keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Pakolaistilanteen päivitys 23.09.2015

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194999027386/artikkeli/uusi+ilmio+nyt+turvapaikkahakemuksia+perutaan.html

Myös tällaista. Jotain hyvääkin. Eli osa PakoLoisista on jo kääntynyt ja tulee kääntymään, takaisinpäin ruattiin. Keltapäiden riesaksi. Jesss !!!

Ja sitten....


Ei ihme jos ja kun tunteet kuumenevat. Tämä tilanne on JO absurdi. Tämä on jo eräänlaisen farssin (!!) reunamilla, herran tähden.

Kuvitelkaa nyt hetki ihan tasan tosissaan; Suomeen lappaa... siis periaatteessa KÄVELEE sisään, suomeen siis, KÄVELEE, sisään PÄIVITTÄIN muutama rekallinen ja bussillinen ja junallinen neekereitä, ähläm-rättipäitä, mitä lie murjaaneita ja kaikkea muuta "sekalaista" - ja mitä TEKEE suomen "Viralliset Tahot" jotka on MEILLE itse kyllä HYVIN HYVIN TIUKKOJA ja niuhoja ja kontrollifriikkejä pilkunviilaaja kiusaajia !?!? mitä TEKEVÄT he NYT ?!?!?
Vastaus on, että: ne peruuttelee. Tarvittaessa vaikka Georgiaan asti, peräseinästä läpi. JA sen LISÄKSI vielä he tarjoavat ILMAISEKSI näille saatanan ählämrotille sen mistä ME itse omassa ...omassa ja omassa (Poliisillehan tämä OIKEASTI kuuluu, kuten KAIKKI tämän taivaan alla, ja niin Tyhmä Kyttä NÄKEE maailman jokatapauksessa) maassamme joudumme maksamaan, ja vieläpä maailman kalleimpiin kuuluvassa hinta...tasossa..hintojen maailmassa.. tiedätte kyllä mitä ajan takaa.

Vittu, että tekee pahaa katsella tätä kaikkea !! Jumalauta Suomi TÄYTETÄÄN ählämeillä ja nekruilla yms ja KAIKKI saatanan talot ja tilat mitä VÄHÄNKÄÄN voidaan muuntaa Suomen Punaisten-petturi-perkeleiden Runkvistien toimesta "vastaanottokeskukseksi" annetaan niille tuosta vain ja ajattelematta ja suomalaisia toruen. Tämä on JO pyhäinhäväistys, tämä on raiskaus, ja te LUULETTE tämän jäävän TÄHÄN !? Te luulette, että me ANNAMME teidän KÄVELLÄ ylitsemme ja tyydymme vain hetken hangoittelemaan vastaan ja vähän parahtamaan valitusvirteen !?
TE, olette, Herrat Hyvät, EREHTYNEET, pahemman kerran vieläpä.

Annatte saatanan hävyttömät Kommarit vieläpä joiltain piruparoilta perkele oman kämpän, KODIN, alta !!! Käskette saatanan hävyttömät ketaleet perkele ihmisiä muuttamaan vittu KOTOAAN POIS, jonkin saatanan PERKELEEN HELVETIN VIUN ählämnekrujalauman tieltä !?
Kuinka vittu te KEHTAATTE !!!?

Toisaalta; mitäpä EI kommunisti-marksisti-kollektivisti-sosialisti kehtaisi !

Toisten rahoja on miellyttävän helppo tuhlata ja toisia määräillä niinkauan kuin HE ANTAVAT asiain olla niin, mutta se mitä te olette nyt UNOHTANEET on se, että se teidän "Valtanne"" on itse asiassa KOTOISIN näistä Hoi Polloin typeryksistä jotka te olette onnistuneesti manipuloineet ja ehdollistaneet jo lapsuudesta saakka toimimaan syntipukkeina ja työhevosina jne. Mutta KUN niiden pinna katkeaa, te lähdettekin jyrkkää pyllymäkeä suoraan alaspäin. Ja muuten ÄKKIÄ !

*

Minä en voi kuin ihmetellä noin kusipäistä sakkia. Suomalaiset on tietääkseni tehneet vuodesta 1994 eteenpäin hyvin selväksi mitä mieltä ovat suomen viemisestä EU:hun ja euroon ja muuhun Moderniin "Kolmanteen Valtakuntaan" ja mitä TE TEETTE ?!? Ette mitään.
Paitsi kaivatte kyseistä paskaojaa yhä vain SYVEMMÄKSI kun sitä PITÄISI tietenkin äkkiä alkaa täyttää, ei syventää, täyttää.

Kuten joku joskus sanoi: "se mikä on järjetöntä, se maailmassa tapahtuu."


Käsittämätön tilanne. Aivan vitun absurdi. Tämä ottaa jo mahasta. Tässä ON tosi kyseessä, ja SILTIkin on kaikenlaiset "foorumit" väärällään jos mitä vitun hyväntuulista idioottia kuten Uuden Suomen 2 ärsyttävintä typerää läskipäistä paskaa "Börje Uimonen" ja "Jorma Härkönen" ...vittu mitä saatanan kusiaisia päänaukojia ! Turpaan tekisi mieli leipoa ja brutaalisti.

Toinen ääliö keikkuu kuvansa perusteella jossain vitun jollassa näsäviisastelemassa toisten elämää ja toinen, pälvikalju paska, puhaltelee saatana SAIPPUAKUPLIA "avataar kuvassaan" !! hahahahaa, iso mies !
AAHahaaaaaaaaaaa.... vittu mitä ääliöitä !

Ja koska Arvon Jormat ja Börjet on sitä mieltä, ettei mitään hätää ja koska tilanne ei selvästikkään KOSKE heitä henk.koht. mitenkään, he VAATIVAT kaikkien muidenkin ottavan vain rennosti ja ANTAUTUVAN vihollisen vietäväksi.

Kun on maassaan, "omissaan", tuollaisia, ja Jari Tervoja ja mitä kaikkia näitä onkin; kuka helvetti enää VIHOLLISTA tarvitsee !?

*


http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/mit-isot-edell-sit-pienet-per-ss-aikuisten-vihapuhe-tarttuu

En tiä.... toisaalta ..ehkä tuollainen rotu onkin syytä hävittää maapallolta ^^ . Siinä sitä taas vain nynnyillään ja hissutellaan ja sössötellään kuin jokin vitun kukkahattutantta. Vittu mitä paskaa !

Ensinnäkin: LUULETTEKO te, ettei minunkin nuoruudessa ja lapsuudessa, puhuttu jo "neekereistä ja homoista" ja ei ainakaan AINA niin hirveän mukavaan sävyyn !?!? Luuletteko tosiaan !?
Ehkäpä ihmiset ja nuoret, ovat nykyään vain (tilanteen pahanemisen takia) ulospäinsuuntautuneempia ja ilmaiset mielensä herkemmin kuin ehkä ikinä ennen suomessa !?

Ja tuo on muuten NAISTEN toive ja NAISTEN maailmankuvaa tuo kielen ja ilmaisun KONTROLLI. Jos et SITÄ käsitä, ammu ittes.

*

Ja sitten vielä... hAHAHAhahaaaaaaaaaa...

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015092220398539_uu.shtml

Aahahahaaa, joku TEKI SEN !!!

Muistatteko !? MINÄ ehdotin tuota !!!? TUO on MINUN IDEANI !!

AHAHahaaaaaaaaa....mahtavaa ! Hienoa....hahahaaaaaaaaaa.
Joku yritti polttaa neekereille aiotun kolhoosin. Lol.
Kiitettävän pro-aktiivista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti