lauantai 23. elokuuta 2014

"Toivolasaagan" osa.3

Ja itseasiassa vielä kolmas osa tähän "Toivola saagaan" !!

Tuli mieleeni, että yksi hyvä vertaukuva näille kaikille hössöttäjille, kukkahatuille ja neekereille yms on ; väkisin ovesta sisään tuppaava kauppias tai Jehova tai joku muu vitun hörhö !! Joka ei joko käsitä tai välitä isäntäperheen todellisestä mielipiteestä tai tunteista yms (eikä heidän siksi tarvi välittää tämän tunkeutujan vastaavasta).

Sellaiset lierot änkeävät yksinkertaisesti väkisin tai "kohteliaan" puoliväkisin ...mihin vain!! vaikka viemäriin jos siltä tuntuu ! ja sitten ovat siinä, ihan pokkana, muina miehinä, kuin joku oikeasti tervetullut!! ja alkavat vielä paasata ja saarnata siihen päälle, mitä lie hevonkukkua.
Niillä on otsaa, muttei häpyä.

Tai kuten juopot saattavat joskus pakkautua seuraan, joukkoon mukaan, ja ovat sitten täysin käsittämättä, että he ehkä tungettelevat !

Röyhkeitä elukoita !! kuten harakatkin.

Voin hyvin kuvitella jonkun hyväsydämmisen vanhuksen jolla ei vain ole sydäntä sanoa jollekkin vitun imurikauppiaalle, että "ota äijä hatkat" ja kuuntelevan vain vaivautuneena, vaivautunut ja yhä kireämmäksi käyvä -teennäinen virne pultattuna naamaansa. Ja muumioituvan lopunkaiken tuoliinsa tai sohvaansa tai missä sitten istuukin, kun se saatanan tunkeilija ei vain suostu lähtemään, ei edes kulumalla !
Juuri tällaisista kakkakasoista koostuu mm "poliittinen eliitti" ...mikä vittu sitten onkin, ja koko politiikan rikoskenttä sinänsä muutenkin. Ja ...oikeastaan aika moni muukin "elämän"alue. (Oikeasti ne ei kuulu elämän vaan jonkin muun, piiriin).

Ne on kuin se joku lintu, käkikö se nyt oli, kun munii muiden pesiin. Nämä tällaiset ihmiskäet vain tulevat ja asettuvat taloksi, kuten Valtio / Poliisi, oikeiden ihmisten niskaan ja sitten olettavat, että heitä siedetään ja heidät elätetään ja heitä rakastetaan ja kunnioitetaan ja paasataan ja...mitä vielä.

Ovat siis täsmälleen kuten "talonvaltaaja hipit". Samanlaisia itsekkäitä, röyhkeitä, kovanaamoja ja öykkäreitä.


Loiset... on tällä planeetalla hyvin yleisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti