torstai 28. elokuuta 2014

MoKu menee menojaan

Sanon jotain mitä on jo kauan pitänyt sanoa.

Luin yksi kerta, kauan kauan sitten, kaukaisessa galax..siis täällä netissä, jonkun vanhemman amerikkalaismiehen yksinkertaisen reseptin "Monikulttuurisuuden" (joka on tällähetkellä jo kuollut kuin Mao) tai minkä tahansa aatteen ja asian tjms -tuhoamiseksi.

Se on hyvin yksinkertainen eikä vaadi ketään tekemään mitään!! (kuten Kristinusko) se kuuluu näin ; antakaa vaan sen tapahtua !! Siinä kaikki !! Se kyllä läkähtyy ihan itse ja kyllästyy ennepitkää itsekkin itseensä, niin käy kaikelle muullekkin ja niin käy myös MoKulle.
Se on kuin mikä tahansa sairaus, se on vain kestettävä. Sen on annettava riehua ja räyhätä aikansa ja vain maata ja voivotella ja odotella, että se menee ohi ja sen korvaa jokin muu sekopäinen häiriö ja sairaus. (Luultavasti Ebola !! [ainakin tällähetkellä näyttää lupaavasti / huolestuttavasti siltä, että SE on se seuraava "SE" juttu]). Tai ehkä, jos oikein hyvä säkä käy (mitä ei juuri koskaan käy), seuraavaksi tulee "musta syyllisyys" jossa neekerit vihdoin vuolaasti pahoittelevat aiheuttamaansa pahennusta ja pahaa ja kuolemia ja sotia ja tauteja ja raiskauksia ja sen sellaista.

Eli siis, kuten englantilaiset aikoinaan sanoivat, tämäkin tulee menemään ohi.

Tosin tässä on se koukku, tässä jutussa, että nyt täälläkin, suomessa, on neekereitä ja kalifaatin murhamiehiä ja muita sukkelasanaisia saatanoita. Ja mustalaisia jos käytetään nyt barometrinä ja kanarialintuina kaivoksessa, niin ........ei ne täältä mihinkään lähde!! Ennenkuin se jääkausi palaa, ja neekereillä on sama taipumus kuin intia ja kiina -laisilla, eli lisääntyä niin maan perkeleesti. Ja myös taipumus tuhota kaikki ympäriltään, tahallaan tai tahtomattaan. Kuin jokin vauhko iso eläin matkamuistokaupassa.
Tai poliitikot urallaan.

Mutta katsotaan nyt.... annetaan sen mylviä tuo "kurssinsa" (let´s let it run it´s course) ja näemme mihin se johtaa. Luultavasti jonkinsortin sotaan tai kahinaan tai johonkin. Josta tullaan syyttämään meitä!! uskokaa pois vain.

Se kuluttaa kyllä inertiansa.  Jota seuraa se, että poliittiset broilerit tulevat julistelemaan vankumatta ja vakaumuksella mitä ikinä se seuraava juttu sitten onkin. Jumalauta!! sen puolella olet!! ja sillä vitun siisti !!

Sieg Hail !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti