lauantai 26. syyskuuta 2015

Soinin Pimppa

http://www.hs.fi/politiikka/a1443154252433

Haista saatanan Soinin läski-paska-sika pitkä vittu.

Vittu mikä tuhiseva, hyödytön idiootti tuoKIN on.

"Kaikki pistetään ruotuun..." tä vittua ?! mitä ihmeen jankutusta tuokin on ? Kukaan ei pistä ketään "ruotuun" eikä mitään merkittävää saada aikaiseksi muuta kuin pakittelua ja suomen ajautumista EUrostoliiton vasalliksi ja juutalaisten pankkiirien ja minkä lie lierojen omistukseen ja nekrujen ja ählämilaumojen kynsiin. Ja tämä tyhmä vitun muuli sen kun tuomitsee "Rasismin™" ja omansa. Koko ajan, joka päivä.
Eihän se muuta teekkään herran tähden, kuin tuomitsee OMIAAN !!! AAhahaha, ja TÄTÄ te "äänestitte" ?!....

Mitä jos lakkaisit saatanan humanoidikarju, pakittelemasta ja tuomitsemasta juuri niitä joita olet puolustavanasi ja jos saisit ihan sanottua jostakin jotakin, ja ehkä TEHTYÄ jollekkin jotakin. Ei siis omille mitään "Rasismi™" tuomioita vaan pikemminkin tyyliin: Ruotsin raja, kaikki rajat, KIINNI ja ruotsille aika helvetin kovat mätkyt aiheuttamastaan katastroofista ja sodanjulistuksesta. Mitä tämä OLISI ollut vielä ehkäpä 50v sitten tai sata. Mutta nyt....mjääääääh, katellaan nyt, kun noi neekerit tosta kävelee tänne ja näin.

Soini myös muistaa julistaa muiden Suvaitsevaisten ja kukkahattubimbojen ohella, että ihmisen tunne "viha" ei ole "sallittu" !! Well fuck me ! TUNTEETKIN ollaan siis vihdoin, todellakin, kieltämässä, ja ne myös lankeavat ..."Valtion"?... "jurisdiikan" alle ?!

Fuuucking...wow.

Ja kun Herra siinä nyt painavana julistelee painavia asioita kuten "terrorismiä ja väkivaltaa ei ...huolita?..suvaita?" tai jotain, niin ....miten olisi; et viittis sitä Muslimeille ihan SUORAAN sanoa !?
Vaarallisempaahan se toki ON kuin kiukutella omilleen, mutta SE on se OIKEA juttu tehtäväksi. "The right thing".

Soini on myös IHAN YHTÄ TYHMÄ kuin KAIKKI muutkin ns "Poliitikot" eli: liian tyhmät, narsistiset, psykopaattiset, varastelevat, ja rumat - oikeisiin töihin, eikä siksi erota TOSIELÄMÄÄ ja todellisuutta, ns "politiikasta".
Soinikaan ei osaa muuta kuin jankuttaa tuosta jostain... määrittelemättömästä paskasta nimeltä politiikka.
Kuten te miltein KAIKKI suomalaiset junttini. Te olette ihan yhtä pihalla todellisuudesta kuin poliitikotkin. Jankuttelette vain vuodesta toiseen kuinka se ja se "puolue" on on nyt sitä ja tätä ja siinä ja tuossa oikeassa tai vääärässä. Eikä kukaan koskaan käsitä, että JUURI SE ON SE ONGELMA.
Politiikka !!

Ffs !

Voi olla joko Vapaus TAI Valtio. Voi olla joko onnellisuutta ja itsensä toteuttamista ja kekseliäisyyttä ja hauskaa ja kivaa ja viihtymistä yms, TAI Valtio.
Ei ikinä, missään, missään nimessä, molempia.

Mutta selkeää on, että lähes kaikki te tolvanat otatte mieluummin elinikäisen holhokin ja orjan, alistetun aseman, kuin kohtalon sinne mihin se KUULUU eli omiin käsiin. Josta sen kytät ja valtio aina kun vain voivat, ilomielin nappaavat pois. Ja koska suurin osa meistä ON tottavie, suunnattoman laiskoja, siihen yleensä riittää pelkkä haikea pyyntö.

"Saanx mä tän?...... pliis?"

P.s jos Vasemmiston dissosiaatiosta ja histrioonisesta typeryydestä ja aivovammasta (AINAKIN, lässähtäneestä mantelitumakkeesta) kärsivät vittupäät EIVÄT ajaisi alas KAIKKEA mahdollista ihmisen (valkoisen miehen siis) kehittyneisyyttä ja mukavuuksia ja keksintöjä, ja yrittäisi hartijavoimin ja kaikin keinoin estää ja tukkia ja tukahduttaa aitoa edistystä, voisimme elellä yhtäaikaa sekä yltäkylläisyydessä ja nautiskelevassa aistillisessa, hedonistisessa paratiisissa, ETTÄ myöskin "tehdä työtä" maaaahdollisimman vähän ja laiskasti, kuin Siat, eli voisimme rakentaa robotteja yms tekemään kaikki lähinnä naisille ja neekereille ja ehkä nuorille, sopivat työt.

Kyllä se on nyt nähty; Kristinusko ei sovi hoi polloille, ja se oli kammottava VIRHE esitellä teidänlaisillenne älykääpiöillle idiooteille.
Siinä meni "helmiä sioille" !! (enkä nyt viitta vain Soiniin ! ...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti