perjantai 22. elokuuta 2014

"Leski Zambiasta" & Jäädytetyt varat

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014082118591567_uu.shtml

Siis...?... näinkö tai luinko oikein !?!

Ei kai kukaan voi oikeasti olla noin vitun ...tyhmä? Tai naiivi.
"..Millään ´Nigerialaiskirjeellä´ ei ole tekemistä tämän asian kanssa.."  ....ei kai niin.

Maksoi 336.000 € jollekkin etelä-afrikkalaiselle tilille?? .....ja nyt oottelee kuuluvaksi noin 33,6 miljoonaa ??!
Siis ....mitä hevon-helvetin-vittua ?! Saatan hädintuskin käsittää lukemaani / näkemääni.

Nämä on menneet siis ihan oikeasti antamaan jollekkin vitun afrikkalaiselle "entrepenööri"neekerille tuosta vain 3 ja puolsataatuhatta euroa .....siis tuosta vain.... ?

Suomalaisten bissness-älystä kun puhutaan....

* * *

Piti muutoinkin puuttua Milttonin tähän kirjoitukseen : http://milttonfriidman.blogspot.fi/2014/08/suomi-on-nettohyvantekija-halusimmepa.html mutta nytpä mainitsen sen sitten ihan jo tämän kylkiäisenä !

Elikkä kaiken tuon "hyväntekeväisyyden" ja hahahaha, mahdollisen "Kristillisen kymmenyksen" lisäksi!! lisäksi!! -on nyt menty mm lahjoittamaan tämä kyseinen 3,5 sataatuhatta  isoa seteliä ?!

Suomalaiset!!? hei!... nyt sitten, ihan oikeesti. Nyt jos koskaan: jäitä hattuun!!! Tätä menoa te saatte kääntää näkyviin uusista muodikkaista räteistänne lähinnä ne tyhjät taskut, kuin jokin Tshäplin tai joku.

Nyt en ole lainkaan edes ärtynyt tms, olen hämmentyneen myötätuntoinen ja toisaalta aidon yllättynyt ja miltei myötähäpeän. Jos tuo nyt kuitenkin osoittautuu ns"nigerialaiskirjeeksi" niin..... ?.... niin voihan vittu !
Sinne meni sitten, Kankkulan kaivoon, tuokin rahatuppo! Jolle olisi kyllä löytynyt enemmänkin kuin vain jotain käyttöä, ihan täällä koto Härmässä.

Sillä voisi vaikka purkaa niitä 60-70 lukujen kerrostalo kammotuksia ja sekalaisia pikku-Kesoileita sieltä täältä yms roinaa. Tai paikata jotain kuoppaisia teitä ja fiksata pari lyhtypylvästä tai jotain tällaista. Mutta ei, ei. Tarvitsi tarttua Etelä-Afrikkalaiseen "bissnessmahdollisuuteen".

Hävetkää.

Voi Pyhä Sylvi taas teidän kanssanne. Tsiisus fak.

Tämä kaikki shitti alkaa käydä jo vähän liian riilixi !!


P.s https://www.youtube.com/watch?v=nWRxPDhd3d0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti