torstai 14. elokuuta 2014

Amys´s Baking Company ja Gordon Rämsi

Katsoin tuossa taas tuon Gordon Rämsin "Kurjat Kuppilat", tämän erikoisjakson siitä vitun kehariparista "Amy" ja "Samy"ko se oli vai mikä lie. Vittu mitä hulluja !!

Saatana.

Jumalauta miten kahelia sakkia sitä voikaan olla vapaana, ihmisten ilmoilla ja seassa !! ja pitämässä vieläpä ravintolaa !!

Haluaisin uskoa, että tuo on niitä "vain Amerikassa" juttuja, eli että vain siellä voi noin kilipäiset psykoottiset raivotautiset hysteeriset käpyaivot pitää ravintolaa ja vieläpä senkin jälkeen kun se on tullut julki / tietoon -TV:stä. Mutten tiedä..... todennäköisesti myös Euroopassa ja muualla on yhtä sekopäistä sakkia luoja ties minkä kontrollissa ja vielä löytämättä, kuin suuri määrä erilaisia muinaisrakennuksiakin yms. Tai pedofiilejä BBC:ssä ! hah.

Vaikka sitä usein haluaakin lyödä jotakuta ärsyttävää päin ...lättyä tai mitä vain, ja useimmiten vieläpä naista!, niin tunsin jokatapauksessa lähes obsessiivista, neuroottista pakottavaa tarvetta motata sitä Eimiä suuhun !! ajattelinkin, että "lyökää nyt herra-jumala sitä joku jo suuhun!!! tsiisus fak!!" -sitäpaitsi juuri sitä se nirppanokka ämmä näyttäisi haluavan tai oikein kerjäävän, ja sitä se jokatapauksessa ihan ihka-oikeasti -tarvitsee- !!

Se kälättää ja provosoi ja ärsyttää ja kiusaa yms, niin kauan kunnes joku "pistää sen paikalleen" ja tuo paikka on hyvin, hyvin matalalla !!!!

Sitä ja sitä sen uponneet silmät omaavaa vitun intian-neekeri "miestään" pitäisi piestä kuin kituvaa kuuttia, maassa, hakaten ja potkien ja huutaen ja raivoten, ja mieluiten ehkä jonkin oikein vitun ärsyttävän paskamusiikin soidessa taustalla !

Vitun typerät kyrvät !!

Molemmat kerjäävät verta mielisairaista nenistään, ja todella: ällistyttävän!! taidokkaasti. Ovat itseasiassa ihan siellä nenästään verta kerjäävien hullujen listan kärkipäässä.

Sen vitun vinkuintiaaniapinaäijän stooria en tunne, mutta sen Eimin uskoisin tulleen raiskatuksi tai jotain vastaavaa, nuoruudessaan tai lapsuudessaan. Siinä on mielestäni, aion nyt siis heittäytyä sellaiseksi mitä monet teistä mäntit kutsuvat "keittiöpsykologiaksi" ...keittiöpsykoloogiksi!!, näkyvillä ainakin ylilyödyn defenssimekanismin jäljet ja jonkinlaisen menneen trauman josta tuo kaikki kiilusilmäinen teeskentelemätön ja vilpittömän "vihjeetön" aito hulluus on lähtöisin. Kaikki mitä nuo vitun keharit sanovat ja tekevät, huokuu paitsi sitä, että he sisällään haluavat, oikein haluavat, saada turpaansa ja vitun lujaa!! niin sitä, että kummallakaan ei ole yhtään ketään kotona, eikä liioin minkäänlaista kosketuspintaa oikeaan todellisuuteen, psykoottisen ja mahdollisesti dissosiatiivisen pienen virtsapäänsä ulkopuolella. Ja sitä ennenkaikkea, että heidän todellinen intohimonsa on tappelu. Riitely ja taistelu ja rähinöinti ja muu Rikollinen ja Paha -toiminta. Kumpaakaan tuskin kiinnostaa puolen puupennin vertaa mikään vitun ravintola-ala, tappelu niitä kiinnostaa ja  uskoisinkin, että ainakin se vitun intialainen Beeta-uroksen reppana haluaisi syvällä sisällään tappaa jokun! Murha sillä on mielessä!! ei ruuat, eikä pillu tai mikään muukaan vastaava, vaan murha. Ellen väärin arvaa, saattaa tuo vitun räyhähenki vielä päätyä otsikoihin sen apinan-naamaisen ämmänsä murhasta ja paloittelusta (kokatkoon perkele vaikka sitten sen !! ja syököön!![siinä vasta olisikin episodi tuota sarjaa!! haha!]). Intialaisilla on tapana nimittäin tuolla tavalla yht´äkkiä ......seota !! bäng! ja ne on hulluja.
Muistatteko elokuvan "40.v neitsyt" ?...totta-vitun-kai muistatte, siinä esiintynyt vinkuintiaanihin lähti linnaan tuossa joku vuosi takaperin, kun oli yrittänyt tappaa tyttöystävänsä, puukottamalla tätä yli 20 kertaa. Tämä tyyppi : http: //www.imdb.com/name/nm0006596/?ref_=ttfc_fc_cl_t10
http: //www.people.com/people/article/0,,20451631,00.html

Tuo ^^ ei ole kaukana tuosta Amyn intialais äijästä.

Eniwei, takaisin profiloinnin pariin. Eimi  .......eimillä ei ole muuta näkemystä maailmasta kuin hän ja siippansa VS koko muu maailma tai hän ja maailma vastakkain, ja tämä on täsmälleen ...arvaatteko minkä "ihmis"ryhmän maailmankuva ??!..............miettikää, miettikää....!??!...................................

.

...

...................................................................................................                     . . ...

. .. ... .... ..... ...... ....... ........ ......... ..........

...rikollisten !!!! thät´s rait !! oooooikeiiinn.

Kyseinen ämmä helvetistä -on jatkuvalla "puolustuskannalla" (eli siis hyökkäys!! [joka on paras puolustus. Kuten Vasemmisto hyvin tietää !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!]) ja kärkkäänä haastamassa riitaa ja sitten projisoi, vitun reppana, kaiken mitä itse on, ulkomaailmaan ja muihin ihmisiin. Vittu, että kehtaa, saatanan räkäpäinen hullu. Vittu, että tuollaiset saatanan idiootit onnistuu ärsyttämään TV:n välityksellä vaikka toiselta puolelta planeettaa!! niin voimakas ja universaali on tuo kusipäiden äärinarsistinen aura !!! Siinä on demonista voimaa !! Ja vaikka tätä nykyihmiset aina luultavasti pilkkaakkin niin sanotaan nyt kuitenkin, että sekalaiset voimat ovat silti hyvinkin todellisia vaikka niiden luonnetta ei oikein käsitä tai ne mieltää "taikauskoksi" koska ne on lähinnä niinmuodoin sinulle esitetty, mutta ; kuten muistaakseni.... Goetheko se oli, ja olikin, sanoi "kun olet rohkea, suuret voimat saapuvat / tulevat avuksesi". Mutta tuo ovi aukeaa molempiin suuntiin!! kuten kai kaikki muutkin, se aukeaa myös manalaan ja Helvettiin, ja sieltä ei saavukkaan sinänsä apua, per se, vaan esiin lehahtaa lauma demonilepakoita ja demoneita.

Ja tuo parikunta on totisesti avannut nuo "maan-alaisen" ulottuvuuden portit sekä sisällään, että ulkopuolella ja ulottaa sieltä kumpuavan demoonisen ja mielisairaan voiman muiden ihmisten viattomaan, ja siis ihan-tasan-täysin ja oikeasti -viattomaan- niskaan. Sietäisivät saada saatana ruoskasta !! Minun maailmassani nuo olisi ruoskittu jo aikapäiviä sitten ja Valjakkalat ym pistetty lihoiksi. Ja vähintäänkin karkoitettu kuolemaan yksin, ruuatta, juomatta, jne -johonkin Saharaan tai Lapin erämaahan, ei mitään armoa. Ei minkäänlaista, ei alkuunkaan eikä loppuunkaan, niin makaa kuin petaa !! Ja siiitä ei taivuta. Kunhan ymmärtää myös, että on poikkeustapauksia ja sekalaisia "muuttujia" jotka täytyy huomioida, mutta noin niinkuin ylimalkaan tämä on "pelin henki". Ja tämän hengenhän, mainittakoon, "sanktioi" itse Jumala!!! Eli turha ynistä ja valitella ja kierrellä ja kaarrella ja lakeijamaisesti saivarrella, kun se on teille jo sanottu ja te apinat tiedätte sen itsekkin, syvällä sisällänne, siellä pedon sydämmessänne. Kuten tietänee jopa se aivoton ämmä, Eimi, tekevänsä väärin ja levittävänsä äärimmäisen negatiivistä energiaa ympärilleen. Sellaisia kaikki demonit ovat, ja ne jotka ovat jääneet kiinni ns "pimeään puoleen" tai pimeään energiaan.

Ovat siinä, "kuin täit tervassa" !!

Olen myös n 98% varma, että Amy on totaalisen pilallehemmoteltu imbesilli, jolle on aina vain lässytetty kuin jollekkin vitun ...typerälle Amerikkalaiselle vitun porsaannaamaiselle lehmälle! Jollekkin vitun "Hanibuubuun"näköisellle vitun kauhistukselle, sille on aina sanottu vain "hyvähyvähyvä" ja hymyilty kun se tekee pahaa tai on vain ihan vitun tyhmä ja ärsyttävä ! Tai raapinut kissalta silmät päästä ja räkinyt jonkun muun synttärikakkuun tai jotain. Tuollaisten vanhempien pitäisi paitsi hävetä, tulla ruoskituiksi ja ...junou.. olla tekemättä lapsia !!!

Hyvin harva ihminen oikeasti soveltu vanhemmaksi, mutta silti ....hyvin, hyvin moni niitä "saa". Se on aina etonut minua tässä apina-maailmassa. Eikä loppua näy.....*huoh*...

* * *

Vaikka inhoan myöntää, niin täytyy myöntää, että verrattuna esim Jenkkeihin ...suomalaiset ovat todellisia vitun pelkureita ja lapamatoja !!! Ja vaikka niin on 101% Jenkeistäkin, mutta ne on sentään yrittäneet, Amerikka perustui jossain vaiheessa vähän aikaa, ainakin osittain, nimittäin Kristinuskolle ja hyvin jäykälle suhtautumiselle sekopäihin yms räyhähenkiin. Se mikä täällä veteli, tuotti siellä joko "laillisen" tai "laittoman" kuolemantuomion / lynkkauksen yms. Siellä on uskallettu ihan sano "ei!!" -paholaisille !!! Joka on muuten, btw, SE asia mitä yksikään gangsterin rotta tai lusiferin lapsi tai älykääpiömurhaaja tjms ei halua ikinä, koskaan , kuulla !! "EI !!". Jos sen sanoo tietynlaisille vitun alkulimaakin alemmille persenaamoille, on parei olla aseistettu sekä tunteiden ja tajunnan, että fysiikan tasolla ! Ja sitä nykylänkkärit ei juuri ole. Länkkärit on eläneet rauhaa niin kauan, että ovat jo kadottaneet soturinvaistonsa, mutta ällös huoli!! sillä ne palaavat kyllä, kuin eivät olisi ikinä mihinkään kadonneetkaan, kunhan niitä vain oikeasti tarvitsee ja antautuu "pyhän hengen" vietäväksi !! (olkoonkin sitten vaikka vain "vaistoja" tjms mutta juju on, että "ne toimii").
Kristinusko on siis antanut Amerikalle sellaista selkärankaa, mitä monella muulla ei ole!! eikä tule! Itseasiassa....tarkemmin ajateltuna... suurimmalla osalla muuta maailmaa ei tuota ytyä ole. Toki siinä on sekin, että toisin kuin Finskejä, Jenkkejä yksinkertaisesti on tarpeeksi ! Silloin on helpompi sanoa vaikka Ryssille "ei!!" kun takana on 350 miljoonaa "omaa". Jos niitä on vain 5 miljoonaa ja niihinkään ei voi ihan 100% luottaa, ihmiset muuttuu munattomiksi ja hysteerisiksi ja tulevat itseääntarkkailevan hermostuneiksi. Tuon kanssa on vain tultava suomessa toimeen !! Tai sitten teidän on lisäännyttä kuin kanit !! Ja pidettävä "katuviisaus" mielessänne kuin Japanilaiset konsanaan, eritoten Samurait myös, vitun läskipää sakki. Hullujahan nekin oli, mutta khuulilla tavalla !! vähän niinkuin Natsitkin !

* * *

Enwei.... Gordoni osoitti mielestäni toissamaailmallista kärsivällisyyttä noiden kusiaisten kanssa !! Minä olisin luultavasti jo motannut pataan sitä vitun kälättävää ämmää ja päätynyt lähes varmasti napit vastakkain sen vitun limanuljaskan, pian linnassa istuvan, intian-imbesillin kanssa. Mutta Gordonhan on sellainen mitä "Alfaurokseksi" kutsutaan ja siitä se sellainen mitä minä kutsun ...tai no, empäs sanokkaan!! sanotaan nyt, että se on se sellainen Perus Alfa tyyppi mitä Gordon edustaa, niitä on eräs toinenkin, -ja kyseisen ihmistyypin yksi selkeimpiä luonteenpiirteitä on nimenomaan kärsivällisyys ja rauhallisuus, ns "grace uder pressure" eli "tyyneys paineen alla". Toisin kuin se sätkivä intialainen vitun hermoraunio!! joka haastaisi itsensäkkin taisteluun ja pelästysi. Sehän haukkuin kai jo peilejäkin ja paskansi housuunsa (jonka myöhemmin eittämättä sitten söi!! siis sen housujen sisällön, ei peiliä tms). Saati sitten se vitun mielipuoli ämmä!! En tiedä mikä vittu se on, mutta olen aika valmis veikkaamaan, että se ei ole edes ihminen !!

En olisi yllättynyt jos kävisi ilmi, että se on karkoitettu tänne jostain vitun Merkuuriuslaisesta pipilästä, koska siellä ei vain keksitty mikä siihen tehoaisi.

Se mitä ne molemmat sekopäät tekivät koko ajan, eli haastoivat, on perus Beeta käytöstä. Ja hulluille tyypillistä niin ikään. Ja Paholaisesta siinneille, eli suurimmalle osalle "ihmiskuntaa".

Nuo kaksi on niin vitun sekaisin ja täynnä vihaa yms, että heistä tulisi mitä loistavimpia, esimerkillisiä!! -Vasemmistolaisia !! tai vakaumuksellisia Hippejä / Kommareita / mitä näitä vitun limarottia nyt on... ju neim it !

Tuossakin erityisjaksossa kun kävivät siellä vielä haastattelemassa näitä vitun vauhkoja pösilöitä uudestaan, ne saatanan imbesillit, idiootit, vitun troglodyytin järjellä varustetut vitun beelsebuubin ameebat, pistivät vain lisää pökköä pesään!! sen sijaan, etä olisivat (kuten ns "täyspäiset" / "normaalit" ihmiset)...esim junou....en tiä... yrittäneet silotella julkisuuskuvaansa!? pyytä anteeksi tai jotain tähän suuntaan! Mutta ei nämä !! Ei nämä mestarit, fak nou !

Sieltä tuli vain uusi täyslaidallinen !! tyypillistä käytöstä Hybrikseen jumiutuneelta hullulta koiralta / Beetalta, kyvyttömyyttä selvittää mitään, ikinä, mitenkään, missään olosuhteissa, koskaan. Sekin vitun intialainen kurja äijänkekkana kehtasi saatana uhota siinä, että "Gordon vaa haluaa / kadehtii mum munaa!! blääblääblää" !! ja että hän on heistä kahdesta se kovempi jätkä !! Oooooukhei.... sanonpahan vain, mutta : jos se vitun pyykkipää(intialainen / sikhi tai whateva) se vitun... ruumiinnäköinen kurja lurjus todella Gordonin kanssa joutuisi mano-a-mano taisteluun, Gordoni läpsisi siitä 10kiloa paskaa ulos alta 4sekunnin !! Gordoni söisi sen vitun slummikoiran aamupalaksi, ja sen jäkkeen haluaisi tavata kokin. (Ja siis tarkennettakoon, että tuokin 10Kg olisi / tulisi vasta vain pelkästä päästä).

Vitun typerä sontapää, paskaläjä !! Hahahaha, vittu mikä älykääpiö. Tsiisus vitun ...vittu !


Tuossa on niille hyvä tunnus / logo ^^.

Tuomio : Pilallehemmoteltuja vesikauhuisia, mielisairaita, Amerikkalaisia lellivauvoja.

Tuskin ovat ennen kuullet kenenkään sanovan tuota "eitä".

Siitä voi muuten päätellä hyvin paljon ihmisestä, sen suhtautumisesta "eihin!". Alkakaa tarkkailla.

Kolahtivat vain päin todellisuutta! issall. (Siinä kaikki).

P.s se on vieläpä todella ruma ämmä, se Amy.


"Amys Bakery !!...cos -fuck you all !!  you fucking pansy-ass, lilly livered little faggot pieces of shit!! Come to eat and then... fuck right off!! (..although...mah food sorta suck, but heyy!! at least you get to fuck off and get yelled at by  fuckin moronic, dumber than shit, apes!!)"
P.s 2 : voisiko tuo Eimi olla muuten jutku ?!? Se vältteli ottamasta mistään, yhtään vitun mistään, mitään vastuuta vähän siihen malliin, että se voisi olla jutku !! Ja koska se on ruma! ja täysin vailla moraalia tai kykyä hävetä tai ymmärtää mitään em. Se äijähän on päivänselvä tapaus, mutta tuo ämmä on vähän mysteerisempi, mutta kuitenkin ...... kuten aina, kurjuus onnistuu löytämään seuraa ja kaksi kusipäätä on pahempi kuin yksi !!

Ja tuollaiset siis pitää ravintolaa!!!!!!!! avohoitopotilaat. Nuo pitäisi ihan oikeasti sulkea joko linnaan tai mielisairaalaan ja erottaa toisistaan. Ja Eimi panna kohtaamaan todellisuus, ja mieluiten mahdollisimman raadollisesti !!
Siitäs saisivat saatanan satiaiset !!

P.s 3 Ne on myös patoloogisia valehtelijoita kuten suurin osa muistakin rikolisista ja mielipuolista ja vasureista ja mistä vain zeitgeistiä levittävistä paholaisen paskoista. (Yrittivät vitun raukat saatana valehdella, että omat mongerruksensa netissä, kaikki vihaa ja hulluutta tihkuvat vuodatuksensa olikin vain jonkun "hakkerin" tekemiä!! hahahahahaaa!! rikollisen mielen pateettinen epätoivo on joskus ihanaa, ihanaa seurata!! kuinka vähällä jotkut onkaan varustettu!!! voi pyhä paska)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti