sunnuntai 31. elokuuta 2014

Sotaa verilöylyä ja pari pommia



Shit Got Real.

Ensinnäkin ; houliis´shit !! onko tuo vitun Darth Vaderin haamu vielä elossa ?! wahahaauuuu !!
Ja toisekseen..... no, siinä olikin jo kaikki pääasiat.

Mutta sanotaan nyt vielä jotain, ettei tästä tule liian lyhyt blogikirjoitus.... "täysimittainen sota"... hurjahkon kuuloista. "Verilöyly Euroopassa" ...ei hyvältä kuulosta tuokaan........ tosin Ryssät ei osaa edes ajaa autolla joten ..kuinka brutaaleja vastuksia ne lopunkaiken voi olla edes sodassa ?! sitäpaitsi, ne kerjää tuolla ärhentelyllään lähinnä lisää vihollisia ja ahdistaa itseään nurkkaan, mutta voivathan nuo toki halutessaan hyvin hankaliksi äityä, ei sillä. Ja Suomi kun ei ole mikään Amerikka tai edes Kiina, täällä ei riitä kauhean kauaa populaa murhattavaksi tuonne metsiin ja kanjoneihin.
Ei ole edes yhtä kurjaa ydinlatinkia ! ..."jo on köyhää".

"Keinot käyvät vähiin"....?.... eli ; sotimisen yms sekalaisen väkivaltaisen keharoinnin yksinkertainen lopettaminen ei ole vaihtoehto ?! No... joillekkin se ei totisesti vaan o !!

No..... ...ainakin, jos jokinsota syttyy, se voidaan nykyään katsoa jo periaatteessa "livenä" -suoraan juutuubista tai LiveLiikistä. Eli on ainakin jotain katsottavaa. +Nuija & Tosinuija 2 !!

Btw, tuli mieleeni tätä tilannetta seuratessa se sanonta tai lähinnä sitaatti jonka lausujaa en vain muista, että "mitä jos olisi sota, mutta kukaan ei ilmestyisikään paikalle?!" HAhahahaa. Ehkä ihmiaanit on sittenkin oppineet toistaiseksi jotain! kun ovat saaneet maistaa edes yhden tipan la dolce vitaa, niin yht´äkkiä mudassa ja suolenpätkissä ja irtoraajoissa ja veressä ja liejussa -rämpiminen ei sitten kiinnostakkaan !? hah... mikäs nyt on ? mitä nynnyjä tässä oikein ollaan !? "uuuu mä pelaan mieluummin pleikkaa kun tapan oikeita ihmisii, uuu" tai "uuuu mä tsiigaan kotona tissei netistä, menkää te vaan.. . .tuun sit ehkä perässä.."
tai pahimmassa tapauksessa "...emmätiä mään, sota? ....nääh, mä skedeen mieluummin ja sit täytyy olla diizeinä tual yhen Iso-Per Zeen bileis".

P.s Tosin ...Petri Nyykaard voisi kyllä mennä sinne rintamalle....vai?.... jos...siis, tai niin... ja siis..eikä siis, mutkun.... junou? koska heeiii!! mään! miksei ?!?! khamoon...
Tai miksei "Veskukin"...?...ei se muuten kuole ikinä! vitu....mitä se on nt.joku kaks sataa ? tai jotain..

P.s 2 Kwanzaaniakin on pitkästä aikaa päässyt oikesti taas pommittamisen makuun ja pommittamaan jotakin ! oooul rait ja hieno homma. Sietää kieltämättä pommittaakkin noita vitun hulluja. Ne vaikuttaa jopa Muslimeiksi, poikkeukselisen veren-nälkäisiltä ja pahoilta ja se se on paljon sanottu.

Apinat vaa kyllästy rauhaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti