maanantai 18. elokuuta 2014

Raxa-alan tabu

http://www.kauppalehti.fi/etusivu/tama+on+rakennusalan+suuri+tabu/201408694644?utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=boksi&utm_content=Versio1&utm_campaign=Boksi3


Ja taas tätä suomalaisten vitun neekerintasoista osaamista ja ajattelua ja visioita ja muuta. HAhhahaa, vitun.... v..i.. jotain, en jaksa, ihan sama.

Raksa-alan suuri "tabu". Ikäänkuin tätä asiaa ei tietäisi jo saatana kissatkin !!!!!! tai MARSsin ameebat tai Veenuksen kaasut ja Afrikan neekeritkin. Ja ne ei tiedä mitään !!

Alhaista, todella alhaista ja täysin vailla selkärankaa ja moraalia tai mitään, alkeellisintakaan visiota tai "patriotismiä" tai ...mitään.

Tuollaiset huorat ei ansaitsekkaan omaa maata ja te tiedätte tämän vitun hyvin itsekkin saatanan porsaat.
Tämä ei ole enää vain epä-pätevyyttä kaikilla rintamilla, tämä ei ole vahinko, eikä sattumaa -kyllä tämä kaikki tuho ympärillämme on ihan tasan tarkkaan harkittua tuhoa ja tihutyötä ja sabotaasia ja pahuutta. Kiusaa ja "matalan intensiteetin" sotaa.

No ...sisällis-sotaa odotellessa.



Boord-wook empair oli aika hyvä. Siitä luunaamaisesta hirviöstähän on kehkeytymässä ihan kiehtova hahmo ja ainakin yksi vitun italiaano rasvatukka liero sai surmansa ja se hullu ämmä paljastui narkkariksi ja sekopääksi. Nakin palvelija / oikea käsi teki kuitenkin itsarin lopussa.
Jännitys tiivistyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti