maanantai 25. elokuuta 2014

Haloo Helsinki - "Beibi"

Olen nyt kuunnellut tämän uuden HH sinkun muutaman kerran ja ajattelin tämän ansaitsevan ihan linkityksen täällä !!

https://www.youtube.com/watch?v=CyMpHXAjosA&list=UUGoaIIvxJuY8TJfB7YlQyDw

Tykkään suuresti tuosta videosta. Se on ihan oikeasti hyvä ja kaunis ja khuuli ja moderni ja kaikkea tätä, ja itse biisikin on itseasiassa oikein hyvä lopunkaiken, vaikka siihen välistä jo kyllästyikin, mutta se teki itsensä uudestaan tervetulleeksi myöhemmin.

Haloo Helsinki näyttäisi olevan ainoa tämänhetkinen, vähänkään -oikea bändi- suomessa ja kehittyvätkin näemmä ihan hyvään suuntaan sinänsä. Ymmärrän tuon myötä nyt myös tuon Slaavi / Ryssämäisen asun idea, se on siis sekä tätä kappaletta / videota, että tämänhetkistä "juttua" tai aika-kautta varten, ai sii. (Vaikka vähän makaaberin sävyinen, nyt lentokoneen tiputuksen jälkeen).
Suomalaiset on jo hyvin oppineet näitä kaikkia kulttuurin piirteitä yms -tuolta suuresta sfääristä ja välillä näyttää jo ihan ällistyttävänkin khuulilta. Hyvä hyvä.

Haloo Stadissa on sekin hyvä puoli, että se on -vaivattoman valkoista ! Ei mitään neekeriyttä tai sen määrittelemää neekeriyden vastaisuuttakaan vaan ihan erillistä, omaa, luontaista valkeutta. Juurikin niin sen "pitäisi" olla.

Tuon kappaleen kertosäkeeseen olisin itse lisännyt vielä vähän enemmän jotain ytyä tai jotain, mutta ihan hyvä moderni perus rock-lallatus.


Odotan mielenkiinnolla uutta HH levyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti