tiistai 8. syyskuuta 2015

Ei mitään erityistä (otsikkoa tms)

Minun piti kirjoittaa se juttu Kulttuuri-Marksisteista, mutta... olen ollut sekä niin vihainen, että ällistynyt, että myöskin lamaantunut, etten ole saanut aikaiseksi.
Enkä ole nähnyt kyllä mitään erityistä motivoivaa syytäkään enää.

Olo on samanlainen kuin mitä blogisuosikkini sanoi siitä kun Obama valittiin Jenkkilässä pressaksi, oliko 2008, hän sanoi vain istuneensa shokissa, lamaantuneena, olohuoneessa, tuijottaen keittiöön, vuorokauden.

Minulla on tämän "kriisin" ..tai oikeastan KRIISIHÄN SE ONKIN(!!), kanssa aika sama olotila.
Ja samaten, sanoin tämän jo joskus, mutta toistan nyt vielä; kuten hän niinikään Obamasta sanoi, SE itse asia, että NEEKERI on presidentti on vielä se VÄHEMPI ärsytys ja ongelma, se TODELLINEN ongelma ja vihattava ärsyyntymisen aihe on SE mitä se TARKOITTAA.
Se tarkoittaa, että VALKOISET ON JO menetetty. Se tarkoittaa, että valkoiset on jo menettäneet itsensä, visionsa, maailmankuvansa, itsensä ja uskonsa kaikkeen tuohon ja enempään.
SE on SE ongelma.
Kaikki tämäkin on vain tuon kaiken jatkumoa: valkoiset on jo menettäneet itsensä ja UNOHTANEET mitä oli olla "ehdottoman valkoinen" ja millaista oli elää omassa, jokseenkin vapaassa, valkoisessa maassa ja kulttuurissa ja ympäristössä.

MIKSI valkoiset valitsisivat NEEKERIN "presidentiksi"  ?!!?
Ajatelkaa miten mielipuolinen ajatus !! Vieläpä Marxisti-Jihadistin joka ei ole edes Amerikan kansalainen ja valehtelee siitäKIN sen kun kerkee ja kehtaa. Ja kehtaahan se ! Ja myös kerkiää.
Kuten tuo bloggailija-idolini sanoi, se johtuu tietenkin (ainakin ja muun muassa ja lähinnä) pelosta.
Koska valkoiset PELKÄÄ NEEKERIÄ niin saatanan suunnattomasti, he yrittivät Oh-Bummerin avulla liennytellä nekruja (joka vain rohkaisi niitä, ei mitään uutta siinä) ja miellyttää heitä ja hätistää omaa "Rasismin" demoniaan ja kaiketi edelleen hyvitellä jotain helvetin, suurimmaksi osaksi kuvitellun, orjuuden "kammottavaa perintöä" yms.
Juutalaisethan niitä ensinnäkin lähinnä sinne Amerikkaan vei, ei valkoiset, ja jutkuilla on yleisestiottaen aika paljon enemmän pätäkkää kuin valkoisilla - ja mm orjien nappaaminen ja rahtaaminen planeetan toiselle puolen, vaatii jonkin verran hynää.
Ei sitä ihan pers aukiset tee.

Ellei toki sitten tee sitä talkoovoimin. Mutta ....harvemmin sellaista kai tehdään.
Vai.... monastikko olette nähneet, ihan itse, MITÄÄN merkittävän tähdellisiä talkoita VALKOISTEN parissa ?! Esim riuhtomassa nekrua johonkin kaleeriin tai kaljuunaan ja kuskaamassa sitten yli Atlantin.

Valkoisten "talkoot" on valitettavan usein lähinnä muotoa "miten saisin MAKSIMAALISEN helposti ja ärsyttäen muita, jallitettua ja nakitettua nuo kaikki muut valkoiset ja niinq ihan kybällä!?"

Vitun valkoset !!

*

Minun tyrmättyä olotilaani yhä vahvistavat myös nykyajan jokapäiväiset kokemukset ja äänet, ja kaikki mitä näen ja koen.
Esim yksi päivä kävellessäni joidenkin paikallisten naaraiden lomasta, he sanoivat toisilleen osan jankutuksestaan ENGLANNIKSI !!
Ei hevon vittu sentään... ja se ei ole itse asiassa ajateltuna edes kovin harvinaista.
Nykyään tämä mitä minä ainakin kutsun "suomlanniksi" - on ihan OIKEASTI jo eräänlainen "juttu".
Englanti on levinnyt kuin jokin vieraslaji, tuholainen, syöpä, rutto, kulovalkea ..."you name it!"

Nykyään jo herran tähden, vanhuksetkin(!!) käyttävät sekalaisia suomlannin sanoja. Kuten sitä mitä inhoan erityisen vahvasti eli "ignoroida" .. ....se on niin lahjaton "lainaus" ja käännös ja mikä lie, että pistää todella vihaksi.

Sellaisen joka sitä käyttää, riippumatta mistään(!!) tekijästä, suuhun  tulisi virtsata. Ja sitten, kun olet virtsannut, tulisi HÄNEN, EI SINUN(!!), maksaa jonkinnäköinen rikesakko. Esim tyyliin "Demolition Man" kiroilusakko.
Jotain sellaista.

Ja varmuuden vuoksi, vielä tämän LISÄKSI(!!) tulisi hänen suulleen ignoroida vaikka loisteputki tai golfmaila tjns.

*

Ja toinen mikä minua on tässä nyt vituttanut, on nuo ääliöt ja ilmeisesti liian materiaalisesti vauraat tyypit, jotka nytkin tuolla kantelevat niska kyyryssä jotain helvetin apupaketteja niille "pakoloisille". Että minä sitten vittu VIHAAN tuollaista sakkia.

Ne ei tietenkään ITSE käsitä tekojensa naiiviutta ja typeryyttä ja alhaisuutta, päinvastoin; ne luulee olevansa lähes ja periaatteessa, pyhimyksiä !!
Ja tiellä kohti ....jotain.
Se tie millä ne ON, on "kohti Mekkaa" tai "kohti Kalkuttaa" tai jotain mutalätäkköä jossain savannin reunalla Afrikan liassa ja mullassa.

Olen myös ajatellut, että JOS suomen "Maahanmuuttovirasto" joka siis juuri julisti suomen "Kansalle" ja "Kansalais Yhteiskunalle" ja ympäristölle SODAN, onnistuu VÄKISIN (tietenkin, koska kyseessä on VALTION osa ja naisten totalitäriää edustava kommarilauma) perustamaan sen "vastaanottokeskuksen" -mikä on kusirätti suoraan Kansan kasvoille!- SINUN taajamaasi niin... ehkä meidän kertakaikkiaan sitten vain ON pelattava tätä peliä ja "aktivoiduttava" ja POLTETTAVA ne.
Aattelin itse jo "molotovin koktailia" ...ja siis polttaa ihan kumman vain: joko sen paikan TAI ne itse loiset !
Tai....miksei molempia !!?

Ja TIETENKIN se itse MaMu VIRASTO !!! Herran tähden. Pitäisi polttaa. Kuten Vapaamuurarien "loositkin" missä ne vitun hölmöt palvoo jotain juutalaiskusiaista luullen olevansa jotain toisulottuvuudellisia ja salamyhkäisiä neroja ! HAhahaa... ESILIINAA KÄYTTÄVÄT miehet... luulee(!!) olevansa NEROJA !!??
HAHAHAaaaaaaa.

*

http://samapatuo.blogspot.fi/2015/09/spr-kaski-uhkaili-taija-lahjoi.html

Mamuviraston johtaja häärii kuinkas muutoinkaan, nainen !! Vielä tuon tuholaiskolonnan ja vihollisarmeijan porttiemme sisällä, jäsen, eli "demla"n.
Nimi joka jo kuulostaakin ryssäläiseltä.


NYT on aika sitten repiä naiset takaisin maan pinnalle sieltä mihin todella, todella naurettavat miehet on antaneet niden kiivetä. Ja kuten tiedettiin jo vuosisatoja ja tuhansia, etukäteen; kun nainen pääsee päättämään, maa lässähtää vaikuttavan nopeasti sekalaiseksi kaaokseksi ja totalitariaksi ja komentelijavaltioksi jne. Ja myös KAIKKIA mahdollisia "liberaaleja" hömpötyksiä kohkaavaksi idiotiaksi.

Jos puhuisin rodulle ja Kansalle, jolla EI OLE ongelmia rohkeuden ja itsetunnon kanssa, sanoisin, että: miksi ihmeessä teidän MIELESTÄNNE on jotenkin ongelmallista tai VÄÄRIN tai jotain, vain yksinkertaisesti sanoa ihan tikkusuoraan, että "ei naisia" tai "ei ei-valkoisia" ?!
Miksette koskaan ylene sille tasolle missä te ette enää VÄLITÄ vittuakaan siitä mitä MUUT VALKOISET teistä sanoo !?!? Haistakoot perkele pitkän vitun paskan, saatanan hävyttömät opportunistit.

Se, että te otatte sellaisesta heti nokkiinne jne tarkoittaa, että te ITSE näette maailman juurikin niin, että valkoinen ON poikkeus (ja tietenkin olette ihan oikeassa) ja muiden YLÄPUOLELLA ja melko reilusti.
Ja tulee niin kauan pysymään siellä, kun tällä planeetalla on elämää ylipäänsä. Evoluutio ja biologia yms EIVÄT onneksi seuraa teidän muotejanne tai TUNTEITANNE ja sitä mitä te milloinkin "diggaatte".

Ihan tasan Virallinen Tiedehän sanoo, että neekeri ja sen apinanAIVOT on AINAKIN(!!) 200 000 vuotta valkosta jäljessä !!
Jumalauta kaxsataaTUHATTA vuotta minimissään !! ITSE sanoisin, että lukema on pikemminkin 200 miljoonaa, mutta onhan tuokin nyt JOTAIN sentään.
Joten EI. Te ETTE tule omana elinaikananne näkemään sitä IHMETTÄ kun neekeri muuttuu ihmiseksi, saati sitten Valkoisen Ihmisen tasoiseksi !!
Se on kuin odottaisi koiran tulevan kahdella jalalla  käveleväksi, Latinaa puhuvaksi, matemaatikoksi, noin.. viikossa.
Tietenkin tiedät itsekkin, ettei se ole edes mahdotonta vaan vielä enemmän ....mahdotonta.
Absurdiuteen asti.

Samaten kuin nekrulta, koiralta veisi ainakin, konkreettisesti, MILJOONA vuotta yletä edes SEN VERRAN, että se saatanan typerä tolvana lakkaisi syömästä omaa paskaansa. Saati sitten MITÄÄN SITÄ ylempää.


No, mutta eniwei..... nyt täytyy sitten alkaa purkamaan sitä vitun hirvitystä minkä seonneet sukupolvet on rakentaneet... purkamalla kaikkea järkevämpää ja realistisempaa. Eli nyt on alettava työstämään kärsivällisesti naisten alentamista ihan sille omalle tasolleen, eikä enää leikkiä että ne olisi jumalauta pojan / miehen tasolla.
Se on katastrofi nähdä maailma niin. Ja siitä saa joka kerta maksaa kalliisti.

Me olemme TÄHÄN ASTI säilyneet, kiitos juurikin ja nimenomaan syrjäisen ja oudon ja ei-houkuttelevan sijaintimme ja myös, normaalisti; melko vitun brutaalin ilmaston ja sitäkautta myös elämän. Mutta NYT !!! nämä saatanan kilipäät, älykääpiöt on keksineet ihan ITSE TUODA MAAHAN ne "tarvittavat" neekerit ja muut tuijottelijat.

Sipilä ja co. julisti meille SODAN. Tiesi sen tai ei. Minua ei kiinnosta vittuakaan kumpi se on. VAIN seurauksilla ja tuloksilla on tässä väliä. VITUT mistään ideologiasta tai "jaloista päämääristä" - idiootit niitä lähinnä (tietyn iän jälkeen) kohkaa ja uskoo niihin. Ja NE IDIOOTIT aiheuttaa SUURIMMAN OSAN maailman KAIKISTA ongelmista.

Niihin verrattuna "Jaques Clouseau" on vielä hyvin ketterä nero, ja pystyväinen ja maaliinhakeutuvan ohjuksen tarkka -toimija.

*

NYT on vain Suomi, erottava EeUusta. Se on Kommunistien ja änkyrä-Stalinistien ja muiden kuvottavan tunkkaisten, homeisten, paskaläjien loppusijoituspaikka, EI mitään minkä kanssa IHMISEN olisi oltava tekemisissä. Ja te TIEDÄTTE tämänkin ooooikein hyvin. Oikein hyvin !

NYT sitten vain yksi riuhtaisu ja IRTI siitä ja vähän niinkuin vitun äkkiä !!
Ei enää mitään juhlapuhe sönkötyksiä ja tekosyitä ja kiertelyä ja kaartelua ja pälpätystä ja ininää.
Ei muuta kuin irti vain, ja myöhemmin... luulen, että meidän tulisi HYÖKÄTÄ Brysseliin ja murhata koko saatanan sakki. Ihan jo kunniamme tähden.
Vaikken yleensä sellaisesta vaahtoa, mutta ...silläkin on sijansa apinalaumassa.

Kirjoittakaa edes alle se Väyrysen kansalaisaloite. Se on edes JOTAIN. Hyvin vähän ja TUKEE "parlamentarismia" eli "politiikkaa" eli maailmankuvaa johon sisältyy nämä seuraavat abominaatioot: "Valtio" - "Poliisi" ..ja kaikki muut versiot niistä. Byrokraatit ja Virastot yms siis.
Mutta TÄSSÄ TILANTEESSA... se on JOTAIN.
Vain jotain !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti