keskiviikko 16. syyskuuta 2015

"Rasistinen Isku" Kiteellä

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015091520355852_uu.shtml

Kiteellä on nyt tapahtunut kuulkaa, hei ! kauheeta, "Rasistinen™" Isku.

Isku joka on siis ollut myös Rasistinen™.

Sellaista voi olla vain jos ja kun tekijänä on valkoiset. Mutta jos esim käy niinkuin käy harvasepäivä esim Amerikassa, että nekrut ottaa valkoisen kohteekseen juuri siksi, että se ON valkoinen...niin nin... eihän SE nyt Rasismia™  o herran tähen ! Sehän on ...jotain !...pyhyyttä tai jotain ...! Tsiisus !


http://www.liveleak.com/view?i=beb_1440694490  ei tommonen <== esim mitään Rasismia™ o !
Sehän on vain... Perus Neekeriyttä... parhaimmillaan.

Ja onko joku "poliitikko" tai muu kollektivistinen kiusaaja PAHOILLAAN siitä, että AJAA OMIAAN TÄLLAISIIN EPÄTOIVOISIIN TEKOIHIN   ?!!?!?!!?
Vaaaiii...pikemminkin; SYYLLISTÄÄKÖ hän juurikin "omiaan" ja maalaa kuvaa itsestään pyhimyksenä ? (psykopaatin piirre.)

"Ei mulla muuta."



Lisäys : " Poliisi suhtautuu tämän tyyppisiin iskuihin erittäin vakavasti. Prioriteetti näissä on aika korkealla, Timonen sanoo Iltalehdelle "

Tuollainen VITUN SIKA pitäisi piestä vielä normaaliakin sikaa rajummin. Ja jos asiat ooooiikein Kehitysmaiseen suuntaan meneekin niin saatte Siat muuten uskoa, että TE !! olette oleva kohteena. SEKÄ meille, ETTÄ MaMuille !
Tämä meillä VOI olla "yhteistä" !

Vittu mikä kasa paskaa. Jos joku Kiteeläinen käy heittään kiven jonkin Kiteelle VÄKISIN ÄNGETYN vitun neekerikolhoosin seinään niin Siat on ninq NIIIIIN vakavissaan ja TOIMINTAVALMIINA, ettei o tosika !!
Mutta kun nekru tai mussuttimenpaska tekee mitä mielii ja kuinka usein vain ja missä vain ja kenelle vain ja mille vain, niin Siat ei korviaan lotkauta.
Saatanan paskahousut Ramboa omiaan vastaan leikkivät Hyvän Sään Kovikset.

Teidät muistetaan kyllä, niin tässä kuin seuraavassakin elämässä.

Siat itse on yksi suuri syy miksi "Suomi" ei ikinä ole menestynyt eikä ikinä voi. Voit omata JOKO Valtion / Siat, TAI menestystä, et molempia.

P.s sanokaas vielä, Normaalit Ihmiset ja Siat, että... kun aina niin tiedätte yhtä hyvin ja jopa paremmin kuin minä, että; missä kohtaa esim Raamatussa HYVÄKSYTÄÄN Sikojen ja Valtion olemassaolo !? Tai oikein KEEEHOTETAAN sellaiset perustamaan !?
Käskix Jeesus itte, teitä tekemään niin !? Vai sanoiko se pikemminkin päinvastoin, että: "Lakia ei enää ole ! Te olette nyt VAPAITA!"

Eli... mitä HELVETTIÄ te sitten vielä, EDELLEENKIN, teette siinä saatanan käpyaivot apinat ? ja palvotte kuin ne pakanat mitä OLETTE, "Lakia"  !?!?


H Ä V E T K Ä Ä  !!!!!!!!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti