lauantai 26. syyskuuta 2015

Viesti Suomalaisille Talojenvaltauksesta

http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/ei-voi-olla-totta-1

Se oli jo ehkä riman alitus vailla vertaa, että kolmekko se oli? jumalauta 3 vitun firmaa HÄÄDETTIIN tiloistaa, nekrujen tieltä !!?!?!?!

EI VOI VITTU OLLA TOTTA !!!!!?

H Ä V E T K Ä Ä vitun kommarit ja marxistiset "uusjakajat" ja muut perkeleen petturi-kusiruutat. Ja LOPETTAKAA tuo toimintanne ninq H E T I !!
NYT.

Ja suomalaiset: NYT on se tuhansien taalojen paikka näyttää sitten jo vähän kaapin paikkaa (vaikka masokisteja olettekin) Hallitukselle ja "Valtiolle" ja sioille. NYT olisi aika sanoa "ei" ja selkeästi.
NYT on tullut aika lyöttäytyä yhteen ja ISKEÄ takaisin. Jos joku saatanan kyylä vittu KEHTAAKIN perkeleen muuli, tulla firmasi ovelle ja HÄÄTÄMÄÄN sinua sieltä pois... niin; älä yksinkertaisesti tottele !!!
Paholainen TARVITSEE juurikin VAIN sen, tottelevaisuuden.
Ilman sitä, sen on tehtävä TODELLISET AIKEENSA itsensä kannalta INHOTTAVAN selkeiksi ja SITÄ se EI halua.
Kytät EI halua joutua repimään oman Maansa Kansalaisia saatana Gestapon elkein, pois omista asunnoistaan ja firmojen tiloista, ja jos kehtaavat: ampukaa pää irti, kyselemättä sen enempää.

Peli on sitten jo jokatapauksessa melko selvä.

Sellaista näissä "itäblokin" ja kommunistisissa, maissa, aina on. Sellaista kommunismi on, pahuus maan päällä ja ihmisarvo tasan NOLLA. Tosin pieni nimellinen "käyttöarvo" kyllä ON, mutta se vaihtelee kenelle se kuuluu. NYT se on tällä hetkellä neekereillä, homoilla, lepakoilla ja ählämeillä.
Ken tietää kuka on se SEURAAVA tittelinkantaja. "Se jolla on väliä".

SPR ja MaMuvirasto yms Marksistit ja Kommunistit ja typerät ylimieliset itsekkäät komentelija siat: mitä ja keitä VITTU te LUULETTE olevanne !?!?!
Jumalauta, että VOI olla jukolauta HÄRSKIÄ sakkia !! saatana. Ei mitään, ei alkeellisintakaan kunniallisuuden ripettä tai sivistyksen pisaraa tai mitään mitä voi kutsua "Valkoiseksi".

Suomalaiset; te OLETTE todella pelottavaan ekstenttiin ihan aitoja idän villejä ja slaaveja ja tappajia ja kovakalloisia pakana-idiootteja, isästänne Perkeleestä.
Eikä se teitä näy paljoa edes hävettävän.

Mutta MINÄ VIHAAN teitä tulisesti. Sydämmeni kyllyydestä. Vitun kusipäiset lapamadot.

Mutta niille harvoille jotka on minkään vitun väärtejä täällä, enää, ottakaa nyt jo perkele se tottelevaisuushattunne POIS PÄÄSTÄNNE ja alkakaa laulaa yhdessä kuorossa "ei"tä ja kaikki Tavalliset Kansalaiset, jos tai KUN Sianpaskat sitten käy gestapona niiden kimppuun jotka kieltäytyvät, ihan oikein, taipumasta "Lainlaatijien" eli Saatanan Synagoogan jäsenten, tahtoon, niin teidän ON reagoitava ja puolustettava JOUKKOVOIMALLA mitä Siat itsekkin siis käyttää, sitä onnetonta joka on joutunut tuon rikollisjengin eli "Valtion" kohteeksi.

Tiedän sen olevan teidän tyhmän Slaavi-Samojedi alistujaluonteenne VASTAISTA, mutta mitä sitten !? Se ON VAIN TEHTÄVÄ ! Ei siinä kysytä TYKKÄÄTTEKÖ siitä, feisbuukissa tai IRL.

Nyt sitten vittu sentään suomalaiset !!

Peli on vihellettävä IHAN ITSE poikki. EU ja muut komentelijakommarit TULEE käymään päälle, vielä mahdollisesti PALJONKIN rajummin. Me olemme JO sodassa,  ja nyt on vain valittava puolensa.
Tyhmänleikkiminen ja viivyttely ja sen teeskentely, ettei mitään vaaraa ole tai "tilannetta päällä" ei auta - se TUHOAA aivan varmasti ja tekee jokatapauksessa orjaksi.

Te olette niitä joiden puolella on TOTUUS ja FAKTAT ja sikäli "Jumala" - vihollisella on juutalaisia "Lakeijoja" ja kommareita ja marksisteja ja muuta vasemmistoa ja Siat.

Toivottavasti ARMEIJA käsittää, ettei se kuulu osaksi "Valtiota" ja Sikoja.
Sen TULISI ainakin, olla, selväpäisessä ja ehkä lähinnä Amud Neanderthaaleista koostuvassa, Yhteisössä - nimenomaan IHMISTEN ja sen YHTEISÖN puolella ja KAIKKIA ja KAIKKEA "Muuta" vastaan, mukaanlukien ns "Valtio".
Jonka "Jumala" käskisi teidän purkaa VÄLITTÖMÄSTI, jos sattuisi paikalle ilmenemään. Ja te TIEDÄTTE tämänkin.

Haistakaa vittu, hävetkää, ja toimikaa.

Älkääkä antako heille enää anteeksi, sillä he TIETÄVÄT kyllä mitä tekevät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti