sunnuntai 17. elokuuta 2014

The Expendables 3 Ennustearvostelu

Kysymys kuuluu: arvaatteko kenen kautta on Agentti Smith työntymässä kuvaan ?

En käynyt katsomassa "The Expendables 3"mea !!!!

Ja koska en käynyt, kerron nyt mitä siinä on ja tapahtuu ja mitä se sisältää.
Siinä on muutama 80-luvun muinaisjäänne keikkumassa ja muutama yhdentekevä nuori pallinaama, jotka kuolenevat kovin nuorina, kuin Staar Trekin unapaidat ikään!! (olikohan se muuten jokin piiloviesti?!..)

Eniwei, tässä ryminässä Syltty Stallone yrittää pitää naamansa kasassa ja poppoonsa ja pysäyttää Anti-Sementtisen (sementinvastaisuus) Austraalialaisen hullun juopon "Mel Gibsonin" tai "Stone...jotain blääblääblää" ja estää tätä kaasuttamasta tiiminsä nuorimpia ja uusimpia ja korvattavissaolevimpia jäseniä.
Mukana roikkuu sekä Kiinalainen apina, että Espanialainen keikarigigolo, luultavasti vain ammuskelemassa ihmisiä ja ohi. Ja laukomassa ns "wanlainereita" eli simppeleitä, nopeita, helppoja huumorin suupaloja. Kuin poliitikko valheita.

Elokuvan toinen, Syltyn lisäksi, ykkös reliikki on tietenkin itseoikeutetusti itse "Guvernaattori" eli Achnold Swa..Scwtha...Wcwart..Svatze...S...Vartsennekkeri.
Joka yrittää ...luultavasti vain käsittää mitä on tekeillä ja missä hän on !!!! koska ...junou.. Arska on aika vanha !! En usko, että se ymmärtää edes tehneensä tämän leffan, tai mitään sittemmin 2000-luvun alun.

Elokuvaa varten on myös kaivettu ja nostettu esiin joko haudasta tai linnasta tai pyydetty jostain savannilta, itse Wesli Snaips !! ooooul rait ! Joka näyttää kuolleelta, mutta keikkuu kuitenkin kai mukana. Leffassa on myös, taas!! (ja eittämättä turhaan!!), tuo Ruotsalainen goljatti Delffiini Lungreen / Dolf / Dolph -Lundgren. Irvistelemässä ja elvistelemässä kemiantutkinnollaan. Ja heiluttelemassa iso.... veistään.

Ja tietenkin: Jason Statham.

Tämä lössi yrittää siis ysäyttää Gipsonin / Stonebänxin ja tuhoaa samalla (luullakseni) monta seinää ja välilevyä (myös ihmisten) ja useita myyntikojuja ja vääntää fillareita ruttuun ja pamauttelee erinäisiä viidakoita silleex. Elokuvassa luuultavasti myös mennään ja tullaan, ympäri ja yhteen ja erikseen. Ensin ollaan niinqun et jee, ja sit ollaan niinqun et höh ja sittaas et ninq oooujeeh. Paljon selitetään, mitään räväyttävän kekseliästä ei tuoteta nähtäväksi ja lopuksi Gibboni katoaa viidakon hämärään kiipeillen pitkin puita ja köynnöksiä, kuin Wesley Snaips lähtiessään ensi-illasta himaan.

Äänet on ihan liian kovalla ja kaikkialla rätisee ja paukkuu ja ilmaan pöllähtelee sekä savua, että sekalaista hiekkaa yms irtainta (ehkä pari rättipää ja kinkkiäkin siis).
Pari uusinta lärvää ehkä putoaa pelistä pois, mutta.... kuka siitä välittää?!?! ei ketään kiinnosta vittuakaan. Ei vaikka siitä putois pois ite Syltty. Huu givs a fak !?!?!

Ja sitten ....se on ohi!! ja ymmärrät menettäneesi pari tuntia ja kymppiä !! (jos siis maksoit jonkun muunkin sinne sisään..) tai noin kympin jos olit yksin.

Paljon melua tyhjästä !!

HUOM !!! minä en siis totisestikkaan ole  nähnyt tätä, mutta olen lähes selvänäköinen ja pystyn päättelemään suht paljon suht vähästä, joten.... ällistykää!! Jos katsotte tämän, huomaatte kuinka ällistyttävän pätevästi ennustin kaiken, kuinka lähelle totuutta osuinkaan. *kylmiä väreitä*.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti