perjantai 22. elokuuta 2014

Hääklund aivopieraisee !

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014082118587303_uu.shtml?utm_source=leiki&utm_medium=iltalehti&utm_campaign=kontekstuaalinen

Yäk.

Juutalaiset on älyn-jättiläisiä ? ja Arabit älykääpiöitä?! ..no se on kyllä totta. Siis tuo, että arabit on kääpiöitä älyllisesti. Sitä ne vain on, eikä siitä mihinkään pääse. Ne on lähes ymmärrystähämärtävän tyhmiä, ja verenhimoisia elukoita. Niitä ei neekerin lisäksi, pitäisikään kutsua "ihmisiksi" vaan maksimissaan esim "kädellisiksi" tai "puoli-apinoiksi" tai ...ehkä jopa sitten "ihmis-apinoiksi" mutta mieluummin vain "apinoiksi" tjms.

Mutta niin, siis hyi yök tuota haagklungia!! siinä se nyt ylistää ja kehuu jutkuja -maasta taivaaseen. Onko se jutku ?! nyt kun sitä tarkemmin katselee niin itseasiassa kyllä, se näyttää vähän juutalaiselta !!
Juutalaistutkani / vaistoni ei varsinaisesti hälyytä, mutta on jotenkin kireässä ja valppaassa tilassa, valmiina, mutta odottava. En ...tiedä, ....katsotaan nyt.

Minua ärsyttää lähes kaikki mitä tuossa sanotaan, mutta potin korjaa tuo vailla aivoja lausuttu alistuva ja outo paska siitä, että miesten pitäisi jotenkin korvata naisille synnytyksestä yms aiheutuvaa kärsimystä, menemällä esim armeijaan ?!! hahahahaahaa, vittu mikä idiootti !! Olisi vain pitänyt mölyn mahassaan ja vaikuttanut älykkäämmältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti