sunnuntai 31. elokuuta 2014

Matrushka keulii!! (taas!)

http://takkirauta.blogspot.fi/2014/08/dementia-pugilistica.html

Kuten olen aiemminkin sanonut ; "tuo ämmähän on ihan pimee saatana".

Nyt se haluaa kieltää ...jotain, koska "se tulee meidän Veronmaksajien maksettaviksi...blääblääblää" .......?......öö....wha?... No: vittuako sitä sitten maksatte ?!

Saatanan Matruuna perkele! juuri sellainen ylimielinen kuvotus kuin vain naiset ja jutkut osaa ja voi olla!! Ja tuohan on niiden yhdistelmä !! Tsiiiisus fak !!

Matruunan mielestä "Juridiikka" niminen juutalainen mustamagia ja vuuduu paska, "oikeuttaa" puuttumaan ja kieltämään ja käskemään ja orjuuttamaan ja holhoamaan ja ohjailemaan yms. Mutta sillä välin todellisuudessa......

 Juutalaisten omasta (?) kirjasta: "ihminen hallitsee ihmistä vain tämän vahingoksi".

Kaikki "esivalta" tulee Luciferista !! vitun typerät pöljät ja mäntit!! ei mistään vitun Pyhästä Hengestä ja Jumalasta ja vielä mistä !! Saatanan apinat !! Se tulee toisten apinoiden matalasta mielestä ja väkivaltakynnyksestä ja tarpeeksi suuresta "väkivaltapotentiasta". Siitä se tulee. Ja pysyy niin kauan kuin sen antaa pysyä eikä sitä heitä mikään suurempi voima (kuten vaikka esim juuri se "Jumala"!! haha) sivuun ja romukoppaan.

"Juridiikka" on Juutalainen synti!! rikollista toimintaa kuten kaikki muukin "Valtio"on yms liittyvä, ja se kaikki on ihmisten verellä ja tuskalla ja vapaudella anastettu, ei se ole mitään pyhää. Se on brutaalia kontrollia ja loisimista ja eräänsortin Satanismia.

Mutta jaksan silti uskoa, että sen toteuttajat eli kiusaajat ja sortajat ja pakottajat ja öykkärit ja sensuroijat ja valehtelijat ja tyhmänleikkijät ja ultra-heterot yms -saavat rangaistuksensa.... viimeistään siellä eteerisessä ulottuvuudessa. Myöhäistähän se on, mutta onhan se edes jotain !? tyhjää parempi.
Ne ovat jo saaneet nauttia tässä maailmassa ja elämässä.... kaikesta !! työntämällä muut syrjään ja lokaan ja lukitsemalla niitä "vankilaan" ja tappamalla ja niin eespäin, kuin se "muita vahvempi" siittiö, mistä ovat alkunsakkin saaneet. Pelkkiä höyryjyriä ja petoja ne on, mikään ei voisi olla vähempää Pyhä !! Ne on kuten kaikki ihmiset sinänsä, Saatanan lapsia. Vaikka jostain syystä ihmiskunta luulee olevansa kotoisin "Jumalasta" ! ...ahahahahahaaaaaa..... J-Lasta...... se antaisi kyllä äijästä aika kolkon kuvan jos nämä vitun kiilusilmäiset hullut olisivat sen lapsia !!

"Ihminen" eli ...arviolta noin puoliksi apina ja jonkin osaa "ulkoavaruuden muukalainen" (tekijämme) ja joitain jäänne osia sekalaisia maan eliöitä (äimistyttävää kyllä, mahdollisesti osittain jopa lisko!) ...on lähinnä Hirviö, abominaatio, ei niinkään jumalankuva. Nämä rystysiäänraahaavat idiootit on pelkkiä mielisairaita sekasikiöitä suurimmaksi osaksi, ja yhtä ahneita ja itsekkäitä ja älykkäitä kuin jokin kaimaani tai ...vompatti ?

"yhtä kauniita?"
Niinsanottu "esivalta", joka perustuu lähinnä tietynlaisen "ihmistyypin" vakaaseen ja ylimieliseen uskoon siitä että heillä on oikeus olla muiden käskyttäjinä ja omistajina, -periaatteessa istuu sen oikean johtajan tuolilla, sen ollessa syystä tai toisesta poissa.
Kuten Tex Arcane sanoi "näen orjan... mutten näe hänen isäntäänsä".... :) ...se oli hyvin sanottu, se.

Tuo "isäntä" on kyllä olemassa, muttei nauti huomiosta! ei sitten yhtään. Jos mitään, se / ne, vihaa sitä, sydämmensä? kyllyydestä.

Eniwei.... eksyin alkuperäisestä asiasta eli Matruunan hallintafetissistä. Se on tyypillinen juutalaisille ja naisille ja sekalaisille muillle ääliöille ja puoliapinoille.
Ällöttää, valkoisena, lukea tuollaista päällekäyvää liturgiaa jostain vitun käräjistä ja juridiikasta ja laeista (jotka Jumala / Jeesus käsittääkseni kielsi!!!!!! / teki tyhjäksi!!!!! [tämä tekee teistä / valtioista ja poliisista, de facto saatananpalvojia ja rikollisia!! vitun idiootit!! hahahaa]) ja siitä kuinka Matrushkoilla ja Mutrushkoilla on "oikeus" puuttua muiden elämään, tähän (ainakin toistaiseksi) ainoaan elämään.

Oikeutta teillä ei ole sen paskan vertaa, ja te myös tiedätte tämän !! Saatanan paskanjauhajat. Kyse on aina vain siitä "vahvemman" eli typerämmän ja vaarallisemman "oikeudesta". Siinä kaikki.

Tervetuloa Maahan !


P.s Olen usein lueskellut kauhulla ja ärtymyksellä yms, matruunan toistuvia!! huom!! toistuvia  -kirjoituksia ja julistuksia (joita hän kai pitää ihan "täyspäisinä" ja "punnittuina" kantoina tai jotain) siitä kuinka syystä tai toisesta, miehiltä pitäis ottaa munat vex !! "tuomita Valtiolle!" ....hahahahaahahahaaaaaaa...lol...ja "mitä vittua!!".
Siinä teille sitä "Valtiota" !! (ettekö te nyt saatanan jästipäät perkele tajua tätä Valtio vs Jumala -juttua !?!?!? Kuinka monta sukupolvea teitä täytyy versoa ennenkuin joku käsittää tämän?!). Mutta niin, siis Matruuna...... matruunalla on jokin outo ja selittämätön vimma, niinkuin hyytävän monilla naarailla, repiä tai silputa miesten sukupuoliset elimet!! tai sitten se johtuu siitä, mistä Hankamäen Jukkakin usein puhuu kirjoissaan eli "peniskateudesta" tai jostain naaraille tyypillisestä biologisesta hysteriasta pippeliä kohtaan. "Äääääkk ! apua , sillä on jokin tuollainen tykyttävä sienen-näköinen hirviö jaloissaan!! käääääääk, se tulee kohti!! käääääää...*ääni katkeaa*...".

Naaraathan on lähes lajissa kuin lajissa tuollaisia! jopa siis ihan luonnon itsemuovaamissa, siis "luonnollisissa", lajeissa. Vaikka tuo vaikuttaa hieman kaunter-intuitiiviselta! sillä pitäisihän naaraan kai nyt lähinnä....siis..suostua?!! paneskeluun ja lisääntyä ? eikä pihdata virzasimpukkaansa kuin jotain vitun Kuun Kuninkaan kruununjalokiviä.
Leijonienkin täytyy saatana pureskella niitä naaraitaan, että ne vitun bimbot idiootit suostuu edes olemaan sen kutemisen ajan paikoillaan ! vittu sellaisesta mitään tule ! Se on ihme, vitun, juttu, ettei naaraat näytä juurikan haluavan seksiä tai parittelua ! Olen aina sitä ihmetellyt ja tulen.... aina sitä ihmettelemään. Tokihan on olemassa myös sekalaisia mielisairaita ämmiä, jotka ei halua muuta kuin!!! munaa ja lujaa ja äkkiä. Esim ....nuo tuolla taustalla TV:ssä "Pleiboin" ohjelmassa. "Nymfomaaneja" nimeltään käsittääkseni.

No... olkoon nyt taas. (Mutta lakkaa matruuna tuo paska!! se on kipeetä, kuin ...kipee..kissa...?...no jotain, hyvin kipeetä). P.s 2 -tai sitten ...voisi tehdä niin, että kun nainen, tuo Pyhä ja jalo lehmä, tekee tai sanoo jotain tyhmää, väärää, pahaa tjms, niin siltä revittäisiin tai siististi skalpellilla viillettäisiin -tissit irti ja "tuomittaisiin valtiolle" !! Jos niitä on vaikka heilutellut kuumottavalla ja kiihottavalla tavalla jossain... missä vain.. metsässä tai festareilla, sama se! Malum in se !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti