maanantai 28. syyskuuta 2015

Yön Vasemmisto juttu

Kuten tämän "dissectleft" blogin pitäjä sanoo, siinä listassaan erilaisia sitaatteja ja ajatuksia Vasemmistosta, mikä löytyy siitä blogin oikeasta reunasta; Vasemmisto ei kutsu sinua ahneeksi / itsekkääksi, jos haluat saada rahaa, vain jos haluat säilyttää omasi.

http://dissectleft.blogspot.fi/


Tässä vielä pari muutakin hyvää sitaattia....

Leftists believe only what they want to believe. So presenting evidence contradicting their beliefs simply enrages them. They do not learn from it 

Vasurit uskovat ainoastaan ja vain sen mitä haluavat. Joten he vain raivostuvat jos tarjoat heille todisteita jotka ovat ristiriidassa heidän maailmankuvansa kanssa. He EIVÄT OPI siitä !

Psychological defence mechanisms such as projection play a large part in Leftist thinking and discourse. So their frantic search for evil in the words and deeds of others is easily understandable. The evil is in themselves.

Psykologiset puolustusmekanismit kuten "Projektio / Projisointi" näyttelevät MERKITTÄVÄÄ osaa Vasemmiston "ajattelussa" ja diskurssissa (keskustelussa yms jankkaamisessa jne). Joten, on toisinsanoen hyvin helppo ymmärtää heidän kuumeinen Pahuuden etsintänsä toisten sanoista ja teoista. Pahuus on heissä ITSESSÄÄN.

It's the shared hatred of the rest of us that unites Islamists and the Left.

Se mikä Vasemmistoa ja Islamisteja yhdistää, on heidän yhteinen VIHAnsa meitä muita kohtaan.

Jaaha, ja tässä on tuo ylläoleva, tarkoittamani, sitaatti.

"Politicians never accuse you of 'greed' for wanting other people's money - only for wanting to keep your own money."
- columnist Joe Sobran (1946-2010)

Poliitikot eivät ikinä syytä sinua "ahneudesta" kun haluat toisten ihmisten rahoja, vain silloin kun haluat pitää omat rahasi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti