perjantai 25. syyskuuta 2015

Vauhdilla "Chicagoon"

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015092520413323_uu.shtml

Miten NYT, Suvaitsevaisto-Vasemmisto-Marxismi akseli.... miten NYT pistettäs suu ?!

Sanon ensinnäkin teille Lahtelaiset, että paitsi KIITOS Pommacista, niin KIITOS TÄSTÄKIN !!! AHahahaaa lol !
Vittu L O L  !!

Yritän nyt kuitenkin pysyä nahoissani ja sanoa jotain edes kaukaisesti "Asiallisen Kuivaa" asiasta.
Ensinnäkin; tämä, vaikka itse ilmiönä, sinänsä, per se, ikävää ehkä onkin, on tämä oikein HYVÄ VIESTI. Kuten Jokeri sanoi Dark Knightissä: "kyse ei ole rahasta, vaan viestin lähettämisestä.." ja mumisi siihen toki vielä, että "..kaikki palaa.."


Joku koetti TAAS tuota MINUN IDEAANI eli; polttaa ne paikat jotka Valtio ylimielisesti sanellen, kuin Borg-kuutio, julistaa "vastaanottokeskuksiksi". Kiitos sinullekkin, sekopäinen uurastaja.
Ty.

Ja mitä tulee kaikkiin näihin "Poliitikkojen" älähtämisiin ja Moraalisiin Tuohtumuksiin™ ....en voi sanoa kuin HÄVETKÄÄ !!
Teillä on niin suuuuuuuuuuuuuuuuuuunnattoman paljon "pokkaa" ja "ottaa" ja mitä vielä, röyhkeyttä yms, ettei sitä oikeastaan käsitä. Se on kuin avaruuden koko.......ihan turha edes yrittää edes miettiä.
Mahdotonta.

Kuinka te KEHTAATTE ?!........ teillä ei VOI olla kaikki kotona. Ihan oikeasti. Ei VOI olla. Oikea IHMINEN - EI TOIMI noin. Itse saatana tekee sen kun kerkiää, kaiken maailman salliman pahuuden ja anastuksen ja muiden kiusan ja komentelun ja kuppaamisen ja muiden elämän estämisen, ja sitten KUN JOKU vääjäämättä jossain vaiheessa vähänkään iskee vastaan niin sitä älähdetään kuin Ählämi kun sitä kielletään nussimasta omaa lastaan ja hässimästä vuohta.
Sellaista on olla "Syntinen" eli sekopäinen ja Saatanan lapsi. Sellaisella "ei paljoa järki päätä pakkaa" kuten sanotaan.
En minä tosin yllättynytkään ole, ei sillä. KAIKKI "poliitikot" ovat kuten Ruukinmatruuna ja muut Jutkut; TÄYSIN imbesillin tasolla moraalisesti. Sehän on yksi asia, herran tähden, mistä "juutalaiset" ovat ylipäänsä kuuluisia; se että he ovat moraalisia imbesillejä. Ja myös vailla tervettä järkeä, ns maalaisjärkeä.
Kuten Vasemmiston Rähjät ja muut Stadilaiset vitun vesipäät.


SUOMEN VALTIO - MINÄ (!!!) tuomitsen TEIDÄT ja teidän TEKONNE ja jokaikisen sananne, TOTAALISESTI ja YKSISELITTEISESTI ja TÄYSIN ja aukottoman ABSOLUUTTISESTI ja IKUISESTI ja JYRKÄSTI.
Sellaista mitä te teette ja sanotte, syntymästä kuolemaan, EI VOIDA HYVÄKSYÄ.
Ei nyt, eikä koskaan.
Paitsi tyhmien ja tyhmempien, Sapiens-Magnon-Torakoiden leirissä.

*

Ja tästä itse asiasta, eli siitä, että NYT on sitten VIIIHDOIN suomalaisilla pinnat alkaneet napsahdella katki ja siitä seuraava mielipuolten petturimainen paskahousuinen poru.... siitä asiasta; en saata suomalaiset muulini USKOA, että TEISTÄ löytyi sittenkin (!!) NOIN paljon ytyä ja "munaa" ja iskevyyttä yms !!
Minä olen positiivisesti yllättynyt. Ja vähän jopa ällistynyt.
Ja mitä tulee tuohon valitusvirteen siitä, että tämä on näkynyt ulkomaisissa "Medioissa" - minä en voisi TYYTYVÄISEMPI olla !!
Herran tähden pojat... KIITOS !!! kiitos nniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn paljon. Tuo VIESTI - ON - MENNYT - PERILLE !!

AHAHAHahahhah ah ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa AAA !1111!!!!!!111!!! Aivan MAHTAVAA !!!
Kiitos.

Suomen maine on saanut juuri täsmälleen sen mitä se on tarvinnutkin jo pitkään; KYVYKKYYDEN ja VASTAISKUUN pystyväisen leiman. Ja se tulee vielä nousemaan "arvoon arvaamattomaan".

Ja kuten kaikki varmasti jo tässä vaiheessa tietävät, en siksi viitsi vaivautua pistämään mitään kuvia tai linkkejä, on Irakilaiset alkaneet paitsi vetää "turvapaikka"anomuksiaan ja vetoomuksiaan ja hakemuksiaan ja jeremiaadejaan ja eepoksiaan pois ja takaisin, myös levittää tietoa toisilleen ns "Sosiaali Mediassa" siitä, että suomeen EI KANNATA TULLA !!
Tuo, on jo se "lottovoitto" !!

Heitä on alkanut kääntyä rajalta ja NYT heistä ainakin muutamat hassut, on päässeet kokemaan tuontyyppisen vastaanoton. Ja TUO tulee leviämään VARMASTI !!!
Ja he eivät tykkää siitäkään, että heiltä on nyt alettu ottaa siellä "järjestelykeskuksessa" kai sitten sormenjälkiä ja valokuvia yms, ja jo SE käännyttää heistä osan.
Rajavartiolaitoksen joku zombie-äijäkin jo hehkutti tilanteen nominaalista paranemista. Eli... voi olla teoriassa, että tunnelin suulla näkyisi kvantin kokoinen pilkku valoa. Seuraan tilannetta.

Ja sitten mitä tulee tuohon idioottien hyperventiloitiin ja kyynelehtimiseen tällaisen johdosta, niin: mitäs minä sanoin, mitäs ME sanoimme, ja KUINKA VITUN KAUAN !?!?
Noin mm, käy, kun EI KUUNTELE !!!

Te jostain syystä LUULETTE, että elämä on VAIN teitä varten ja "Suomi" - mutta SE on HARHAA se, ja SE tulee MAKSAMAAN vielä mahdollisesti paljonkin.

Jumalauta, jos te ette NYT ala perkele pärähtää hereille niin sitten olemme aliarvioineet ideoloogisen horkkanne syvyyden kai aika pahasti. KATSOKAA NYT JO VITTU SENTÄÄN ympärillenne saatanan käpyaivot perseenreiät paskapäät perkele !!!

KUINKA KAUAN VIELÄ, ENNENKUIN EDES HARKITSETTE, EDES AIKOMUSTA, KATSOA PEILIIIIIIIIN ?!?!?!
KAAAAUAAAANKOO OO OO O O OO!?!?!? Jumalauta !

Saatanan munattomat petturit. VITTU !

Te olette ajattelematta, pysähtymättä, itsekritiikittä, kohkanneet nyt jo n.20 v tätä "Monikulttuurisuuttanne" ja muuta anglojuutalaista mielisairasta kaoottista roskaa, jota mm "israel" karttaa kuin ruttoa, saarnatessaan kuitenkin KOKO AJAN ja KAIKKIALLA, sen autuutta muille ja kuin muiden (siis valkoisten lähinnä) TÄYTYY nyt vain kiltisti alistua vastaanottamaan sitä ja pyllistää kuuliaisesti ja rasvata se pylly ja ynistä lähinnä "...kkiiiitos!...nnnnggh..."

Niin, siis olette tätä tässä kenenkään mielipidettä yms kysymättä, kuten "Poliisi" ja "Valtio" ja "Lainsäätäjät" (eli lähinnä Khasaariryssät alias Juutalaiset) - tehdessään Luciferin työtä maallisessa maailmassa, kohkanneet ja RAIVON vallassa VÄKISIN "eteenpäin" ajaneet ja nyt te sitten IHMETTELETTE sitä kun Kansa sanoo ei.
Te olette pelottavan vähämielisiä, mutta siitä gnuulaumastahan "ihmiskunta" ja sen Histooria, lähinnä koostuu ja on aina koostunut ja tulee suurimmaksi osaksi AINA koostumaan.

Minun on taas kerran kysyttävä, että: MITÄ tarkalleenottaen te oikein ODOTITTE ?!?! Ja LUULITTE tapahtuvan !?
Hei ?!.... mitä ?! ...ihan ...oikeaa Utopiaako ?...siis jotain sellaista sillisalaattia missä neekerit ja valkoiset ja murjaanit ja muut, laulelee kukkaiskedolla keskenään jotain kauniita "hiil tö wöörld" lauluja ? jotenkin...ninq lopullisesti !?
Hei !?...niinkö !?... siihen maailman ja elämän ongelmat ja epämieluisat särmät sitten niinkuin, ikäänkuin, vain tyssäisi, loppuisi ? kuin seinään. Siitä eteenpäin olisi vain kaunis, ihana Utopia.
Olisi vain aina uusi iifoun ja iipäd ja hiimän ja bätmän ja joku uusi MediaSeksikäs neekeri, joku neekeri"nero" (!!) hahahahaa... joka lie sellainen nekru joka EI juo kananverta ja kustaan.... yhtä aikaa ! Eikä paskanna kuumalle hellalle tai palvo sitä.

Hei nyt...sitten.. "Anti-Rasistiset" reppanat, NYT on lopullisesti tullut se aika kun TE, ei me, katsotte peiliin ja häpeätte. Häpeätte niin todella, todella paljon. Ja toivottavasti myös kuvotutte.
Mutta tottakai niin käy, ei sitä tarvi toivoa.

Te olette Kommunisteja !! Herran tähden sentään !! Eikä kukaan huomaa sitä, koska se on tuotu päällenne ja päänne sisään, niin pieninä annoksina, tipoittain, ja nyttemmin vähän häpeämättömämpänä ryöppynä. Teistä ON JO varissut suurin osa VALKOISUUDESTA.
Teistä on ihan oikeasti tullut jo miltei yhtä tyhmiä kuin nekruista. Ja SILLÄ tiellä odottaa totisesti kadotus.

*

Katsokaa tätäkin vitun paniikissa lattialla kieriskelevää, mutkallevääntynyttä, idioottia: http://aarikanlotta.fi/hei-rasistipaska-muakin-pelottaa/

Kiitos ensinnäkin, että suot kutsua minuakin "RasistiPaskaksi" kiitoksia vain !! Toksia.
Sitten; on mielenkiintoista miten keskinkertaiset ja muuten vain älyltään kääpiömäiset, keksivät AINA ja ennenpitkää, kutsua mm tervettä järkeä tai muuten vain, omista mielipiteistä eroavaa maailmankäsitystä, "peloksi" . Se se vasta on kiehtovaa. Ja tarkoittanee juuri sitä, että kyseisenlaisen lausuman lausuja ITSE eläää todellakin, kuten salaliittohörhökin, pelon ja kauhun ja paniikin maailmassa.
Tuokin akka varmaan (ellei ole näin JO tehnyt) ennenpitkää, pyöriessään pitkin asuntoaan paniikissa ja moraalisissa mietteissään, pysähtyy yht´äkkiä ! kuin olisi saanut jonkin nerokkan ajatuksen, neronleimauksen, mutta sensijaan, että hän ottaisi äkkiä kynän ja paperia tai "aipädin" ja rustaisi alas jonkin kumouksellisen kaavan, hän laskeekin housunsa alas, nostaen mahdollisen hameensa ylös, ja kyykistyy ja ulostaa / paskantaa olohuoneensa matolle.
Hänen seuraava "ulostulo" ja Julkinen Mielipide ja blogikirjoitus saattaa hyvinkin KUVAILLA juuri tuota tapahtumaa ! Muistakaa; kuulitte sen täällä ensimmäisenä.


" Yksi vaihtoehto on vetää Ku Klux Klan -kaapu päälle ja lähteä heittelemään kiviä kohti vapaaehtoistyötä tekeviä ja henkensä puolesta pakenevia ihmisiä. Toinen vaihtoehto on, että joko itsereflektion tai ulkopuolisen paineen kautta meille tehdään tiettäväksi aivan saatanan ponnekkaasti, että nyt loppuu tuollaiset rasistiset ajatukset ja touhut, tärkeämpää kuin sinun pelkosi on jakamaton ihmisarvo, joka kuuluu kaikille. "
Hellal-lumala..... äwwäwwää... ...
....Mää...........mä en tiä mitä sanooo....nääs.......W  T  F   ?!?
Nainen..nai...huoh...huh helvetti..nainen!? mitä sitä oikein LUULET tekeväsi !?
Sinun KUULUISI olla keittiössä ja ehkä lapsia kaitsemassa tai jotain, EI aukomassa netissä päätäsi Totaalikontrollin ja aikuisten ja sinulle täysin ventoVIERAIDEN ihmisten, holhouksen puolesta.

Akka on kuin Jutkut !! Paitsi moraalinen idiootti, VÄÄRÄSSÄ ja keuhkojensa täydeltä ! Ja muuten YLPIÄSTI !! Ylpeästi vieläpä perkele.

Mitä tuossa siis OIKEASTI sanotaan, on lähinnä; olen PANIIKISSA enkä tiedä mitä tehdä tai sanoa, joten tyydyn parkaisemaan Zeitgeistin (ajanhengen) puolesta ja kaikkee Pahaa vastaan™ ja varmuuden vuoksi, myös kaikenlaisen kontrollin puolesta kaikkien yli.
Ja koska olen paitsi paniikissa, myös saatanan TYHMÄ, "ajattelen" eli siis kuuntelen mitä zaitgaisti sanoo ja sisäistän sen mukisematta, miettimättä, ja nielaisen ja kurkku suorana huudan sen puolesta ja kaikkee muuta vastaan, ja haluan KAIKKIEN joutuvan totaalikontrolloiduiksi zombeiksi ja kahleisiin ja mieluusti vielä pakkopaitoihin ja ettei o vapautta, ja uskon kun näin olen koko ikäni saanut kuulla; että KAIKILLA on "yhtäläinen ihmisarvo" !
Ni !

Vittu mikä ärsyttävä idiootti. Exkiysmii.
Tuo tarkoittaa mm sitten sitä, että esim sillä vitun Tsarles Manssonilla on YHTÄPALJON arvoa, ihmisarvoa tai kauppatavaran arvoa tai mitä lie ARVOA tässä haetaankin, kuin esim sinun(?) mahdollisella lapsellasi. Se tarkoittaa, ettei Adolf Hitlerillä, Pol Potilla, Staalinin paskareiällä yms ole MITÄÄN, ei sitten MITÄÄN, EROA sinuun tai minuun tai kehenkään. Ei esim johonkin nättiin valkoiseen, pieneen lapseen yms.
Se tarkoittaa, että sarjaraiskaaja-päänkatkoja,ammattihirttäjä-kivittäjä-puukottaja-himomurhaaja-pedolfiili-hiekannussija Mahmutilla on YHTÄSUURI arvo kuin äidilläsi tai isälläsi tai lapsellasi jne.
Te olette kuten sanoin, pelottavan, tyhmiä.

Teidät on aivosumennettu, ettekä te näe sitä.


" Nyt tarvitaan televisiopuhe.

Edit: Suljin poikkeuksellisesti kirjoituksen kommentoinnin, koska se oli asiatonta, enkä jaksa moderoida asiattomuuksia. "

0_O .......
....... .. .. -_0 .................. tä !? Yllätys yllätys; kommentointi suljettu, koska saatu palauta ei miellyttänyt !! Se oli tätä legendaarista "Asiatonta™" palautetta. Kuten esim "toi sun taulusi on ihan paska!! ...ja SÄ oot paska!" - olettaisin.

Ja: mihin sinä, hellanlettas, televisioidun puheen tarvitset !? Ehkä pikemminkin rasvaimun ja selkääsi !? Tai mustaa lekaa...?.. mutta siis yllättäin !?...en tiedä... En muuten tiedä, asiasta toiseen, että auttaako EDES SE !!?
Jos ns "Suvakki" joutuisi murjaanin kullittamaksi. Nimittäin nämä keskinkertaiset "mielet" on NIIN heikkoja, kuten jo Matrixissa sanottiin, ettei ne tietyn iän jälkeen (ainakaan enää, eikä yleensä IKINÄ) pysty enää päästämään ohjelmoinnistaan irti. Se vain ON osa heitä, fyysisesti, kunnes KUOLEMA heidät erottaa. NIIN syvää on typeryys ja hulluus. Se kulkee kuolemaan asti mukana, eikä siihen oikein tunneta mitään tiettyä parannustakaan.

Jotkut voi parantua törmättyään todellisuuteen, mutta suurin osa ei.

Ja pitäkää mielessä miten naurettavan PIENESTÄ tapahtumasta on TAASKIN ollut OIKEASTI kyse. Katsokaa vitun kajahtanet kommarit joskus vaikkapa suomen karttaa ja katsokaa mikä paskaläntti on jopa Helsinki siinä mittakaavassa, ja KAIKEN TUON siellä seassa jossain, keskellä, on joku 1 tai 2 tyyppiä heittäneet jonkun papaatin bussia kohti, ja sinä saatanan tyhmä ämmä vaadit jo televisioitua puhetta kuin Venetsueelassa konsanaan.
Teillä ei ole MITÄÄN, alkeellisintakaan suhteellisuuden tajua. Mutta se onkin miltei yksi VAATIMUS typeryydelle. Ja huumorintajuttomuudelle. Ja miten muuten on; miksei SILLOIN nouse MINKÄÄNLAISTA metakkaa jos...siis KUN Vasemmisto riehuu ja rikkoo paikkoja ja kusee pressanlinnan katolle ja sieltä alas ja heittelee Sikoja molotovinkoktaileilla ja räkii ja paskoo KAIKKIEN niiden päälle jotka sattuvat olemaan edes siinä ylimalkaisessa sijainnissa sillähetkellä !?
Miksi NÄIN on ?! ....hei !!?
Älä karkaa ämmä mihinkään, vaan vastaa !!! M I K S I on niin !!!??

Ja koska sinä et naisena ymmärrä, käsitä, tajua, tällaista (se on fyysistä, bioloogista) niin minä selitän; se että joku huutaa "rivouksia" tjns bussille, mihin tuskin kuuluu sisään muu kuin juuri ja juuri tuon papatin pamahduksesta OSA, ja heittää siihen jonkun tykärin viereen - ei tee sitä minkään kuvitellun "Rasismin™" nimissä eikä piruuttaan tai kohdistaakseen oikein tahallaan sen LAPSIIN ja NAISIIN (mitä onkin juu, näkynyt ihan mustanaan näiden JOUKOISSA). Se oli kohdistettu koko ILMIÖÖN, maahanTUNKEUTUMISEEN ja invaasioon ja suomen tuhoamiseen Rauhallisin Keinoin, se oli VIESTI, että ME emme ole Ruotsi emmekä Anglosfääri, me OLEMME kyllä "päättäjien" paskanjauhannasta huolimatta, HEREILLÄ ja TIEDÄMME pelin hengen.
Me näemme sinut Saatana, niinsanotusti, siellä joukkojesi takana, ja tässä on SINULLE suora viesti.
Paine lyödään nyt päin SINUN lättyäsi paska.
Ime siitä !

Plus: tämä kaikki on seurausta TURHAUTUMISESTA kun suljetaan kylmästi ja nyrpistellen ja ylimielisesti ja omahyväisesti, ulos "yhteis"kunnasta ja syljetään perään ja haukutaan kaikilla mahdollisilla nimillä.Vitun kommarijyrsijät ja jyrsijänpaskat.

Haistakaa vittu !

*

Ja tuo Ku Klux Klaanityyppi; hahahahahaaaaaaaaaaaa !!! lol. Ohohohooo... aijaijaijai...aika khuul ! Täytyy sanoa. Ihan siistit haamukledjut kyllä, nou problem.
Se oli siis HUOM!! Y K S I ihmis-apina. YKSI !!
Ja nyt "kansainvälinen media kuohuu kun suomessa kukluksklaani nousee kuin feenix tuhkasta ja hiiirrtttäää kaaaiikki neekerit ! hyss! älkää kuohahtako vielä!... ja...jajajajaja....ajajaj niin  ! ja ne sitten, niin nin, sitten ne ...ne...nenenenenene POOOLTTAA !!! kaikki juutalaiset ja RAISKAA...aaaaahh! kaikki kauniit Afrikkalaisprinsessat!...ahahahaaaaaaaaaah?!?!...kamalaa!!" ja jengi pyörtyy kuin TV-evankelistan sekopäisissä ja naurettavan tyhmissä älykääpiömäisyyden ja johdateltavuuden idioottimaisissa orgioissa. Tai Elviksen keikalla ilmeisestikkin.

Tsiisus vittu !! Rauhottukaa nyt perkeleen pässit ja imbesillit ja naismaiset idiootit !!
Lepuuttakaa tekin "Lehdistön" ammattikommarit jo välistä, vähän, niitä munasarjojanne. Miehet erityisesti. Ottakaa ihan iisisti ja rauhassa vain ja keskittykää kultivoimaan ja kasvattamaan edes YKSI !!! 1 !! yksi, vitun, toimiva aivosolu tai "synapsi" ! Y K S I !!!

Vitun talipäät.

*

Kapteeni KIITTÄÄ suomalaisten aktiivisuutta ja  "katuviisautta" - tätä te ETTE tule katumaan. Minä tulen, kun en ole ollut tuollaisessa ...ainakaan vielä! mukana.
Jatkakaa viestin lähettämistä, kaikilla taajuuksilla. Kyllä se vielä kuullaan.

Erityismainitsen sen, etten voisi YLPEÄMPI olla siitä, että Ruotsin-nynnyt ja itse jumalauta ANGLOT !! me-omistamme-maailman-Anglot !! joutuu lukemaan tästä lehdissään ja kadehtimaan MEIDÄN sällien aloitekykyä ja tilannetajua kun itse antavat saatana vaatteensa neekerille paniikissa, keskellä katua !! HAHahaaaaaaaaaaaaaaa.... ja juuri tasan tätähän meiltäkin ODOTETAAN !!


"..Hey?!...hei...aa..ääsh.. ay yo! imma a nigger t.."                            "hurry the FUCK up white boooyy!"Mutta: "odottavan aika on pitkä" !


Ehkä sitä Lahtea ei turhaan sanota "Suomen Chicagoksi" !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti