maanantai 4. elokuuta 2014

Aamuinen Rotupähkinä

Tervehdys / aamua, Tuplajii ja Miltton ja jos tätä joku muukin lukee... niin sinäkin !

Aattelin jankuttaa tätä vaikkei tätä oikeasti juuri kukaan enää jaksaisi, tätä kun aina sanotaan, että "kaikki ihmiset on samanlaisii, nii hei önnönnönnönnönnönnööööö..." yms ja ettei roduilla ole eroja ja blääblääblääblääblää, jonka ameebatkin tietävät ja selkeästi tajuavat -ihan täydeksi sonnaksi, niin ajattelin julkaista tällaisen pienen selkeyttävän katselmuksen ja arvuutuksen rotujen tai lähinnä erään tietyn rodun fenotyypisestä olemuksesta.

Katsotaan osaatteko nyt kun olen ovelasti hämärtänyt heidän piirteensä, yhtään erottaa, että mihin tiettyyn "ihmisrotuun" joita siis ei ole edes olemassa!! hiphei, niin mihin tiettyyn ihmis..populaan nämä seuraavat tasavertaiset yksilöt kuuluvat !!?









Kas noin. Siinä on.

Hyvin mystisen ja hämärän ja ambivalentin näköistä jengiä! eikö?!... rohkenen sanoa, että jopa -lähes kiistatta- Perus Valkoisen näköisiä!! eikä noita juuri erottaisi suomalaisesta "pottunokasta" punaniskajunttikänniääliöstä mitenkään !!

Tuo toisixvikakin näyttää ihan Riitta Väisäseltä!! inttämässä siellä jossain Kesoililla ilmaisen jäätelön puolesta. Nääkkö!?!? kato nyt!! ihan tasan täysin saman näköinen!! ei mitään eroja, ei mitään merkittäviä eroja.


Ja lopuksi vielä tällainen Uutinen.

Syy: "vedessä on lillunut tummahkoja, ruskeita pökäleitä" / siinä on uinut saman-arvoiset, mutta vain vähän eriväriset ihmiset.

- Älkää juoko !! vettä ei saa juoda. (saatte ehkä ebolan!!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti