lauantai 26. syyskuuta 2015

Silakka torilla / Haamu puvussa

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015092620423302_uu.shtml

HAHahaaaa wau !! Kiehtovaa, khuulia !! Aivan ihanaa. Mahtavaa. Kaikkea te idiootit molemmin puolin aitaa teettekin. Ja MINÄ saan katsella tätä KAIKKEA !!!
Aitiopaikalta oikein. Mahtavaa. On kuin katselisi miltei Hitleriä tai Elvistä livenä, oman kotinsa rauhasta ja suhteellisesta turvasta.

Jatkakaa jatkakaa !!!

Enkä muuten itsekkään tiennyt tuota KKK:sta. Mielenkiintoista triviaa kerrassaan. Vihasivat saatana suomlantilaisia !! Hahhaa.

Mutta vielä tästä itse Kaapukaustista; naurettavaa. Aiemmin tänään pyörittelin ja pudistelin päätäni nauraessani teille, suomalannin vitun Finuiitit !! HaHAhahaaa.... lol ! Kuinka VITTU te JAAAAAKSATTE !?!?!?!?

KUIN joku jumalauta JAKSAA jankuttaa ja kohkata ja hössöttää ja läähättää ja panikoida ja "uutisoida" ja jankuttaa lisää ja älämölötä ja inistä ja ynistä ja valittaa ja vinkua kuin jokin vitun juutalainen uunissa, NOIN vitun YHDENTEKEVÄSTÄ ja NAURETTAVASTA ja PIENESTÄ jutusta !!!?!? VITTU, että teidän kannattaisi A.S.A.F.P hankkia elämä.

Ainahan minä tiesin, ettei suomessa koskaan oikein tapahdu mitään ja SIKSI täällä tartutaan AINA ja TAKUULLA, suurella innolla KAIKKEEN MAHDOLLISEEN mikä on vähänkään mitään ja jotain, ja mistä saisi edes JOTAIN helvetin "otsikoita" revittyä.
Ajatelkaa miten vähäpätöinen ja naurettavan pieni ja yhdentekevän mikroskooppinen mikromaa tämä on, kun jumalauta VIIKON (ainakin!!) AINUT vitun "puheenaihe" näillä rutikuivilla kommaripakanajunteilla on saatana se, että Lahdessa joku YKSI tyyppi kävi valokuvauttamassa itsensä haamupuvussa !!!
AJATELKAA !!!!

Vittu miten NAURETTAVAA vouhkaamista.

TE OLETTE NAURETTAVIA !!!

Te olette "Moderni" digitaalinen versio siitä vanhasta "kunnon" kerrostalon "kyylästä" joka tuijottaa tai kyttää ja jäpittää, siellä sillätavalla "ovelasti" siellä jossain vitun pitsiverhon nurkassa, ettei kukaan vaan näe, kuinka hän NÄKEE KAIKEN !!
Ja jos edes heilautat hiuksia otsaltasi VÄÄRIN !! soittaa hän skoudet niskaasi "alta aika yksikön" !

Mä NAURAN teille enemmän kuin mitään muuta. Silloin kun en tukehdu RAIVOONI. Ahdistavaan ja ärsyttävään VIHAAN ja RAIVOON, typerysten takia.

TämänKIN asian TODELLINEN "merkitys" ja "suuruus" on sitä luokkaa, että voisi miltei verrata sitä / tätä siihen, että vaikka nyt Norjassa nousisi hirveeeee ja VAAAALTAVA kohu siitä kun joku, kuka? jätti silakan keskelle toria !

Yhden vitun kalan, makaamaan siihen johonkin mukulakiville tjns.

KETÄ VITTU KIIIIINNOSTAA !!!!! Huu givs a FAK !!?!?!
(Vastaus: naisia / pimppejä / vitunkannattimia / vulvallisia kommunisteja ja aivottomia typeryksiä. Niitä lähinnä.)

Hei "ou nou!"


P.s jos vain kauhistelultanne kerkeette ja saatte taas henkeä, ottakaa paperipussi pois suultanne ja lukaiskaa tämä....

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/203493-suomen-maine-mennyt

Siinä on tuollaisen "ulkosuomalaisen" näkökulma tähän vitun naurettavuuden ja pikkusieluisuuden tympeään kakofoniaan. Vaikka sinneKKIN täytyi heti ENSIMMÄISENÄ vieläpä, kommenteisa siis, änkeä jonkun puisevan punaniskan "tietämään paremmin" ja nuivan-kuivasti nakkelemaan junttimaisia jäykkiä niskojaan ja änkyttämään. Mutta hänestä viis (Juha niminen imbesilli on siis kyseessä.)
Kannattaa lukea useampiakin tuon tyypin teoksia, sillä on paljon hyvää ja järjellistä ja itsestäänselvää, sanottavaa. Suomesta ja sen tilasta ja mahdollisuuksista yms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti