sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Kokoelma Pakoloisuutisia yms juttuja



No mutta !!? kukas se TAAS siellä !?!?... näyttää siltä samalta saatanan kusipäältä ja mieheltä. Vitun ultra-kommari akka.
PERKELEEN demoniämmä saatana !!

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015091920378819_uu.shtml

Eli tuo paskapää on SENKIN vähän vesittänyt ja sabotoinut, ihan tasan tahallaan ja tietoisesti. Eli se on seKIN sitten tuon Thorssin kusipää-paskakasan syytä, ettei suomella ole VIELÄ mitään "palautus-sopparia" Irakin kiljuvien hullujen lauman kanssa.

Mutta ruattipa voikin palauttaa ne ! ni ! häh häh hää ja läl läl lää.

*

http://www.kauppalehti.fi/uutiset/pakolaisvirrat-sekoittavat-paperikuljetuksia-etela-euroopassa/jVBWTDPH?ref=iltalehti:ac1e&utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=boksi&utm_campaign=AlmaInternal&_ga=1.224542682.1913994297.1411726901

Ei kauhean piiiitkä ja monimutkainen tuo linkkiteksti !? ^^

Mutta eniwei, siinäkin on taas 1 ongelma LISÄÄ mitä noista helvetin, vitun seilailijoista seuraa. Nyt jurraa jo perkele paperintoimituksetkin.

Näettekö !!? Eikö olekkin kertakaikkiaan ällistyttävää tuo ruskeiden rotujen tuhoisuus ja kaaoksen ja tuhon aiheuttamisen voima ja kyky ?! Niiden ei tarvitse vittu muuta kuin perkele K Ä V E L L Ä !!! Ja KAIKKI ympärillä tuhoutuu ja muuttuu roskien ja paskan ja virtsan ja oksennuksen ja kuoleman ja sabotaasin ja kirkuvien hullujen ja irtoraajojen kaoottiseksi ja sekamelskaiseksi näyttämöksi.
Hämmästyttävä kyky tuhota niillä kyllä on !

Vaikkei se vedäkkään vertoja teknologistuneille Valkoisille, täysissä voimissaan, mutta Valkoiset yleensä EROTTELEE / "segregoi" ja VALIKOI jne aiheuttamansa tuhon ja kohteet. VÄLTTÄEN mm "siviiuhreja" yms.
Toista se on neekeri-ählämi tuhovyöryssä. Ihan toista.

Muttei tällästä saa sanoa!! Koska se on totta, ja Totuus HAITTAA ihan vitusti Paholaisen ja käärmeiden yms demonien tuhoamisen ja kontrolloinnin "työtä" !


*





...................................... ... .        ....                      .. .          . .. .. ... .... .....  ................... ..
................. ..
..................... . . .. ... . . .             . .. ... .... ..... ...... ....... ........ ......... .......... .............................. .
... .. .        . . ....................................... ...
.................... . . . . . .  . .
.. ... . . .
..
... ................jep.

Näin on.

Pahoittelen jos olette muuta luulleet, sen on aiheuttanut meidän "omat" sisäiset petturit ja kiipijät ja omaan pesään kusijat ja paskojat ja yrjöäjät ja potkivat ja huutavat, vitun hullut.
Jotka tulevat kyllä, no worries, keksimään tavan jolla syyttää tästäkin vitun kaaoksesta taas uhrejaan eli meitä Natiiveja.
Mutta meistä alkaa, tiedoksenne vain, karista jo se ihanan naiivi ja lempeä ja luottavainen olemus ja se puhtoinen valkea lampaanvilla.

Nyt alkaa oleen melko turha enää huudella ja pelotella ja uhkailla Vasurit. Nyt alkaa soida kellossa toinen ääni.
Me emme ole täällä tuomiolla vaan TE !!

SINÄ olet täällä vastaamassa uteluihin ja kyselyihin vitun hermoheikko hullu kusipää, EN minä eikä kukaan "Meistä". Yksin SINÄ.

Varo suutas ja nahkaas, ja pidäppä vaikka se vasurin sekopääsi ihan kiinni, kiitos.

*

Hyvä uutinen oli mm se, että muutamat kymmenet ählätit on jo kääntyneet takaisin tulosuuntaansa eli hengenvaaralliseen ja sodassa kärvistelevään Ruotsiin !!
Epäinhimillistähän se on, eihän siinä mitään, muttei ole meidän ongelmamme.

: / ....sry.

*

Ja sitten on perkeleen, vitun idioottien (ihan Virallinenkin) Kuningas eli "Paavi" eli maapallon suurin ja alhaisin Satanisti ja Jeesuksen vihollinen nro. 1

Saatanan kusiainen KEHTAA vittu VAATIA meitä kaikkia valkoisia / läntisiä / what-the-fuck-ever ottamaan joku perkeleen rottalauma, ählämperhe saatana omiin vitun nurkkiimme !!

Mitä VITTUA ?!!?!? W T  F  ?!!?
Haista härski äijä, pitkä vitun paska ja häpeä !! Perkele sentään!!!

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015091820376367_ul.shtml

Pave haluaa ilmeisesti mitä parasta PeeÄrrää ja mainosta itselleen Modernina Pyhimyksenä. Mutta lähinnä alkoi myötähävettää ja ehkä snadisti äklöttääkkin.

Eli ... nyt jossain hänen oletettavasti monista kämpistään, ihan kuten Sipilälläkin, oleilee ja majailee ja "budjailee" (mahdollisesti suomenkieltä, en osaa sanoa), jokin likainen, hikinen, nokinen, tahrainen, nuhjuinen, tyhmä ja sivistymätön lattialla kyykkivä "perhe" ähläm-apinoita. Joista ainakin yksi, ihan TAKUULLA(!!), paskantaa lattialle ja kaapii sitten persettään Vasemmalla apinankourallaan ja heittää sen silsan sitten pitkin sekä seiniä, että permantoa - ja jota Paavi sitten tulee kehumaan ja ihastelemaan ja ehkä pesee sen eläimen pienet, nuoret jalat.
Jotka on alkeellisemmat kuin Tricetratops ja likaiset ja lättänät.

Te olette kaikki näemmä seonneet, ihan OIKEASTI, ihan lopullisesti.

Tex Arcane saattaa kieltämättä olla oikeassa, siellä bunkkerissa missä kyyhöttää - eli että "pakatkaa riisinne ´SE´on tulossa "

*

Sitten lopuksi vielä vähän jotain ärsyttävää. Nimittäin; nainen laukoo nyt teille opasteita ja viisauksia.

http://www.iltalehti.fi/viihde/2015091920380356_vi.shtml


" Pohjoismaisen Silta-menestysdraaman tähden Sofia Helinin mielestä Suomi ei ole kantanut vastuutaan(?) käynnissä olevasta kansainvälisestä pakolaiskriisistä.

- Teidän on kerta kaikkiaan autettava enemmän! Iltalehden Ruotsissa tapaama Sofia sanoo totisena.

- Ette tee riittävästi. Teidän on otettava enemmän pakolaisia vastaan, siitä ei ole epäilystäkään.

Näyttelijä haluaa muistuttaa, että hänen kotimaansa Ruotsi otti vastaan talvi- ja jatkosodan aikana kymmeniä tuhansia sotalapsia. Itse asiassa myös Sofian oma isoäiti huolehti kahdesta lapsesta 1940-luvulla. He saattoivat kaikeksi onneksi palata omien perheidensä luo sodan laannuttua.

- Juuri tämä historia velvoittaa teitä! Sen pitäisi saada teidät toimimaan entistäkin aktiivisemmin kriisin ratkaisemiseksi - ei päinvastoin, Sofia alleviivaa.

- Omat taustat on hyvä muistaa, hän kehottaa. "

Suoraa karjumista *SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATAAAANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! iiiiiiiiiiiiääääääääääääääääääääääääärrrrrrrrrrrrrrrrrkkkkk*

Kirkumista ...jaaa sitten...

MITÄ HEVOSEN VITTUA Sofia !!? Ensinnäkin; haista paska !
Juu, no niin, ja sitten: kuka VITTU sinä luulet olevasi, saarnatessasi ja KÄSKYTTÄESSÄSI minun koko Maatani ja Kansaani !?
Häh ?! Who the FUCK do you THINK you are ?! Dumb fucking cunt !

Ei meillä ole MITÄÄN, ei vähintäkään "vastuuta" yhtään kenestäkään, planeetan toiselle puolelle syntyneestä primitiiviapinasta. Yhtään se enempää kuin minulla ei ole VASTUUTA mistään vitun paratiisilinnuista joilla on ehkä nälkä, jossain vitun amatsoonin viidakossa tai jostain saatanan keihäsmiehestä sumatran pusikoissa joka ei osaa edes pierrä kunnolla saati sitten, että se käsittäisi jotain SITÄ ylempää.
Minä en liity sellaiseen ylipäätään MITENKÄÄN.

SINULLA sensijaan ON VASTUU !! Olla hiljaa ja ohjailematta ja manipuloimatta toisten maailmankuvaa ja mielipiteitä, jotka voivat johtaa tekoihin kaiken lisäksi, ja kun IDIOOTIT uskoo olevansa oikealla asialla ja oikeassa ja "moraalisesti oikeutettuja" ....totaalikatastrofi ja täystuho on lähempänä kuin omat kädet ja jalat.

Me LOPETAMME NYT, KAIKEN, avun Sofia.
Revi siitä.

KAIKKI SEIS !! NYT !

Ja vielä: mikä VITUN juttu tämä "kyllä mekin otettiin (pitkin hampain) SUOMALAISIA sotalapsia...blääblääblää." oikein nyt on !?!?

Mitä hevosen helvettiä SE liittyy TÄHÄN tilanteeseen !?!
Ja TE olette itse ensinnäkin olleet jonkinlainen "integraali" osa sen koko vitun sodan SYNTYÄ saatanan ruotsalainen paskanaama !! TE kannoitte syllillisen toisen perään mm Hitlerille erilaisia raaka-aineita ja aseistitte Saksaa ja TE olette tehneet meille suomalaisille aivan sanoinkuvailemattoman paljon tunteetonta ja yksipuolista ja ylimielistä ja itsekästä pahaa, ja jättäneeet AINA ja TAKUULLA omillemme jos vaikka Ryssä on tullut käymään aseellisesti kylässä. Ja solvaatte ja syljette joka saatanan mahdollisuuden koittaessa, meitä, milloin Rasisteiksi™ ja miloin Mongooleiksi.

TE olette MEILLE velkaa, ihan saatanan vitusti. Aivan suunnattoman paljon. Mm luultavasti paitsi itsenäisyytenne, myös HENKENNE ylipäätään. Ja missä on KIITOS siitäkään !??!
Ja NYT te TAAS, isännän ja emännän elkein, LUULETTE että onnistuu taas, meidän yli käveleminen, ja tulette laukomaan tuollaista vitun paskaa ?!

Nyt nouseekin kuule akka, tälläkertaa, seinä vastaan ja tie pystyyn. Se on OHI nyt.
Meitä ei enää käskytetä.
Ja TE....  teitä ei enää ole. Te olette kohta Muslimeita ja sitten kuolleita. Teidät on JO alistetu ja siellähän sitten kiljutte sekasorrossa ja paniikissa vitun kommunistiset, kollektivistiset idiootit.
Lakatkaa saarnaamasta meille !! NYT.


Toksia.


P.s Tuo, että hurrit tuo jatkuvasti esiin tuon oman hevonpaska apunsa suomalaisille, paljastaa sekä sen, miten vitun lapsellisia ja YLIMIELISIÄ tyyppejä ruotsalaiset ON. "Hei... katsokaa mun menneitä hyvähköjä tekojani! ni !! te ootte alempii ja härregyyd... nyt velkaa joillekkin esim tyylii nekruille, kaiken! koska MÄ niin laupeana autoin teitä vastoin omaa TODELLISTA tunnetilaani silloin 100 vuotta sitte."
Ja se paljastaa myös sen mitä mieltä siellä ollaan ilmeisesti niistäkin lapsiparoista OIKEASTI oltu. Koko ajan ja pinnan alla.

Ruotsalaisista ei näy olevan muuhun kuin loisimiseen ja muiden käskyttämiseen eli ihan kuten Ryssistäkin ja juutalaisista ja Nekruista yms.
Sama paska, eri säkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti