tiistai 26. elokuuta 2014

F-35b Hävittäjät

Lueskelin tuossa taas, omaksi tuhokseni, noita "Uusi Suomi" sivuston blogeja ja törmäsin siellä sellaiseen uutiseen tai johonkin juttuun, että Jenkit on ilmeisesti kaupittelemassa meille nyt niitä F-35B super-hyper üüber hävittäjiä.
Jotka on niin vitun hyviä, ettei niillä saa edes nousta ilmaan !! Vittu ne o hyviä. Niillä saa siis, get this!!, olla parkissa, maan pinnalla !!....ai miin... ...fak jeaaah!!

Ne on niin hyviä, että ne on .....huonoja. Ne on niin ylivertaisen ihmeellisiä ja modernin cooleja, ettei ne edes käänny tai tee paljon mitään muutakaan.

Eli ; ei, niitä ei kannata sitten Härmän heinäkengät  ostaa !

Kyseinen kone on haukuttu aika pitkälti alimpaan mahdolliseen helvettiin ja kustu päälle. Kuka tahansa edes kissan älyinen karttelisi niitä ja tiuhaan, mutta pelkään jo pahinta. Pelkään, että Suomi näyttää esimerkkiä ja uskoo koneeseen, koska...miksi ei ?!

Onhan se ihan siistin näköinen ja khuul ja kaikkea, ja se oli aika vitun haka "Battlefield 2":ssa, mutta tosielämässä se on ilmeisesti kuin jokin lentävä tiiliskivi joka vaatii hemmetisti bensaa ja painaa kuin synti eikä ole juurikaan hyödyksi, eikä edes toimi.

Älkää ostako niitä.

Älkääkä (p.s) herran tähen lähettäkö kenellekkään Afrikassa, 500,000 €uroa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti