lauantai 9. elokuuta 2014

Mustat Barbaarit

Sitten vähän muistin ja ymmärryksen virkistystä teille kaikille, nekruista yms.

http://www.liveleak.com/view?i=1f8_1407519915

Tyypillistä, järjetöntä, paskahousuista, käsittämätöntä, tarpeettoman väkivaltaista nekrukäytöstä!! Tänne vaan, kyllä suomeen mahtuu!! Lisää neekeriä vaan, ei täältä tila lopu. Tuollaista khuulia etnovärinää tarvitaan äkkiä tännekkin ! ja palajo !

* * *

http://www.liveleak.com/view?i=e79_1407275336

Joku Turkkilais Ähläminpaska on änkenyt jonkun luudanvarren jonkun toisen ählyn perseeseen....?...!----khuul. Saattaa olla jopa kuollut tuo tyyppi, en tiä. Näyttää snadisti kuolleelta..... ....ählämit!

* * *

http://www.liveleak.com/view?i=3ef_1407166663

Räppinekrut Bronxissa "pitäneet homman todellisena".
Koskas nää Elastiset ja Chiikit ym alkaa pitää homman näin aidolla tolalla ?! hä!!? koska !?
No, jokatapauksessa, tuo on kai aika hyvä neekerin tajunnan ja ä.o:n indikaattori!? eikö? Siinä on siis tapeltu siitä, kuka on tuon kuvattavan (hahaa) videon tähti. Ja juuri jotain tuollaista voisi 11-14 vuotiaan älyllä varustettu aikuinen apina tehdä, jonkin noin triviaalin takia.
Tänne vaan! lisää tuollaista kiitos!! pyhimyksiähän te olette!! Maahanmuutonkannattajat ja muut mantelitumakkeettomat Marxistit ja Ymmärtäjät yms Pyhimykset!! pyhimyksiä i tell you !

* * *

Ja sitten aamun päävideo. Tämä on sitten suhkoht brutaalia katsottavaa, joten jos et mielellään katsele teloituksia yms niin tämän voi olla näkemättäkkin, mutta tuo hyvin esiin Ählämirodun puhtaan pahuuden ja säälittömän verenhimon ja kuoleman janon ja muun sub-primitiivisen mielisairauden yms.

Eli tässä nuo "isis"keharit, terroristin perkeleet, teloittelevat ihan muina ählämeinä jotain poikia ja miehiä jotka alistuvat kuolemaansa ällistyttävän mukiinmeneväisinä. Jos siis olette elätelleet mitään Vasemmistolaisia tunteita eli sympatiaa á la Helsinki Syndrooma, näitä paholaisia kohtaan tai muitakaan tappajia ja kylmäverisiä gangstereita niin älkääs hätiköikö!! ehkä tämä video vieroittaa teidät moisesta aivosumusta ja selkiyttää kantaanne, milloin mihinkäkin Lähi-idän Uutiseen.
Tämähän on siis tavallaan vain se joka-aamuinen, tavallinen, -päivän Ähläm räjähdys, tappo, murha, massamurha, itsemurhapommitus uutisjuttu. Jonka saamme aina lukeaksemme, mutta kun tapahtuneesta on videotakin niin se tekee "shitistä riilii". Eli ....tämä on siis pelkkää tekstiä selkeämpi juttu, tästä ymmärtää ja näkee hyvin !

Pimeetä, totaalisen pimeätä sakkia.

Kannatan Jenkkien ilma-iskuja ihan mihin vain päin lähi-itää.

Niggers keepin it realz !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti