sunnuntai 10. elokuuta 2014

Suomalaista Osaamista osa.1

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014081018557711_uu.shtml

Vaikka tuossa ei nyt koko asuntoa näetetäkkään, rohkenen jo tuon perusteella sanoa, että ; hävetkää!! tämä on taas vain 1 esimerkki suomen lässähtämisestä jonkun vitun it-slaavilaisen rotankolon tasolle, samanlaiseksi alhaiseksi hälläväliä persereiäksi kuin kaikki muutkin Ryssän alusmaat. Ja toisekseen ; kun noita kommentteja lukee, ei voi kuin todeta, että suomalaiset on totisesti kusipäinen rotu !! (tai mischking "rotu" tarkalleenottaen). Todella pirullisia, ilkeitä, sosiopaattisuuteen asti "kovia" ja "äijiä" ja karkeita kuin ryssäläinen murhaaja, mikä onkin se mitä "suomalaiset" hyvin pitkälti oikeasti onkin, ja lähes täysin vailla tunne-elämää syntyneitä vitun vajakkeja!!

Vittu teidät pitäisi ruoskia koko saatanan paskainen sakki !! ja minä tiedän, että te tiedätte sen itsekkin.

HÄVETKÄÄ !!!! vitun slaavilaiset rotat ja paviaanit !

Vitun typerät ryssät !!

Ei ihme, että suomalaisilla on kompleksi Ryssien suhteen! sillä suomlantilaiset tietävät syvällä sisällään olevansa ihan yhtä vitun läskipäisen, toivottoman, auttamattoman, typeriä ja aivottomia -lobotomisoituja juoppoja kuin ryssät. Ihan yhtä totaalista Teflonia sivilisaatiolle ja kaikelle kauniille ja hygieeniselle ja puhtaalle ja laadukkaalle ja loppuun asti ajatellulle yms. Suomalaiset haluaa epätoivoon asti olla jotain muuta kuin ryssiä, mutta päivä päivältä te lankeatte lähemmäs ja lähemmäs tuota haamurajaa, tuota kummittelevaa Slaaviuden rajapyykkiä.

* * *

Tuossakin tapauksessa tulee ilmi tuo Suomalaisille ja Ryssille ja muille vastaaville näennäis-ryssien maille tyypillinen yliolkaisuus ja olankohauttelu epäkohdille ja kylmäpäinen välinpitämättömyys ja muu ylimalkainen ja olkainen ilkeys. Kehtaavat vielä vittu änkyttää siitä, etä tuostakin oikein "valitetaan" ...?!?... vittu jos seinissä on jotain neekerin paskaa ja kaappi homehtuu ja torakat nauraa päin lättyä ja lamput on irti ja vielä mitä, niin siinä oikea ihminen pyytäisi ainakin anteeksi tai jotain ja tarjoutuisi korjaamaan kaiken ja tarjoaisi ehkä vielä lounaankin ja ainakin yhden huoran tai oman tyttärensä tai jotain, mutta ei !! ei nämä vitun umpimieliset cro-magnon ryssät !! Ei nämä vitun autistiset alistujat! Fak nou.
Ne toruu kun olet kehdannut tuoda epäkohdan esiin!! ihan täsmälleen niinkuin kaikissa Kommunistiperslävissä kautta Maan!! Pohjois-Korea, Myanmar, ...no, suurin osa maailman maista.

Vittu, että kehtaattekin !! saatanan älykääpiöt!!

Vittu, että tämä "maa" on murhaa järjelle ja sielulle ja kulttuurintyngälle ja kaikelle !! Kuin ydinsaaste tai jokin.
No, onneksi maailman tulisi pian päättyä! Ne muukalaiset sanoi 80-luvulla, että tulevaisuudessa maailmamme, sivilisaatiomme (ei siis koske suomea! huom!) tuhoutuu globaalissa lämpenemisessä, ja ennen sitä ilmakehästämme loppuu happi (onko kenelläkään muulla ollut sellainen olo, ettei saa yhtä paljon ilmaa kuin ennen ?!) ja mahdollinen ydintuho, ja tämän päälle vielä: ne negatiiviset muukalaiset "laskeutuvat" avoimesti ja ....no, siitä tuskin seuraa mitään hyvää. Ja ne kuulemma jo kontrolloi koko paskaa muutenkin. (Eikä kyllä yllättäisi).

Jäätelöissä hyönteisiä, kaduilla mustalaisia ja neekereitä ja valkoisiakin persreikiä, oppilaiden asunnot kuin jostain vitun Ukrainan sodan keskeltä, "Hallitus" joka ryövää ja kyykyttää omansa / -maansa, sen kun kehtaa ja kerkiää, maailman korkein verotus ja vastineena...?.. loputon "ei saa!!" merkkien suma, ja erilaisia estoja ja sääntöjä ja pilkkuja ja viiloja ja pykäliä ja korkeissa viroissa muhivia typeriä ämmiä, virolaisten tekemiä ylihintaisia betoniluukkuja "kodeiksi" yms. Miksette samantien vain ota loppuakin naamaria pois kasvoiltanne ja ala kohdella ihmisiä niinkuin karjaa ?! lehmiä ja sikoja yms "latopihan elukoita" ?! Heittäkää vaan vaikka helikopterista minunkin ruoka-annokseni! what du ai keer?! aim zast a fakin äniml !

Ripotelkaa vain vaikka jotain mannanryyniä tuohon talojen nurkkiin, niin me nousemme täältä viemäristä kuin rotat, nävertämään sitä henkemme pitimiksi, koska ....fuck us !!

Helvetti sentään "HOAS" tai "hous" eli "huorat". Vitun Stadilaiset rotat ja tampiot ja nyrpistelevät hurrit ! Painukaa vittu sinne omaan Onnelaanne vaikka!?!? sinne omaan maahanne!? ...ai niin, mutkun juu.... eihän se käykkään päinsä kun olette luovuttaneet sen osaksi Lähi-itää. Joka on nyt siis sen myötä sitten... entistä lähempänä! Hyvin lähellä.

Vitun ruotsalaisetkin saatana!! Puhuvat kuin vammaiset ja ovat tyhmempiä kuin ...vammaiset ! Vitun kollektivistiset ääliöt.
Naurettavaa sakkia saatana.

Beam me up Scotty !!!

"Suomi?..... kuulostaa hyvältä. Tarvitsetteko uutta Pressaa ?!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti