sunnuntai 31. elokuuta 2014

Lisää Velkaa


Suomi nappaa itselleen uuden velkataakan. Ottakaa oma osuutenne ! HAhaahahaaaa, hyvältä näyttää, näillä mennään ja niin ees päin.

Velan ottamisessa ei olisi itsessään mitään niiiiiiiiin pahaa, vaikka ainahan se on "pahaa", mutta kun sitä ei ylimalkaan osata täällä käyttää kovin järkevästi vaan se törsätään esim Mamuiluun tai johonkin vitun Musiikkitaloihin ja Maailmanpyöriin (joka tosin on todella khuul ja tykkään siitä jne) ja kaikensortin Gukkeihin ja Gakkeihin.

Olisivat sijoitelleet vaikka sekalaiseen puolustusinfraan, rakentaneet jotain ....salajuzkia valmiiksi, mutta ei. Pakko oli hilata tänne koko maailma kylään.

Olisivat rakentaneet perkele, omaa sähköntuotantoa, mutta kun ei!! vitun Vihreet jos ei kukaan muu, menee aina ja kaataa kaiken vähänkään kannattavan.

Ostaisivat edes jostain jonkun paratiisisaaren, jonkun pienen siirtomaapläntin, mutta kun ei!! ei riitä visionäärisyys toisin kuin minulla !!! voisi kasvattaa omia banaaneja tai mitä vain trooppista (paitsi tietenkin neekereitä) ja käydä lomailemassa tai muuten vain lillumassa, mitä turvallisimmissa olosuhteissa !

Käyttäisivät rahaa vaikka vähän arkeologiaan ja ottaisivat saatana selvää ensin Omasta Itsestään, mutta kun ei !! tänne on saatava joka saatanan neekerinkekkanan muotivillitys ja anglosaksonimulkkujen joka ikinen uusin pölhö kaahotus.

Hajauttaisivat kontrollia pois keskusvetoisesta (Hellsingistä siis) pitkin Heimojen alueita / "maakuntia" tai mitä vittuja ovatkin viralliselta nimeltään, mutta kun ei!! Ajavat aina vain keskusjohtoisempaa ja keskusjohtoisempaa vitun byrokratia kommunismia ja Vapaamuurariutta tympeine visioineen. (Voihan jotkin niistä toki olla myös sangen jaloja, mutta yleensä käytäntö haraa vastaan).

Kehittäisivät saatana edes yhden, yhden!!, oman, suomalaisen, lentokone tai auto merkin ja alkaisivat tuottaa vaikkapa hävittäjiä, niin omaa käyttöön kuin myyntiinkin. Mutta kun teillä on niin valitettavan pieni pää. "Ei se o mahdollista, ei se o...ei se ...sössön sössön söö.."
(Ei varsinainen sitaatti^^ !! huom!)

No.. summa summarum....
..... "sieltä missä on tahtoa, löytyy keinot ".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti