lauantai 26. syyskuuta 2015

Soini Väkivaltaisuuksista

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015092620417207_uu.shtml

Ei jumalauta...vittu..... kuvottavaa.

Tälläs tää o. Kun poliitikot yrittää näytellä MORAALISTA tai ihan OIKEASTI oikeassaolevaa ja kunnollista yms.
Farssihan siitä tulee.

Nyt kun jumalauta YKSI vitun tyyppi kääriytyi lakanaan ja joku heitti jonkin thanderkingin bussia kohti, on VÄKIVALTAISUUS vallannut maan. Joka nurkan, joka pielen. Ja se on KAUHISTUS ja siitä pitää länkyttää nyt 24/7.
Mutta kun MUSLIMIpersereiät ja neekerit yms tekevät 24/7 pahojaan, ei niistä juurikaan hiiskuta saati sitten, että NIISTÄ teoista nousisi KOHU !!

Sehän voisi perkele LOUKATA Muslimin ylemmyydentuntoa ja maailmankuvaa jossa hänellä on kuin Poliisilla konsanaan, "oikeus" hallita muita tässä elämässä. Koska..... no koska niin vaan on ! Ni !

Ällöttävää vitun kiemurtelua ja matelua ja alhaisuutta.

Kuinka PALJON, herran perkele sentään, te voitte MUSLIMEITA PELÄTÄ  !?!?!!?!?! Kuinka !!!!?
Ei voi kuin ...ihmetellä kai...... ja suuttua päivittäin, aina enemmän ja enemmän.

Alan jo toivoa MUSLIMIEN voittoa teistä !! HAHhhahaa. Ainakin niistä ON TEKEMÄÄN jotakin ja sanomaan se tikkusuoraan MIKSI. Ja mitä he aikovat ja miksi jne.

Teistä ei ole muuhun kuin moraaliseen tyhmään tuhinaan, keskenänne, netissä ja TV:ssä Virallisesti. Teistä ei siis ole MIHINKÄÄN.

Tervon pallonaamakin uskaltaa kyllä haukkua suomalaisia "Rasisteiksi™" suut, silmät täyteen, mutta USKALTAAKO se läskipää-läskipallo sanoa YHTÄ ainoaa "pahaa" sanaa MUSLIMEISTA !!!?!

Tod.näk. ei.

Ja voihan toki olla, että jos hän tai kukaan teistä SANOISI jotain, löytyisi taas yksi sellainen kuuluisan läskin kuoliaaksi pistetty ruho tuolta jostain vitun jalkakäytävältä, lappu puukotettuna rintaansa." - Suomi hyväksyy vastuunsa osana kansainvälistä yhteisöä vapaaehtoiselta pohjalta. Ihmettelen, että tällainen on kova uutinen, että hallitus noudattaa ohjelmaansa.

Soini vakuutti, että suhteet myös Ruotsiin ovat kunnossa. Hän tapaa Ruotsin ulkoministerin ensi viikolla. "


Tuo kuvitteellinen "Suomi" voi toki hyväksyä sille / heille, Kansainvälisten Juutalaiskommunistien SANELEMAN maailmankuvan ja "vastuun" (!!), mutta MINÄ EN. Eikä helvetin moni muukaan.
Etkä sinä Soini, ole "Suomi" joten ihmettele toki tätä kaikkea, sillävälin me kai... äyskäröimme tänne laskemaasi vettä, perkeleen läskipäinen muuli.

En MINÄ ole HYVÄKSYNYT minkään vitun "Hallituksen" MITÄÄN vitun "ohjelmaa".
Tuo lause kun Soini IHMETTELEE kohinaa siitä kun "ohjelmaa noudatetaan" on kuin raiskaaja IHMETTELISI sitä, että uhri ei tykkää HÄNEN "ohjelmastaan" jota NOUDATTAA kuuliaisesti !

Pistäkää vain se "ohjelmanne" takaisin sepaluksesta sisään ja poistukaa vähän vitun äkkiä sinne vitun viidakkoon tai intian kallioille mihin kuulutte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti