torstai 28. elokuuta 2014

Sukulan Jykän käytöstä TV:ssä

Satuin vilaseen tuossa sivusilmällä tuota TV:tä ja siellä keikkui se Sukulan Jykä, ilmeisesti suomen version "Hotellit Kuntoon.." sarjan mainoksessa.

Pitääkö siitäkin todella... todella?! tehdä kotimainen väännös ? Taitaa olla aika totaalista pakkopullaa, kuten suurin osa tämän paska -maantyngän muustakin annista ja tarjonnasta ja eritoten nykyisten aikojen kulttuuritarjonnasta.

Jos se ei ole jotain typerää ämmien mömmöä tai neekerinpaijausta tai jotain muuta vitun lahjatonta, aivotonta, ärsyttävää lällärihöynää niin sitten se on jotain Amerikasta apinoitua, mutta sieltäkin valkataan aina vain ne pullien ympäriltä ne korventuneet, palaneet, mustuneet reunat, -ei itse pullia tai niistä rusinoita päältä.

Tuossakin sarjassa tuo Jyrki yrittänee olla yhtä raaka ja kova kuin Gordon Rämsi, mutta kuten siitä näkee jo suht kauas, on se lopunkaiken ihan kiltti. Kuten lähes kaikki suomalaiset. Ei suomalaisissa ole sellaista, ainakaan samanlaista, petoa kuin suuren maailman roduissa ja kansoissa.

Taas yritetään leipoa Cavalier-King Charlesin spanielista verenhimoista hyökkäys-rottwaileria(sic!!) tai doopermannia tai jotain muuta. Ei tule toimimaan.

* * *

Asiasta toiseen ; tiedättekö minkälainen ohjelma olisi hyvä ja originaali ? ......vai niin... no.... pakko se on kai sitten itse kertoa! (typerykset), sellainen jossa joku, esim vaikka.... Heleniuksen Roobert, tai joku -kävisi potkimassa (ja lyömässä) byrokraatteja ulos töistään !!

Se ilmestyisi niiden (vaikka KELAN ämmien) siihen johonkin luukulle ja läppäisi ensin kerran käkättimeen vaikka sellaisella punaisella nyrkkeilyhanskalla ja sitten kun se byrokraatti siinä "keräilee" ja palautuu, se mäjäyttäisi vaikka reiän seinään ja karjaisisi, että "nyt vittu ulooooos täääääältä!!! ja sassiiiiin ! ! haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!"  ja alkaisi sitten repiä kaikkea irtainta ...irti!! kuten Hulk, ja paiskoa sitä kuin neekereistä sivistyneimmät tekevät, ollessaan rauhallisimmillaan.

Sitten..... no, siinä kaikki mitä keksin tässä, ad lib, mutta olisi tuo jo vähän parempi (kai...?) kuin suomlantilainen Hotellit Kuntoon.
Eikä täällä kukaan edes missään hotellissa ikinä käy tai yövy !!Kuka vittu jossain vitun hotellissakin on oikeasti käynyt? muuta kuin Lapinreissulla ?! häh? kuinka moni!! ...kysyn vaan...
Ei kenelläkään ole enää edes varaa !! Vittu kun pitäisi olla joku Paris Hilton, että voisi edes käydä Ruattinristeilyllä tai yöpyä jossain Stadilaisessa paskaakin tärkeämmässä hotellissa (ja luultavasti luteiden ja torakoiden syötävänä!! [tai vähintäänkin gangsta-nekrujen!]).



Elikkä, ei !!! ei enää mitään "Jyrki Sukula - makujen maassa" tai "läpsii kikkelii" tai "kunnostaa motelleja" tai mitään vitun kukkahattulierojen ajankohtais noitavainoja televisioituna. Fak nou !

Mieluummin katson melkein, kun joku pelaa "Aapelissa" bilistä jonkun vitun Liettualaisen apinan kanssa. Vaikka siis ihan konkreettisen, oikean, de facto, apinan. (Kai ne bilistä osaa? )

Hah !! tuossa se sama saatanan mainos taas tuli !! tätä kirjoitettaessa ! ahahahaha, siinä tuo Jyrki siis haahuilee pitkin jotain käytäviä "koustpasterssi"vehkeet päällä, näyttäen eksyneeltä. Siinä lieneekin koko sarjan kuva, aika hyvin. (BTW, äskettäinhän tuli se Oikean Gordonin "Kuppilat Kuntoon" sarja, siinä oli yksi paikka ja ainakin yksi äijä, jotka kaipasivat kipeästi imurointia !).

Suomen TV-tarjontakin voisi pientä imurointia itse itselleen tehdä. Eikä aina vain imuroida jotain paskaa joko netistä tai amerikasta. Jotka on myös paskaa pullolaan (kaiken muun ohessa).

Mutta, antakaa nyt jokatapauksessa jo sen Jyrki paran olla ja levätä rauhassa ! herran tähen sentään, saatana.



Äppl - Aipäd
Siinä on yksi byrokraatti^ joka on jo saanut kokea ja tuta, Heleniuksen Roobertin vierailun hellän syleilyn ja inhimillisen kosketuksen."Mysteeri Byrokraatti".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti