sunnuntai 13. syyskuuta 2015

9-11-01 Jankutus

Jankutan vielä sen verran tuosta Syyskuun Yhdennestätoista, että: .. ...minä en oikein edelleenkään saata käsittää, että se ohitettiin ilman edes olankohautusta enää... kun samaan aikaan saatana madellaan EDELLEEN jonkun vitun "holokaustin" ja Hitlerin takia  !!!!!
KETÄ VITTUA KIIIIIIIIIIIIIINNOSTAA !!!!!??!?!

Minä EN OLE IKINÄ VIHANNUT Adolf Hitleriä enkä tule koskaan, ikinä vihaamaan. Ruoskikaa sen kun kehtaatte ja kerkiätte idiootit. Hänhän oli ihan oikeassa muutamassa asiassa, mm siinä, että suurin osa teistä ON aivan käsittämättömyyteen asti TYPERIÄ ja tyhmiä ja käsityskyvyn alittavia Morlokkeja ja idiootteja ja vähämielisiä. Ja jos se kerran vei teitä kuin litran mittaa niin mitä vittua sitä NYT ENÄÄ siinä ynisette saatanan paskahousut perkele !
Haistakaa mieluummin syntiset marakatit VITTU !

Sama paskasakki huutelee nyt MINULLE minun omilla kotinurkillani urhestai LAUMASSA jälleen "Rasisti™" tai mikälie .."nuiva" ? tai jotain... hei ! minulla on sinulle uusi suunta ja uusi ajatus; mitä jos vain pitäisit sen typerän ja aivottoman tyhjän ja ammottavan tyhjiön eli pääsi, KIINNI etkä enää ikinä sanoisi MITÄÄN !!? JA sen LISÄKSI vielä, haistaisit piiiiiiiiiitkän vitun paskan !?
Mitä jos vain niinsanotusti; suksisit vittuun sen älykpääpiön laumasi kanssa ??! Suuooooraan teuraalle ! Minulle siinä naurahdellen niinkuin vitun idiootit mitä OLETTE.

Mutta eksyin jo aisiasta, siis: 9-11.... nyt jumalauta jos KOSKAAN, sen tulisi kuuuuuuulua ja NÄKYÄ joka saatanan vitun perkeleen helvetin paikassa niin selkeästi, että Kuussakin alettaisiin jo kyrpiintyä moiseen "propagandaan" ja jankutukseen.

Vittu mikä HÄVÄISTYS tämä nytkin tuolla taustalla EDELLEEN vellova Maihinnousu ja Maahankäveleminen ON, niiden uhrien muistolle yms.
Sama miltei kuin suuri määrä kusta ja paskaa käytäisiin kippaamassa tuolla merellä Estonian ja Titanicin yläpuolelle ja huudeltaisiin vielä rivouksia ja haistateltaisiin siihen päälle.
Koska ei USKALLETA käydä sen OIKEAN SYYLLISEN päälle eli Muslimien ja Saudien erityisesti.

Länkkärit on pehmeitä kuin sula vanukas.

Muistatteko muuten vielä silloin yks kerta, kun noi "Ählämit" nin... lensi pari suihkaria Wööld-treid-sentteriin ja jonkin...lentsikan tai jonkin, siihen "Pentagoniin" ?!?
Muistatteko SITÄ !

Hah !! taisi päästä unohtumaan tuoKIN "Rauhanuskonnon™" suursaavutus ja "uskontonsa" oikeamielinen teko ja piirre.

*

Toisaalta... minä VIHAAN Hitleriä !!
Mutta minä ailahtelen asian kanssa kuten KAIKKI muutkin valkoiset. Yhtäältä sitä ei voi olla ihailematta ja toisaalta taas ällöämättä. NIIN ihmeellinen Vasemmistomies se vain oli !!
Kertakaikkiaan VAIKUTTAVA jos ei muuta.


Mutta eniwei...... yrittäkää nyt perkele edes uskaltaa helvetin idiootit HENGITTÄÄ kun vielä VOITTE !!


9-11-01. Remember THAT shit !?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti