis periaatteessa Pohjoista Amerikkaa.
Ja tiedän, tiedän; "mutta itse Amerikka-Amerikkakin meni jo selälleen!" ...nii-in. Muttei se estä ainakin, taas, KOKEILEMASTA, josko ihmis-apinoista NYT, nykyään ja tällä ymmärryksen ja tekniikan tasolla, VIHDOIN olisi siihen.

Tai tietysti yksi toinen vaihtoehto olisi ehkä se, että:  siirrytään KAIKKI, itse kukin, "Valtiolle" hommiin.
Jos kerran mikään määrä "byroraatteja" ei riitä niin perkele !! Kaikki nämä puolimiljoonaa työtöntä kun pelmahtaa paikalle sinne.... missä ikinä pyrokraatteja sitten valmistetaankin ja tehdäänkin, niin a vitun vot !!
Siinä olisi sekin; huutava byrokraattipula hoidettu !

Ja ehkä SITTEN, meillä olisi KAIKILLA varaa hommata ensimmäinen ja toinen ja ehkä kolmaskin, asunto joka / jotka antaa sitten heti ensimmäiselle "sotalapselle" ja murjaanille joka vain keksii sitä kysyä.

Jaaa.... voisimme myö paisuttaa ja paisuttaa ns "Julkista Sektoria" eli Virallisia Kommunistisia (ja tarpeen niin vaatiessa, mitä vain!) Rikollisia sisältävän"Sivilisaation" (ylimääräisen)osan, jo nyt liian suuren, osan - tästä kaikesta, kokoa.

Paisuttaa kuin Timo Soinin läski, suurta mahaansa ja läskiä persettään ja Pipilä päätään, "Veronmaksajan" laskuun, sekalaisissa kafeteerioissa ja illallisilla.
Ja siis tietenkin velkarahalla !! ...ja... onko sitä muunlaistakaan ?! ainakaan enään !?

Enään, ännällä !

Voisimme paisua ja paisuttaa kuin tämä.......opportunistinen, ilmeisestikkin Opossumi, itse itseään, noilla "kuppikakuilla" ja muffinsseilla ja muilla leivonnaisilla.

Ja todeta sitten jollekkin.... kaiketi jonkun höynäytettävän höynän, lastenlapsille aikanaan, että "mjaah... tee mitä lystää, olen jo voittanut!"


Summa Summaarum: tilanne on hajanainen, kaoottinen, järkky, turhauttava, ärsyttävä, provosoiva, typerä, sekalainen, sekopäinen, idioottimainen, kyvytön ja naurettava, ja mitä Virallisin !

Mainittakoon, että myös minun nurkillani on jostain syystä, yllättäen ja pyytämättäkin, alkanut parveilla ihan ihka uuden näköisiä Irakilaisenoloisia murjaaneita ja muita epäilyttäviä.
Luultavasti nämä mieslaumat on niitä "lapsia" mistä kuulee koko ajan, mutta joita ei koskaan NÄE.
Kuten pulaa työVOIMASTA - itse TYÖn sijaan.

Nämä Mesopotamian Murhaa..eeh..siis Murjaanit, ovat sangen iloisenoloisia yleensä ja lähinnä vitsailevat ja nauravat keskenään, luultavasti minulle - jonka ELÄMÄN ne "saavat" tuosta vain! omien petturi-sika-"johtajieni" oikein eteenpäin AJAMANA, viedä. Ja omakseen.
Kai se nyt saatana naurattaakin.

Minähän olen jankannut jo kaaauan; tästä TULEE vielä luullakseni sisällis-sota tai jonkinlainen aseellinen "konflikti" josta TULLAAAN syyttämään TAAS ja kuten AINA, uhria.
Siat ja "Poliitikot" ja muut Luciferin kullin-nupit tulevat laulamaan julmuuden hoosiannaa kuin yhdestä suusta, ja "tuomitsemaan" mikäli ANNAMME näin käydä siis, meidät. Luoja ties minä. Natsina, Fasistina, Rasistina™, ehkä jopa Basistina.
Ei sitä koskaan tiä.

Natsit kuulemma myrkyttivät / murhasivat niinsanottuja "Juutalaisia" eli GEORGIA / RYSSÄ -LÄSIÄ KHASAAREJA, miljoonittain jossain "kaasukammioissa" ja ymmärtääkseni vieläpä perkeleet POLTTIVAT niitä jäänteitä sen jälkeen ja mikä kaheleinta; tekivät niistä Pyhimyksistä vieläpä saatana SAIPPUAA !!!?!? ja jumalauta LAMPPUJA ja kutisti, kuivasi, nahisti, niiden päitä !!
Kuin jokin amatsoonin päänmetsästäjäheimo.
Joten varautukaa tuonsuuntaisiin syytöksiin tulevaisuudessa.

Hitler kuulemma, kuullessaan juutalaisten joukkotuhosta tai mikä sen "mediaseksikäs"nimi sitten onkaan.. joku "kausti" se oli, niin nin eniwei, Hitleri kuullessaan niistä tai tarkemmin ottaen: saatuaan ihan "mustaa valkoisella" nokkansa alle niistä, lehtileikkeen muodossa, oli ilmeisesti suht ärtyneenä sanonut, että "...tämä on taas tätä ´irto käsiä´ skeidaa"
(Saksalaisista levitettiin sellaista hevosenpaskaa ENSIMMÄISEN Maailmansodan aikana, että he mm hakkaavat LAPSILTA käsiä irti.)

P.s Toisaalta: Saksalaisethan ON ihan oikeastikkin, MYÖS, kaiken kykeneväisyytensä lisäksi, joskus, ihan sika mulkkuja ! Ylimielisiä päällepäsmäreitä. Ja niiden kieli on karmean kuuloista.
Mikä on iroonista kyllä sama mitä voidaan ns "juutalaisistakin" sanoa, paitsi ettei heillä ole MINKÄÄNLAISTA kykeneväisyyttä, MISSÄÄN muussa asiassa kuin valittamisessa ja muille roduille aivan tajuntaavääristävän suurten ja moninaisten ongelmien luonnissa, tyhjästä ! Tuosta vain ! *puff*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti