torstai 17. syyskuuta 2015

Eliitin lärvät

Halusin ja haluan, vain sanoa, että on ollut mielenkiintoista ja minimaalisen tyydyttävää nyt viimepäivien aikana katsella Valtion / Hallituksen väen naamoja !
Nyt ovat joutuneet ensi kertaa vähän jo jonkinlaiseen koetukseen ja saaneet edes vähän jotain palautetta tältä muutoin poikkeavan vaisulta kansalta.

Kun tämä koko "pakolais"jupakka alkoi toden teolla ja selvitä oikein kunnolla mistä on kyse, näyttäisi siellä ainakin joillain "persläpi supistuneen pilkun kokoiseksi" , esim Soinin yms.

Stubb taas näyttää yhä enenevissä määrin läheneväsnä akuuttia hermoromahdusta. Sen silmät verestää jo kuin kyynelkaasua saaneella hamppuhipillä ja tukka on enemmän sekasin kuin järjestyksessä, ja se sen irvistys on vielä ilkeämpi kuin ennen, mutta toisaalta myös osittain lyöty.
Se näyttää jo vähän lyödyltä. Ei Eduskunnan pesti mennytkään ihan niinkuin oli Hra Käärme suunnitellut.

Ja ikäväähän se on jos ja kun uhri potkaiseekin vastaan !!  Naaman rullalle kuten Stubilla. Joka muutenkin näyttää kuivatulta ruumiilta. Ehkä sen yhden natsin ....oliko ehkä.... no joku niistä, se sellainen rotannäköinen hyypiö.
Siltä näyttää Stup.

Ja Rinne näyttää demonisammakon ja Jutilan joltain epäpyhältä liitolta, joka on myös valvonut liikaa ja silmäpussit on sinimustat kuin kyttiemme asut.




Nää tyypit luuli, että "njäääh..sinne vaan! tää kävellään tästä vaan läpi.." muttei se kässäri nyt o se millä tässä tätä kaaosta näytellään.


Tästä paskasta tuli totta !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti