lauantai 23. elokuuta 2014

Välispiikki neekereistä

Pakko vielä sanoa kun mieleeni tuli, tuosta "Toivolan" jutusta, että "Jani" tai Mubumba, kuuluu kuten kaikki neekerit, siihen kategoriaan "ihmisiä" jotka ei vain kertakaikkiaan tajua yhtä simppeliä asiaa : me emme halua heitä tänne!! Eli he ovat kaikki persona non gratoja.

Mutta jotkut ei elämässä vain käsitä tätä !! Ne inttään "oikeuttaan" olla milloin missäkin, ..suomessa, oikeassa, sinun eteisessäsi, tai missä vain ja ovat Teflonia "väitteelle" siitä, ettei heillä "muka olis oikeutta _______"

Ne tulee oleen ja möllöttään vaikka keskellä olohuonetta, kuten se sanonnanmukainen norsu!, ja pällistelevät sinä sitten, ihan äimän käkenä jos joku asiasta huomauttaa!! Koska ; ja nyt valkeat tarkkana!! koska SE ON NEEKEREILLE LUONNOSTAAN IHAN OIKEASTI "all cool n shit" !! Niille se ON, ihan jees.
Kuten oma lemppariblogaajanikin sanoi, ja hänellä on räikeästi enemmän näistä olennoista kokemusta, Amerikkalainen ja sangen vanha kun on; Veekereille ja neekereille KAIKKI - ON - ihan OK !!! Heille mikään ei juurikaan ole väärin tai törkeää tai tahditonta tms. Vaan kaikki on "ihan jees! rauhotu vaan!" ...kuten raiskaajatkin sanovat pistäessään pippeliään sisään (luullakseni).

Vasurit yms, miksikä näitä nyt sanottekin, siinä se on pähkinänkuorissa. Kaikki on aina ihan jees ja cool ja shittiä.

Tämä kyseinen blogaaja käytti esimerkkinä jotain tapausta missä joku neekeri oli mennyt ja tuosta vain, kouraissut jonkun nuoren valkoisen sällin ranskanperunoista osan, likaisilla käsillään, suoraan suuhunsa ja tokaissut suurinpiirtein noin. "Issal good, don mean nuthin" jne.

Toisilleen tuntemattomista siis on kyse.

Tulisiko itsellenne mieleen mennä jossain ravintolassa työntään kätenne (luuultavasti törkyiset) jonkun tuntemattoman Filet Minoonihin ja nauravan vain päälle, iloista, viatonta, afrikkalaista elämäniloista naurua !?!?
Ei ihan äkkiä kävis mielessä, ainakaan minulla. Täytyisi olla aika vahvoissa mömmöissä jotta se edes kävisi mielessä, paitsi tietenkin nyt, kiitos tämän esimerkin ja tarinan, se toki on "käynyt mielessä".

Kaikenlaiset valkoiset vähämieliset ja naiset, jaksavat aina toitottaa sitä kuinka ihanan kepeitä ja iloisia ja huolettomia esim juuri nämä bushmannit ovat, mutta toisaalta ....niin ovat psykopaatitkin! ja kissat ja käärmeet yms. Ja hengen-vitun-vaarallisiakin ! (kissoista lähinnä ne autoa isommat).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti