tiistai 5. elokuuta 2014

Kimin Avaruus-Odysseija osa.10


Kapteenin Blogi. Tähtiaika 06:20.05.08.2014

Olemme vihdoin onnistuneesti päässeet tilanteen herraksi ja suurimmaksi osaksi myös ....eroon, Rehniön joukoista. Ohessa pieni ja lyhyt, mutta samalla riittävä ja kattava raportti tilanteenmuutokseen johtaneista toimenpiteistä ja tapahtumista.

Olimme eilen, noin ou tuuhandred aurs, Datan ja Hra. Worffin kanssa jo valmiita tekemään epätoivoisen rynnäkön komentosillalle, lähinnä Datan ja Worffin lihas / androidinlihas voimin ja minun älylläni ja löytämälläni pätkällä ilmastointi hormia, mutta onneksemme Riker sai meidät ylipuhutuksi ja tarkalleenottaen -Datan tilapäisesti sammutettua. Muutoin olisimme ehkä tehneet rynnäkkömme ja todennäköisesti menehtyneet tai joutuneet vähintäänkin panttivangeiksi tilanteessa. Ja sitä seuranneessa sekasorrossa ja rytäkässä olisi vaarantunut myös itse aluksemme.

Joten luovuimme siitä suunnitelmasta, mutta ....Raikkeria ei valittu miehistöömme (vain) hyvän ulkonäkönsä vuoksi !! Vaan  hänen partakoneen*  terävän, viiltävän, älynsä tähden ! (ja vähintään yhtä viiltävän parran!)

Ja Raikkerin onnistui kehitellä kertakaikkiaan nerokkaan loistava suunnitelma Rehniön paskasakin... Rehniön joukkojen kukistamiseksi.

Hän nimittäin keksi ; sekä pierrä ilmanvaihtokanaviin, että lähettää "huonepalveluna" nukutusaineella terästettyä Öörl Greitä komentosillalle !!! Hahahaaa..ahahaaaahahaaaaaaa. Raikker...... oooohoho huoh.

Keräsimme kaikki joukkomme ja laskimme kaasun liikkeelle ja sen saatua Rehniön joukot jo aika pökerryksiin, lähetimme huonepalvelun hissipojaksi naamioidun miehistönjäsenemme (tosiasiassa hän ei kyllä eroa juurikaan edellämainitusta asemasta...) koputtamaan komentosillan / ohjaamon oveen, ja heidän avattuaan oven, sangen ...uneliaassa ja häkeltyneessä tilassa, hissipoikamme antoi heille ystävällisesti tarjottimellisen Öörl Greitä, eikä mennyt kauaa ennekuin  se oli jo kumottu. Odotimme innostuneena tekomme tuloksia ja pian niitä alkoi sadella kun yksi Rehniön hirviöistä ja zombeista ja ihmis-sotilaista alkoi tippua kanveesiin -toisensa jälkeen. Kuin tukkeja olisi pudotettu komentosillan lattialle !! ääni kantautui pitkin aluksen lähes autioita käytäviä ja valoi uutta toivoa jo pöhöttyneeseen ja hyvin Robinson Crusoemaiseen miehistööni.

Helpotuksesta huokaisi mm nuorimies Wesley, hän parkaisi ; " loistavaa....!! nyt pääsen jälleen opiskelemaan astronomiaa ja föönaamaan tukkaani ja häpyäni, ja laittamaan dödöä!! jihuuu".

Datakin taisi olla niin riemusta suunniltaan, että hän meni useammaksikin hetkeksi oikosulkuun. Hän oli sekä liikkumatta hiljaa, että välillä kierähti ympäri (lattialla maatessaan) ja hänen päänsä taisi pyöriä 1...2..3...ehkä jopa 15 !!! kertaa ympäri. Hiphei, ja rommia pulloon. Toisaalta rasittavaa oli se, että hän siinä maatessaan ja kiehnätessään myös lausui ääneen, monologina, H.G.Wellssin ja Mark Twainin kootut teokset!! ja Hitlerin. Siinä oli kuulemista kyllä kerrakseen.

Herra Worf oli myöss sangen kiihtyneessä tilassa, hän mm halkaisi erään "hissipojan" kallon! ja huitaisi toista valtavalla Klingonikullillaan käsivarteen johon tuli siitä pieni mustelma, mutta hän rauhoittui kun Raikker keksi juottaa hänellekkin tuota unettavaa Öörl Greitä.

Ja entä Rehniön joukot sitten?

No, ne me yksinkertaisesti paiskasimme "ilmalukkoon" ja viskasimme "rappiotuvalle Maan kiertoradalle" joten he saapunevat näillä paikkeilla Maan ilmakehään ja jos oikein tähtäsimme, he päätynevät Pohjois-Koreaan vankileirille tai sitten Bahamalle, mutta kuitenkin -he eivät ole enää meidän ongelmamme.

* * *

Olemme nyt olleet jo muutaman tunnin ajan taas "kaiken kontrollissa" ja palauttelemme järjestelmää optimitilaan ja poistamme mm Rehniön miesten asentamia haittaohjelmia, "Troijalaisia" ja pornoa.  (Josta osa on todella, todella, töksähtävän vulgaaria!! [mm Klingoninaaraita ja manaatteja yms])

Minua inhottaa ehkä eniten paitsi se, että olen joutunut olemaan jo jonkin aikaa poissa kosketuksesta tilanteen suhteen, en ole ollut ns "kartalla", mutta inhoan myös Rehniön tekemiä muutoksia Kapteenin tuoliini !! Perhana sentään. Tuolini on nyt hierova, enkä voi sietää sitä !!

Myös, Datan kissa on hävinnyt!! se saattaa ehkä vain olla kadoksissa jossain päin alustamme, jossain piilossa, toivotaan parasta. Mutta pelkäämme silti pahinta.

Ja he ovat myös nähtävästi tyhjentäneet oman, henkilökohtaisen minibaarini, ja siitä jää lasku minulle maksettavaksi (ellen sitten väitä sen olleen aina noin, eli tyhjä).

* * *

Näiden tapahtumien johdosta joudumme nyt nilkuttamaan, eli siis sujuvasti, kauniisti lipumaan korjauksille ja tarkastukseen telakalle, ja miehistö päässee ehkä pienelle lomallekkin.

Raportoin mahdollisesti korjausten edistymisestä erikseen, omassa raportissa.

* * *

Mainitsen vielä sellaisen mielenkiintoisen detaljin, että olemme saaneet pienen tutkakaijun jostain pienestä aluksesta tai kohteesta, joka sijaitsee noin Marssin päiväntasaajan paikkeilla ja oletamme, että tämä saattaa olla Kimi "Jäämies" Räikköstä kuljettanut sukelluskello, jolla hän on joutunut seilaamaan tahtomattaam ympäri aurinkokuntaa jo useamman kuukauden. Ja käymmekin välittömästi telakalta lähdettyämme tarkistamassa tämän kohteen todellisen luonteen.

Tässä kaikki tältä erää.

Kapteeni kiittää & kuittaa.

* !!!


(Alkup. kuva on tietenkin "Mass Effect 3:sta. The Original pic is obviously from "Mass Effect 3" and not mine).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti