sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Pakolais BISNES

No niin...no, mutta tottakai.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015092020382471_uu.shtml

Poliitikot mukana PakolaisBISNEKSESSÄ !!

HAhahaaaaaaaaaahahahah hahaaaaaaaaaaa...ei jumalauta ! Ja TÄSSÄ sitä sitten ON. Kun ...tai pikemminkin JOS, nämä pohjoiset kollektivismin Jantelaki Samojedilaumat joskus JOTAIN "bissnestä" edes kokeilee nin sit tämmöstä.
Sitten se ON juurikin jotain tällaista sontaa ja liejua, kuten esim että "hei !..mennää mekin mukaan tohon neekerien siirtoon pitkin eurooppaa? eix vaan!?"

Koska SEhän jos mikä, TUOTTAA !!!

AHahahaaaaaaaaaaaaa.

Minulla on mm tällainen pisnes-idea.
- Koska neekerit periaatteessa KEKSI koko "politiikan" ja tykkäävät siitä ja ovat siinä siksi kai aika "hyviäkin" (kyse siis on periaatteessa Viralisesta Varastamisesta ja "Legitiimistä" kommunismista) ja niitä ei näy hirveemmin haittaavan se, että joutuvat "seuraamaan" jotakuta, jotain fyyreriä, niin; miksei alettaisi MYYMÄÄN niille, sinne Afrikkaan siis, näitä meidän "poliitikkoja" ?!?!

Kuka eniten tarjoaa, saa täältä HETI! mukaansa ministeriä ja avustajaa ja avustajan virallista avustajaa ja autokuskia ja kuskin kullinlämmittelijää ja kissanpaijaajaa yms.
Ne voidaan vaaikkaa....aaa..mmm no, miksei vaikka ihan pistää siis postiennakolla periaatteessa, ja jo hei ensiviikosta alkaen !
Me päästäisiin eroon "politiikasta" (jota teidät tosin on liian onnistuneesti aivopesty ja ehdollistettu luulemaan joksikin mitä ilman ei voi elää ja olla ja tulee kaaos ja kaikki maailman "rikolliset" niskaan yms) ja "poliitikoista" ja parhaassa tapauksessa MYÖS Sioista, ja kaikesta siitä painajaisesta mikä niistä seuraa, ja säästettäisiin ihan suuuuuunnaton summa rahaa joka PÄIVÄ!!! ja kaiken tämän lisäksi, saisimme TULOJA ("lisää tuloja") kun myymme nämä häiriköt pois oikeampien IHMISTEN tieltä, kuppaamasta, loisimasta, häiriköimästä (eritoten jos eivät saa tahtoaan läpi, toisten yli) ja mellastamasta ja repimästä meitä mukaan milloin mihinkin "Kansainvälisiin" eli Juutalaisten ja Anglojen ja Ryssien junailemiin, GIGANTTISIIN juoniin ja ongelmiin ja suunnitelmiin.

Win-win-win.

"Ei mulla muuta."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti