tiistai 1. syyskuuta 2015

Kaaos Lähenee - Jännitys Tiivistyy



http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015083120275760_ul.shtml

" Ranskassa Kansallinen rintama -puolueen puheenjohtaja Marine Le Pen vaati puheessaan, että niin laillinen kuin laiton maahanmuutto kielletään Ranskassa kokonaan. "

Kadehdittavaa järkeä. Mahtavaa !! BRAVO Le Pen !! Enorme, trés bien!


" Ison-Britannian sisäministeri Theresa Mayn mielestä maahan pitäisi päästää vain eurooppalaisia siirtolaisia, joilla on jo töitä tiedossa. "

" Hänen mielestään tällainen "paremman elämän etsiminen" aiheuttaa valtavat kustannukset maille, joista muuttajat ovat tulleet. "

Tyypillistä ja naurettavaa ja mielisairasta ja höyrähtänyttä "säälikää mua & vihatkaa tota" ininää, Pavlov-Marxin ehdollistamalta typerältä "toimittajan" reppanalta. Kun ei enää muutakaan keksi, sortuvan korttitalon kaltaisen maaimankuvansa pystyyn tukemiseksi, esitetään kaikki TOSIELÄMÄN ITSESTÄÄNSELVÄT FAKTAT "mielipiteinä".
"Noo..se nyt vaa... ja se nyt vaa..."
"Se nyt on vaan sen mielipide ja ton mielipide ja ton ton totototototton ton tontot ottätätätät äät ääahahaha aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrghh .. . "

" Mayn mukaan Euroopan maissa aletaan ymmärtää se, että Schengen-sopimus on pahentanut kuluneena kesänä pahentunutta maahanmuuttokriisiä.


- Tämän kesän tapahtumat ovat osoittaneet, että hyväksikäytölle alttiit ovat joutuneet kestämään Euroopan rikkinäisen maahanmuuttopolitiikan traagiset seuraukset, May kirjoittaa. "

Well...... you don´t fucking say !?!

" Alankomaat on ilmoittanut tiukentavansa turvapaikkapolitiikkaansa. "

Hallelujaa !! Mahtavaa. Onnea Hollanti !! BRAVO to ya Dutch mofockers.

" Maan pääministerin Mark Rutten koalitio haluaa sulkea 30 alueellista "sänky, kylpy ja leipä" -suojaa marraskuusta lähtien. Tähän asti turvapaikanhakijat ovat saaneet suojista apua tarpeen mukaan.

Suunnitelman mukaan kuusi kansallista, aiempaa tiukempaa linjaa noudattavaa keskusta tarjoaisi apua vain niille, jotka suostuvat lähtemään vapaaehtoisesti.


Osa kaupunkien pormestareista on kieltäytynyt uudistuksesta ja on ilmoittanut, että he etsivät sitten vaihtoehtoista rahoitusta. "

Uskomattoman ylimielistä, pikkusieluista ja typerää känkkäränkkäilyä ja kiukuttelua Maan johtavilta Kommareilta. Saatanan käpyaivot läskipäät paskakasat kissan-nussijat.

"Jos ette hetipaikalla tee NIINKUIN MINÄ SAATANA SANON !!!.... ni mä lähen ainakin ettiin vaihtoehtoista rahoitusta!! " (luultavasti siihen "tarpeeseen" [kostaa oma alhaisuutensa ja tyhmyytensä muille] vastaisi eräs nimeltämainitsematon ROTU, jota "Länkkärit" luulee uskontokunnaksi ja harmittomiksi höppänöiksi. )

Siinähän vittu lähet sitten, saatanan kusipäinen typerä perkeleen Vapaamuurarin rähjäinen kenopää !!
Tapa ittes ja säästä sen tekeminen meiltä IHMISILTÄ !! GO FUCKING FUCK YOURSELF beyooaattcch.

- Kuten olen tainut sanoa, Vapaamuurarit pitäisi KAIKKI, erottelematta, polttaa niihin vitun "Temppeleihinsä" saatanan kusiruutat Luciferin ja lasten-nussinnan palvojat, idiootit läskipäät tungettelijat ja määräilijät ! -

" Perjantaina YK:n rotusyrjinnän vastainen komitea ilmaisi, että siirtolaisten perustarpeista on pidettävä huolta ehdoitta. "

Käsky on käynyt !! orja.... joten; " make it so ! "
YK / UN on JUUTALAISTEN juoni ja JUUTALAISTEN omistama, ja JUUTALAISTEN käyttämän KEINO, KOKO vitun VALKOISTA -eli planeetan AINOAA "Sivistynyttä"- OSAA VASTAAN.


* * * * * * * * * *

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015083120275657_uu.shtml



===> pieni ilmoitus asia vain, kuljen tästä äkkiä ohitse. Uusi HIV-nekru on taas liikkeellä ! === jatkakaa ====>


* * * * * * * * * *

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194996123407/artikkeli/+ihan+sama+mita+me+tassa+nyt+paatamme+se+keskus+tulee+nain+keuruulaiset+aanestivat.html


"Keuruu" - Kapteeni tervehtää teitä !! I salute you !
Teitä on muistettava jollain, tulevaisuudessa. Lahjakori tai ruusukimppu on MINIMIÄ.



...bitches.

Mutta minäKIN, kuten kaikki JÄRJISSÄÄNOLEVAT ja lähellekkään täyspäiset Keuruulaiset, olen peloissani sikäli, että minä TIEDÄN kuinka peräänantamattomia ja härkäpäisiä ja jästipäisiä ja kiihkoisan taipumattomia ja itsekeskeisiä ja itsepäisiä ja omasta mielestään "eteenpäin" puuskuttavia pikkupaskoja voi pikkusieluiset käpyaivoiset läskipäiset läskiperseet olla, joten siltikin on EDELLEEN pelko siitä, että he TAAS junailevat keinoja kaihtamatta (koska niin MORAALINEN toimija tekee nääs !) OMAN TAHTONSA läpi. Ihan kuten Hitlerkin, mutta Aatussa oli saatana TYYLIÄ !!! Ja pa-la-jon !!

Vasuriksi se oli oikeasti Cool !

Ja mitä tulee tuohon vanhaan ja rumaan rakennuksen paskaan, niin: minä ainakin purkaisin koko paskan. Lanaisin sen sileäksi.
Pistäkää nurin koko kolhoosi ja hävetkää, ettette ole tehneet sitä ilman erillistä kehotusta / ehdotusta.

Mutta eipä tuota voi hirveästi vielä juhlistaa, sillä kun yksi on suoraselkäinen ja järjissään ja rohkea, paskantaa joku muu -typerä ja pelokas- sillä  välin "Meidän Kaikkien" puolesta Kollektiivisiin housuihimme.
Ja tälläkertaa se paskanakki saadaan kiitos tuon "suomen turhimman kunnan / paikan" eli tuon minunkin IIIINNNHOAMAN VITUN "Kouvolan" taholta !

Ai JUMALAUTA SAAAAAATANA !!! Vittu sentään.... Kovvola !! jos minä INHOSIN teitä / sinua AIEMMIN.. niin mitä LUULET minun NYT TUNTEVAN !?

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194996124445/artikkeli/hallitus+paatti+vastaanottokeskus+tulee+kouvolaan.html

Painukaa Helvettiin ja vittuun !! Ja hävetkää. Saatanan turvenuijat. PERKELE !
Vittu tuo junttipaska pitäisi a.s.a.p POMMITTAA. Kuin Liittoutuneet Terroristit Dresdenin !

Minä vihaan ja inhoan jo tuota vitun typerää nimeä !! "Kouvola" ?!?...yöööääääääkk !! Typerin. Nimi. Koskaan.
Kuulostaa joltain mikä liittyy vammasiin. CP-vammaisiin ja mongoloideihin ja muihin "Korkean Tason Virkamiehiin ja Rakoperseisiin Vitunkannattimiin & Elämäntapa Valittajiin".

Mutta kuitenkin; hienoa Forssa ja Keuruu !! Te olette ainakin oikealla tiellä ja osoittaneet ainakin HALUA (jonka "Poliitikot" kyllä YRITTÄVÄT MURSKATA!) olla osa SUOMEA ja jopa Valkoista sellaista.

Jos minulla olisi tarpeeksi VALTAA, minä sulkisin luultavasti johonkin "linnaan" sellaisen saatanan paskasakin, joka USKALTAISI edes tulla MINUN luokseni ja edes vittu EHDOTTAA tuollaista !!

Hei...nin...öööö....m.m....hei.... viittikö nin ottaa... näitä Pakol.. "

...hei !..?...nin....hei !?....päästäkä mut ulos ! nyt JUMALAUTA !!...heeeeeiiii !! kuuleeko tätä joku ?!? heeeeiii !! "






* * * * * * * * * *

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015083120276060_uu.shtml

HYVÄ !!

HAhahhaaa, vitun typerä Korealaisen näköinen Slaavilais-Aasialais paska !! Siitäs saat saatanan ruman vauvan näköinen kommari.

Tuo on teidän mielestänne "rajua" ?!?! ...aHAhaha. aaa....sallikaa mun nauraa.
Sallitteko ?... nauran nyt kuitenkin, "hahaha aaaa hahahaa ja hahahaa".

Saattekin tottau MINIMISSÄÄN tuollaiseen, ja TOIVOTTAVASTI vielä PAAAAAAALJON paljon enempään. Alan jo olla vähän sellainen, kaukaa tyytyväisehkö, teihin Samojedit !! Te alatte HERÄTÄ TÄHÄN TODELLISUUTEEN ja avautua "Päättäjiä" VASTAAN !!

Nyt ne on pistettävä niin totaalisesti köysiin, että TEIDÄN, hoi polloi, uhka on SUUREMPI kuin Kansainvälisen Juutalaisuuden ja niiden "illuminaattien" Vapaamuurarin runkkujen, joilla on luultavasti jotain "tulenarkaa" valokuva / videokuva materiaalia näistä vitun kusiluihuista, jonka takia ne hyppää kun käsketään. Kysyvät vain "kuinka korkealle?"


Tajuatteko te tavallaan "hyvät" mutta täysin höynäytetyt ja naiivit versiot Heistä, nyt ollenkaan, miten GIGANTTISESTI Suomi ON JO MUUTTUNUT ja miten järsisyttävää on tiedossa ja MIHIN SUUNTAAN !?!?!?
TAJUATTEKO TE ENÄÄ LAIN, tätä todellisuutta ?!? Vai oletteko te jo alkaneet hiljalleen hivuttautua kohti jotain "suurempaa".... kohti jotain "kaunista!" ja "ylevää" ?!? oletteko te kenties paitsi matkalla Valaistumiseen, hiljaa ja kuin huomaamatta, hivuttautumassa johonkin uuteen, rinnakkaiseen tai päällekkäiseen ulottuvuuteen ? Kohoattekohan te nyt sinne legendaariseen neljänteen ulottuvuuteen !??!

Mahtaakohan teistä ihan Buddhia tulla ?!

...Voi olla !!

Tai sitten vain typeriä, höynäytettyjä paskasäkkejä, joiden luurangot EHKÄ löydetään joskus parin miljoonan vuoden päästä jostain vitun kerrostumasta, kaikkien muiden "aikansa eläneiden" eksoottisten eläinten jäänteiden seasta ...?


Tiesittekö te KUKAAN muu kuin ne Harvat ja Valitut, edes TÄTÄ : http://magneettimedia.com/tornio-on-seuraava-monikulttuurinen-helvetti/

Minä EN todellakaan tiennyt tuota !!

Siis....ei vittu saatana VOI OLLA ENÄÄ TOOOOOTTTAAAAAAA !!!!!!
Jumalauta JOKA saaaaaatanan RAJA vuotaa kuin seula, jopa Lapista perkele !!! Siis toistan: jopa LAPIN KAUTTA tänne ÄNKEE väkisin ja ylimielisesti virnuillen, laajoja laumoja neekereitä ja somalialoisia ja mitä lie vitun murjaanin perkeleitä.
Ja Stadissa "Herrat" leikkii tyhmää ja Pyhää ja maksimissaan levittelevät käsiään, ja hölmistelevät ja yrittävät näyttää paitsi uhkaavilta, myös koiranpentumaisen viattomilta. Vaikka TIETÄVÄT, että heitä pitäisi ampua päin pläsiä ja LUJAA !!!

Mutta valitettavasti he MYÖS TIETÄVÄT, ettei suomalaisista oikein ole siihen. Jutkuista eittämättä olisi ! Ne on ELÄIMIÄ ja eläimelle se ei ole juttu eikä mikään, mutta Valkoisilla / Ihmisillä on sekalaisia OCD-esteitä ja maailmankuvia yms. Ja SIKSI, hyvät naaraat ja herrat, sitä ollaan alunperinkään kiikissä tässä "Yhteiskunnassa". Jota johtaa siis sekä omat ja petolliset naaraat, että VIERAAT "isännät".
Eikä siitä saisi edes SANOA mitään, koska Piru ei tykkää siitä, että sitä kutsutaan Piruksi, ja että sen pahuus ja alhaisuus raahataan ihan päivänvaloon ja tuodaan selkeästi esiin.
Rotat niin tykkäisivät operoida viemärin pimeydessä.


* * * * * * * * * *


Jos ette todella itse näe, niin antakaa kun selvennän lyhyesti ja ytimekkäästi: Suomi on ajautunut kaaoksen esivaiheeseen ja uppoaa täyskaaokseen (eli siihen mitä Valtiosta AINA ja poikkeuksetta seuraa).
Siinä KAIKKI, lyhyesti.

KAAOS, SE on tulossa.

Ja tämä on vain sitä pintaa ja niitä ylimalkaisia, suuria piirteitä ja se suuri kuva. Sitten on ne LOPUTTOMAT yksityiskohdat ja yksittäiset PAIKALLISTEN kohtalot, jotka on se todellinen tragedia. Mutta vittuako se teitä itsekkäitä kiusaajia ja ammattiloisia sosiopaatteja ja psykopaatteja ja itsensäylistäjiä (kuten Ruukinmatruuna) haittaisi ?!?!

VITTU mihin jamaan olette JO NYT, saatana, ajaneet asiat !! Ja te LUULETTE saatana köröttelevänne tästä ITSE KARKUUN, tila-Mersulla, johonkin auringonlaskuun ? nauraen koko matkan pankkiin ?... think again fucker !

* * * * * * * * * *

Ai vittu, että mä naaaauuutin, mä oikein naaaauuutin kun näen teidän kiemurtelevan vaikeana, ja kun ajattelen millaista on olla siellä Sibelius-Ladon kellarissa, kyyhöttämässä niiden kaikkien muiden vitun vatipäiden perverssien kanssa ja lapioida KAAAIKKEA tätä PASKAA !! AHahah aAHAHAHAhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaah minä oikein naaaaaauuuutin !!






* * * * * * * * * *


Vittu te muuten olette TYHMIÄ !! Kuin "Poliisi" !! Ole....vai tä? olenko jo sanonut tämän joskus ?...ai... ....no sitten. Ei mtn.

Te olette JO nuijineet "oman" (selkeästikkään EI), Kansanne, epätoivon ja turhautuneen ja RÄJÄHTÄVÄN - RAIVOOOOON partaalle, ja kehtaatte ...saatana KEHTAATTE !!! (eritoten tässä lärvänsäilytys "kulttuurissa" täällä Pohjoisen Viidakossa) sekä yrittää keplotella karkuun ja selitellä saatanan paskamadot, asiat jotenkin hyvin, ja paremmin päin, että vielä vittu yrittää LISÄTÄ tätä kaikkea veren kerjäystä nenästään ja kiusaa ja alistusta ja ahdistelua ja Geshtapoilua ja pelottelua ja mustamaalaamista ja kiristelyä ja MaMuilua ja muuta !!?!?
Vittu !! ...minäkään en olisi sentään ihan NOIN rohkea !! Rajansa kaikella.
RAJANSA !!.....KAIKELLA !!! .....



En saattanut nuorempana IKINÄ kuvitellakkaan, että Suomi loppuisi sekä NÄIN, että jumalauta MINUN ELINAIKANANI !!! Ja niin TOTAALISESTI ja ilman sen suurempia valituksia tai fanfaareja. Idioottien ONNITELLESSA (taas) toisiaan, hyvin tehdystä myyrän & tuho -työstä.

Vaikka tämä tulee haittaamaan minuakin, ja PALJON(!!), niin sanon silti, että: jos teillä on NYT mahdollisuus lopettaa työnne ja lähteä pois täältä, tehkää se viipymättä. Hylätkää tämä pieni, kurja, älykääpiöiden täyttämä pala paskaista pohjoista ja jättäkää heidät tänne neekeriensä kynsiin ja Ählämrottien teloitettavaksi ja raiskattavaksi. Antakaa näiden vitun Vasurien ja muiden liejurottien naaaaaattia oikein, oikein kunnolla, "työnsä" hedelmistä.
Antakaa heidän korjata satonsa, niittää sen mitä ovat kylväneet.

He ovat "ansainneet" VÄHINTÄÄN SEN. EDES sen !


Ja nekrut !! ...go crazy !! Pistäkää koko vitun paikka palasiksi !! Raiskatkaa joka vitun nuori hippityttö ja VÄHÄNKIN vasurilta näyttävä vitun haiseva ja likainen, typerä kommunistin paskamyyrä.
Puukottakaa vaikka perkele, MINÄ en niitä auta. Minä lupaan sen, teille, neekerit. Minä EN auta jos näen jonkun paikallisen naaraan teidän kynsissänne.
Siitä vaan ! Vapaata riistaa ! Do your worst ! Be all you can be !! Go to town man ! Go to town ! niggggaaaaaaaaaaz !!!

Jos millääntavoin vaikeutatte (jos siis osaatte ensinnäkin LUKEA ja ymmärtää tämän ! btw !) "Viranomaistemme" elämää, ja teetätte harmaita hiuksia esim Syyttäjille ja muille verenkerjääjille rotan nenästään ja Paholaisen Armeijalle Terra Firmalla eli Poliisille, minä KIITÄN teitä vuolaasti !! Minä kiitänkin jo etukäteen !
Joten: KIITOS neekerit !! Kiitos !!
Täydestä sydämmestä. I thank you humbly.

Mutta muistakaa myös; haistaa vittu !!






Tuollainen ^ on jäänyt käyttämättä. Käytän tuon oljenkorren NYT.
Siinä se nyt siis sitten ON !!

Ei mitään uutta... auringon alla.

Siat kerjää kuolemaa ja turpasaunaa yms, mutta koska kukaan ei ikinä ANNA SITÄ heille, heistä tulee vain röyhkeämpiä ja röyhkeämpiä. Se on sama kaikkein muidenkin rikollisten kanssa. Säästä vitsaa ja saat entistä PAHEMMAN Paholaisen.

C´est la vie.

( Ne EI ELÄMÄ SAMASSA maailmassa kuin tavallinen / oikeampi, ihminen. Kuten ei alkuperäiset mopojengiläisetkään. Siis Anglo-Saksit. En tarkoita niitä spedejä mitkä täällä Härmässä leikkii Helvetin Enkeliä vaan ihan OIKEITA versioita niistä eli siis, toistan, Anglo-Saksoneita. [Jotka näyttää olevan ainoita jotka "tajuaa" kyseisen "jutun" ylipäätään. Mutta totta vitussa tajuavat !! Hehän senKIN saatana keksivät !!] )


* * * * * * * * * *


Mutta joka tapauksessa, sanon vielä, että : näettehän kuinka olette jo vaikuttaneet suomeen ja suomalaisiin, ja kuinka jotkut on jo epätoivoissaan käyneet mm "uuuu" vittu kun on kamalaa(!!) sotkemassa jotain liikennemerkkejä ja niitä "vastaanottokeskuksia" yms ?! NÄETTEHÄN te SEN ?!
Eixo aika siistii ? Te teitte sen ! Se on ihan "jees" aikaansaannos ?..... .. .vai  ....mitä ?

Hyvähän täst viä tulee.



Vittu mä inhoon teitä !! Vittu te olette tyhmiä !! Vittu te olette syntisiä ja PAHOJA !!! Jumalauta te olette ilkeitä !!
Mutta; perästä kuuluu. Ja it ain´t over ´till  it´s over !!

Muistakaa, että "Karma" on totta. Ja vaikkei se söisi teitä elävältä kuten toivon, jo tässä elämässä, te tulette kohtaamaan sangen intiimisti KAAAAIKKI, kaikkien tekojenne, seuraukset. Myöhemmin.
Ja SE onkin jotain mitä MINÄ odotan suurella innolla !! Minä en malta saatana odottaa sitä 1!11!!!!!!111!!!!!!!11!!! (ykköset "kuuluu" tuollaiseen, joten tuo on tahallista !11!!!!)

Ja samalla ksysyn tässä, että : saako tästä NYT jo, jonkun hyvityksen ?! Kaikesta TÄHÄNASTISESTA ?! ja ...saisko sen vaikka rahana ?! Teillä kyllä ON sitä, Sipiläkin saatanan Korealaispaska on jumalauta joku vitun MILJONÄÄRI !?!?!? MITÄ VITTUA !?!?!

WHAT THE ACTUAL FUCK !

Mi-li-jo-nääri !!!?? Ja äijä KEHTAA !! KEHTAA saatana SANELLA meille muille, miten Suomessa tulee elää ja olla ja mitä EI tule edustaa tai sanoa tai ....WTF dude ?!.... Fuck Off !

Painu vittuun. Vielä kun voit ! Nauttimaan miljoonistasi saatanan ketku, johonkin perkeleen vitun paratiisisaarelle. Ja tule SIELLÄ neekerin raiskaamaksi ja ryöstämäksi ja mukiloimaksi ja murhaamaksi ja paloittelemaksi ja syömäksi !! Hahahah... mä nauran jo nyt !!Aaaaaaaaaaaahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... ihanaa..... no mutta; minä unelmoin.


* * * * * 

P.s MITÄÄN tästä EI tapahtuisi jos Valtiota ei olisi olemassa. Eikä ehkä jos olisimme yhä Ryssän vallassa. Niin outoa kuin tuo onkin tuoda esiin ja sanoa, niin oletan sen todeksi.
SILLOIN olisi suomalaisillakin, suurisuisilla, saatanan - tyhmillä ämmillä, yht´vitun´äkkiä vähän "munaa" olla erimieltä kuin jokin neekeriä tänne unelmoiva vitun Untamo.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti