torstai 10. syyskuuta 2015

Sananen Ähclämeistä

Koska tässä ollaan ihan PÄIVÄNSELVÄSTI, menossa kohti sisällis ja/tai rotu sotaa, ehkä jopa kolmatta SUURTA, kehotan teitä paitsi sikäli kun voitte, aseistautumaan, niin myös katsomaan omasta kylästänne valmiiksi ne jotka ammutte ensimmäisinä.

Ne ählämit.

Neekerit on siinä tilanteessa kuten lempibloggailijani sanoi tuolta amerikan päästä, yhdentekeviä ja helppoa kauraa valkoisille, kuten on ihan kaikki muutkin rodut. Jo siksi, ettei ne osaa tehdä yhteistyötä eivätkä ole järjestäytyneitä ja PYSY siinä järjestyksessä, eikä ne harrasta metsästystä ja sen sellaista. Ne ei osaa koko sotaa, vaika se on ainoa mitä ne tuntee ylipäänsä.
Valkoiset on siinä vaiheessa päässeet vasta vähän alkuun, saaneet lämmön päälle, kun KAIKKI MUUT luovuttaa jo. Nekrut ensimmäisinä.
Tottahan tuo on.

Ja mainitsen vielä, että: minun maisemissani on jo kauan pyörinyt yksi ähläm-sähläm jolla on jotakin... jotain todella todella, määrittelemättömän. outoa, minua vastaan.
Joka-vitun-kerta kun kävelemme toisiamme vastaan, se tuijottaa minua HALVEKSUEN ja kuin olisi jo päättänyt kauan sitten, että "TON mä tapan !" se vaikuttaa JO valinneen lempi "Dhimminsä" tai mikä lie LUULEE minun olevan, jonka alistaa / tappaa.
Vähänpä tietää, että minä olen niinikään valinnut juurikin HÄNET !! HAHahahahah AHAHAaa vitun tyhmä ähläminpaska, aivoton islambimbo aasin-nussija pedofiili primitiivi.
On kuin olisi eläintarhassa valitsemassa MINKÄ noista aitauksen apinoista sitten puuduttaa kun saa niitä nuolia.
Ja SE luulee valinneensa MINUT !

AHAHahahahhh aahaAH AHAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Mutta asiasta toiseen; minä voin todela pahoin, tämän tilanteen johdosta. Todella !
Minä en voi kuin pyöritellä päätäni ja silmiäni tilanteelle. Minua KUVOTTAA SUUNNATTOMAN SUURESTI nähdä kaikki nämä vanhat tutut paikat, täynnä vieraita. Ulkomaalaisia, toisrotuisia, alempirotuisia, jotka käyttäytyvät vieläpä ikäänkuin he olisivat ITSESTÄÄNSELVÄSTI tänne sekä tervetulleita, ETTÄ kuuluvia. Heillä on ISÄNNÄN elkeet ja otteet.
Minua kuvottaa kun ajattelen lapsuudenmuistojani ja katson NYT ympärilleni, tätä hetkeä.
Minä en voi uskoa tätä enää todeksi.
Tämän on oltava jotain ...painajaista..?...tai jotain.. mutta miten se voi KESTÄÄN näin kauan ? Miksen minä pärähdä hereille tästä missään vaiheessa ?!
Eikö tämä jo lopu !?!

Onko minun perkele TODELLA, TAISTELTAVA, konkreettisesti ja fyysisesti, asein ja väkivalloin, tieni takaisin edes näennäisen rauhan tilaan, status quoon ?

En voi sanoin kuvata inhoani ja vihaani yms Vasemmistolaisia pallinaamoja ja mädättäjiä kohtaan.
En siksi edes yritä enää. Ei mitkään sanat saavuta niitä tunteitaja oikeamielistä RAIVOA mikä sisälläni velloo.

En voi kuin ällistellä ja voida pahoin. Todella pahoin.

Ja VIELÄKIN, edelleen, yhäkin, he vain soittavat poskeaan, aukovat päätään, käyvät jumalauta ITSE päälle!!! vaikka ovat ITSE niitä syyllisiä sosiopaatteja KIUSAAJIA. Öykkäreitä ja sekopäitä. Mutta turhahan sitä totta vie, on jankuttaa ja tuoda heille esiin - ei se mihinkään uppoa. Kun ei nin ei.
Ei demoni siitä parane, että sille tuo tietoon, että "hei!... sä oot iteasiassa ITSE, demoni!! etkä se mikä luulet ja sanot olevasi!"
Ei SE auta mitään.

Se on kuin hyppäisi kiitävän (typeryyden) junan eteen, luullen että sen voi helposti pysäyttää vain koska se tottakai olisi OIKEIN !! Mutta VAIN fysiikalla on väliä. Mitä pikemmin sen opit ja hyväksyt, sen parempi.
"Ne" ja "He" ei tule muuttumaan. Se on JO niiden aivoissa, fyysisesti. Sitä on turha enää toivoa. Keskittykäämme siis vain sekä itseemme ja omiimme, että nuorin / lapsiin ja fysiikkaan. KAIKKI muu ON JO mennyt.

Menneen talven lumia.

Nyt on Vasemmiston aika kokea Natsien kohtalo. Absoluttista "vilifointia" myöden. Kommunismi yms vasemmistolaisuus on nyt vihdoin TUOMITTAVA niin totaalisen rankasti, ettei YKSIKÄÄN valkoinen enää koskaan, ikinä, uskalla edes tehdä tutkimusta siitä historiankirjoihinsa.
Ihan kuten nykyään ei saisi edes TUTKIA niitä natsien kaasusuihkuja tai "kammioita."
Mutta kuten sanotaan: TOTUUS ei pelkää tutkimuksia.
Totuudella ei ole MITÄÄN salattavaa ja pelättävää. Rehellisen ei tarvi kieroilla. Ja tietäkää te KAIKKI, että KAIKKI PAHUUS TIETÄÄ TÄMÄN KYLLÄ !!

Tietäkään, että PAHA nimenomaan TARVITSEE tietyn määrän "ylimääräistä" tietoa (tai oveluutta) pystyäkseen ylipäätään toimimaan ja tekemään mitä tekee.
Se EI ole älyä, se on alhaisuutta, epätoivoa ja oveluutta. Ja häikäilemätöntä tunteetonta pirullisuutta.

Mutta eniwei: pitäkää ählämeitä silmällä !
Boikotoikaa KAIKKIA kebap-paikkoja, ja neuvokaa kaikkia IDIOOTTIsukulaisianne ja siskojanne ja veljiänne tekemään samoin. Ne ON idiootteja, make no mistake abouti it !!
Mutta jos edes yksi tai kaksi jästipäistä slaavijunttia saisi käännytetyksi totuuden tielle... olisihan se jo JOTAIN !
Ottakaa mahdolisimman kylmä, jäätäv, asenne sekä ulkomaalaisia, että vasemmistoa kohtaan. NYT on tullut aika iskeä vain vastaan, ja iskeä ja iskeä ja iskeä ja alkaa sitten oikein ISKEÄ lisää !!
Ja se omituista kylä, voi saada osan heistä jopa "diggaamaan" meistä ja "kunnioittamaan" meitä. Kun jotain vaarallista, iso, tyhmää eläintä tarpeeksi kurittaa, se alkaakin ARVOSTAA sinua.
Se EI toimi samalla tietoisuudentasolla kuin sinä, eikä se arvosta vittuakaan mitään "rauhaa" ja muuta "lälläriä". Sen sisällä, sen typerässä, vasuri-lauma-muulin sisuksessa, kiehuu vain tympääntyneen lahjaton ja kkyvytön VIHA. Viha siitä, että On niin vitun tympäännyttävän keskinkertainen ja RUMA ja mitätön ja ällöttävä ja vastenmielinen paskakasa, että peilikin kääntyy pois kun sellainen sen eteen asettuu.
Luciferiaanisia epäsikiöitä, sitä ne ON. Ja epäonnistuneita "syntyjä". Sellaista sontaa mikä pitäisi heittää heti sairaalassa roskiin.

Alkakaahan sitten jo kiitos heräillä tähän tilanteeseen ja aivan kammottavaan VAKAVUUTEEN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti