sunnuntai 31. elokuuta 2014

Kommentti suomalaisista

Piipahtelin tässä taas, käydessäni erilaisissa blogeissa ja muilla sivuilla, tuolla Tex Arcanenkin "holvissa" ja eteeni sattui tällainen kiehtova kommentti! jonka johdosta tapaammekin kai sitten torilla...


Suomi mainittu !!

Aikovat siis ilmeisesti, Jenkin perkeleet, muuttaa tänne pakoon sitä sirkustaan?....ahahahaaaaaa..salli mun nauraa?!...ahahahahahaahaaaaaaaaaa AA!!aaAAaAaaa. Mahtavaa tuossa on mm se, että siinä ilmeisesti haukutaan Stubbia ja yritetään udella itse Teksiltä mielipidettä kyseisestä lierosta, mutta Tex ei ole vielä vastannut eikä tule vastaamaankaan..... what can you say? sellainen se on. Joskus se vastaa, joskus ei.

Tuohan on tuossa asiayhteydessä ja tuolla sivulla, suuri kunnia tulla luulluksi Thaaleiksi vaikka viikipedia kyllä väittää päinvastaista kuten olen raportoinut eli, että "suomalaiset on aika pitkälti, nykymaailmassa harvinaisen ja poikkeuksellisen, puhdasverisiä Cro-Magnonin ihmisiä". Eli ei siis Thaaleja, vaan niden verivihollisia.
Mutta ...no, ainakin kai sitten niihin meistä joilla on edes pieni latinki tuota Thaalinverta, pätee kyllä nuo meihin heijastetut piirteet aika hyvin. Ja nehän ne on niitä suomalaisuuden peruspilaripiirteitä jokatapauksessa. Hyvä niin.

Hyvä, mutta hirviöiden ympäröidessä..... vaarallisia.

P.s kiehtovaa niinikään on, että tuo tyyppi on katsonut Stubbia kerran ja sanoo samantien, että kyseessä näyttäisi olevan "karmiva sosiopaatti" ! hahahaaaa.


"Mutta Monikulttuurisuushan on rikkaus, Kapteeni hyvä...!..."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti