lauantai 23. elokuuta 2014

Bombigwee hämmentyi !

Nyt sitten pillit pussiin ja pelit seis !!

"Jani Toivola" eli Obigwyee N´bmaaambagwee on hämmentynyt !!

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014082218595369_uu.shtml


Hämmentynyt tuo varmasti on, sitä en yhtään epäile.

Mutta siis ; "Jani" on nyt hämmentynyt siitä, että neekeriltä kysytään valkoisessa suomessa "millaista on olla neekeri, valkoisessa suomessa?".
No johan vittu on!! hämmentävä kyssäri. Whiuh.

Jani sönköttää, ette ME emme tule ikinä USKALTAMAAN edetä IHONVÄRIÄ pidemmälle, koska sös sös sössön söö....ja blääblää ja ai dount faking keer.

YÄK !!

Voit puhua ihan omasta puolestasi, muttet minun !! ...neekeri !

"Keskustelulta täytyy vaatia ja uskaltaa enemmän" ??!?!.....laik ....WTF ?!?! mitä vittua !? mitä tuo edes tarkoittaa !!?

Ja hän myös mumisee, että tuo ^^ ...outo paska "on myös avain ´Rasismin´ ja syrjinnän aitoon tunnustamiseen ja kitkemiseen" .....jouuu....no: miten ois? jos vain painuisit vittuun minun maastani !?

Minä en ole tänne kutsunut yhtäkään mustaa koristetta enkä mitään muutakaan vastaavaa ! enkä voisi vähempää välittää tuosta keskustelusta. "Jani" : ei ketään SUOMALAISTA kiinnosta !! wii eint givin a fak ! ME ei haluta mitään "Rasismin" kitkemistä eikä "tunnustamista" eikä mitään muutakaan valkoistenvastaista "rasismi" paskaa. Me halutaan vain elää ja olla itse, itseksemme, täällä, ilman Angloja, ilman nekruja -ja ehdottomasti, ilman Jutkuja.

Täällä on myös hänen mukaansa "syvää, kivuliasta ja väkivaltaista" "Rasismia". Jumalauta vitun neekeri saatana !!!

Vittu, että tämä pisti vihaksi !! Saatanan kasipallo perkele. Nekrut on ihan itse niitä kaikein pahimpia "Rasisteja" (vaikka kuten tiedetään; vain valkoiset voi tietenkin olla "Rasisteja" !!) ja kuten jutkutkin, syntyneet täysin vailla mitään käsitystä mm kiitollisuudesta !! Olkaa vittu kiitollisia, että me ylipäänsä siedämme teidän olemassaoloanne- koko vitun planeetalla !! Saati sitten siitä, että me tai pikemminkin, ei ME -koska tuohon sisältysi myös MINÄ!!- mutta jotkut valkoiset, ottavat teitä eläteiksi, koristeiksi ja lemmikeiksi (tyhmiä kun ovat) ja paijaavat ja hyysäävät jne. Eikä tästä neekerit juuri koskaan ole tietääkseni kiittäneet. Eikä tule kiittämäänkään. Ihan niinkuin koiratkaan. Toinen vitun loisrotu joka loisii valkoisten heteroiden kyljessä ! Mutta ne sentään voi olla ihan viihdyttäviä ja sööttejä ja sen sellaista, eikä ne möyä metrossa ja puukota asematunnelissa ja räppää ja vauhkoa pitkin katuja ja käytäviä. Tai no..... voihan ne kyllä vauhkota pitkin ja poikin, mutta "pointti" on, että : ne on kuitenkin myös ihan ...siedettävissä.

* * * * *

Älkää nyt sitten, oikeat SUOMALAISET, lähtekö tähän juttuun mukaan, älkää langetko laumavaistonne vietäväksi ja anna tämän demonineekerin huudella teitä mukaan omiin tarkoitusperiinsä. Antakaa sen kiljua ihan omissa oloissaan.

Kuten näette, se käyttää "ovelasti" tätä taktiikkaa jossa puhutaan "meistä" ja ikäänkuin "me" kaikki olisimme jo automaattisesti samassa veneessä ja samalla puolella -heti kättelyssä, ja puhutaan muidenkin puolesta ja syytellään siinä samalla isäntäkansaa taas "Rasismista". (Mitä vittua se sitten ikinä oikeasti onkaan [jos se jotain on, ja olen sen oikein käsittänyt, täytyy olla niin, että karhut on "Rasisteja" lohia vastaan ja penisiliini bakteereja]).

* * * * *

En tiedä mistä vitun kuvitteellisesta, abstraktista, "Meistä" tuossa puhutaan, kenestä on kyse, mutta ei meitä SUOMALAISIA ainakaan mikään paniikki pidättele puhumasta. ...mistä sitten ikinä luuletkin meidän pelkäävän puhua.

Vittu, että tuo tuollainen ylimielinen Marxistirottainen tapa puhua, käy hermooni !!Tuo on kuin joku olisi tullut ja istunut paljain, paskaisin persein (ja vielä mustin!) murolautasellesi, ja kun siitä sitten ihan luonnollisesti ja itsestäänselvästi "älähdät" käy ensin kimppuusi tuo Eliitin kakaralauma eli ns "Anti-sitä ja anti-tätä" älykääpiöt ja pikkurikolliset nilkit (jotka kerjäävät verta nenästään ja kun sitä tarpeeksi kerjää niin sitä saa mitä tilaa!) ja sitten siihen istunut neekeri näyttää vilpittömän (ja sitähän se luultavasti onkin!! ffs!) ällistyneeltä ja lapsenkaltaisen yllättyneeltä, että "joku voi olla noin Rasistinen" ja sitten se alkaa vaatia, että tässä nyt puhuttan "meistä" ja siitä, että häntä on joskus vaadittu tekemään (koska - valkoinen sorto!!) jotain niinkin epä-inhimillistä (jea - rait. Ikäänkuin neekereillä olisi SEN kanssa ongelmia) kuin pyyhkimään perseensä !! Jumalauta !! ettäs kehtaavatkin saatana !! "Ettäkö minä pyhkisin pherzeni!!? ..jou wat to faak!?".

Tai sitten puhe saa maksimissaan olla siitä, minkälaisilla silkkihansikkailla sinä saisit tai joku expertti -neekeriasioissa-  hennosti pyyhkiä hänen persläpeään tai vatkata kulliaan ! (ja tuossa "keississä" tuo jälkimmäinen on se todennäköisempi vaihtoehto!..kai).

Ja jos jollain vitun ilveellä saisit sen vitun Musta Barbaarin Perkeleen kammettua ylös siitä lautaseltasi, alkaisi siitäkin ihan vitullinen älämölö -kun se on ensin nostanut paskaisen perseensä pois- että siihen maitoon on jäänyt killumaan jotain ruskeita renkaita (muroja, suklaa...muroja) jotka sinä olet selkeästi varastanut neekeriltä!! tunnusta! SINÄ sait ne jotenkin taiottua irti neekeristä, sinä sait ne jotenkin manifestaoitumaan esiin sen takapuolenlävestä !! Maksa niistä !! Tai saat katua.

Tässä taas yksi syy, miksi neekereitä oikeasti vihataan !! -tämä "entitlement" mentaliteetti. Kaikki kuuluu mullehetinyt, koska ....koska niin nyt vaan on. Jos valkoisillakin on jotain niin se kuuluu automaattisesti myös neekerille, koska .......koska niin nyt vaan on ! ni !! koska jos valkoisetkin saa näitä kaikkia asioita viidakolta ja ilmasta ja jumalilta niin kyllä neekerinkin kuuluu saada !

* * * * *

Vittu sentään suomalaiset taas !! Helvetti, että alkaa vituttaan taas.
Tämän maan piti olla minulle !!! ja meille SUOMALAISILLE!!!! eikä juutalaisten käskystä ja meidän oman "eliitin" eli pohjasakan / hyödyttömien vitun myyrien, intressien takia ja eteenpäin ajamana -millekkään vitun murjaaneille ja nekruille yms.

Menkää vain pois. Siinä kaikki. Allest klar.
Vittuako siellä mesoat saatana, minun maassani, vitun neekeri ????! Mene omaasi eli Afrikkaan ja mesoa siellä. Siellä ei muuta tehdäkkään kuin mesotaan ja tapetaan.

Tämä maa ei tod, kuulu kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti