maanantai 18. elokuuta 2014

"Kuka vittu mua heitti just jääpalalla?!?!"

http://www.iltalehti.fi/viihde/2014081718579683_vi.shtml

Hahahhaahaaa, joku heitti tuon oranssin lesbon jääpalalla alas lavalta !! AHahahaa, vittu mikä tapaus.

No joo......... . . . .  .no, whatever.... Vaikka en ole daihard Tommi fani, eikä Tommi ole ollut 20 vuoteen pinnalla tai paskankaan väärti, onhan se toki hyvin, hyvin moukkamaista ja nekrumaista ja alempaa, -käytöstä heitellä esiintyjiä ...millään!! paitsi rahatupoilla.

Suomalaiset on todella alkaneet jo käyttäytyä kuin aidot neekerit !! ohoouul rait !! kiipin it riilz !!

"Kuka vittu heitti mua äskön jääpalalla ??!"   lol. Ahahhaaaaa, ohohooojoijoijojioji...voi voi voi voi..... en haluaisi joutua nauraan tuollaiselle, mutta kyllähän tuo ihan vitun hauskaakin oli, eihän siitä mihinkään pääse. On kuin katselisi sitä juutalaiskoomikko Sainfeldiä. Inhottaa suuresti nauraa, mutta ainakin välillä sillä on aika vitun hauskoja juttuja !! juutalaisetkin sentään aina välillä "löytävät jyvän". HUOM!! en katso Sainfeldiä (tuleeko se edes suomen TV:stä?! ..en tiä) mutta törmään siihen joskus netissä. (Olen törmännyt n. ...kerran, viimeisen vuoden aikana, mutta siinä sillä oli kyllä hauska juttu ! Joka muuten naurattaa vieläkin! [se oli muuten, mainittakoon kun nyt aloin asiasta "puhua", niin siis -se oli sitä sellaista "havainnointiin perustuvaa huumoria" mihin suomalaiset ja varsinkaan Ständapkoomikkomme -ei vain kertakaikkiaan ikinä oikeasti yllä. Sitä ei täällä vain osata!]).

Mutta eniwei, tuosta Tommin tokaisusta voisi olla uudeksi "lentäväksi lauseeksi" vähän kuin Nykäsen "fifti-sixti" tai jotain.

"Elämä = laiffii".... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti