maanantai 18. elokuuta 2014

Ebolakaranteenikarkurit

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014081718580180_ul.shtml

Ja lisää neekeri-Uutisia.

Ensinnäkin, olen ajatellut kirjoittaa oman vastaukseni niille vähämielisille ja hyytävän typerille, jotka aina ynisee ja änkyttää ja räyhää ja inisee, että "te vaa vihaatte ne..siis mustii -niitten ihonvärin takii!! nii!".
Vastaus olisi äärimmäisen lyhyeen tiivistettynä, että "ei se siitä johdu!! ei sitten alkuunkaan". Jos joku on oikeasti noin, noin!!!, vitun typerä -niin tuollainen kyseinen vitun imbesilli varmaankin alkaisi spontaanisti vihata omaa äitiäänkin kun se kesällä vähän rusehtuu tai labradorinnoutajaa joka sattuu olemaan ruseka, tai ...jotain vastaavaa. Tsiisus ppl !!

Minun oma ehdoton lemppariblogaajani on jo muutama vuosi sitten kirjoittanut  tähän aika hyvän vastauksen jota aioinkin jonkun verran siteerata, mutta otan siitä nyt vain tämän yhden asian, joka on sangen tärkeä ja paljolti selitysvoimainen. Enkä tarvitse kyseistä bloggaajaa / kirjoittelijaa tätä ajatellakseni, mutta hän on vain ainoa joka tämän on tietääkseni kirjoittanut näin selkeästi. Ja tämä simppeli "pointti" on seuraavanlainen ; koska niillä ei ole mitään vitun konseptia Oikeasta ja Väärästä!! (eli siis 1 syy siihen "miksi vihaan neekeriä"). Eli neekerit muistuttavat hyvin, hyvin paljon meidän (tai meidän ja meidän...?)omia ...tai no, omia ja omia, mutta kuitenkin, meidän "omia" Vasureitamme.

Ei mitään käsitystä moraalista, oikeasta ja väärästä, tai ainakaan sitä ei liiemmin tuoda esiin. Vihaa senkin edestä, koska kuten se yksi blokkaaja jota aina suosittelen, se "dissecting Leftism" tyyppi, sanoi niin hyvin ; "miksi Vasemmistolaiset puhuvat aina vain vihasta?!?!? -koska se täyttää heidän omia sydämmiään". HAHahhaaa, aaaaaaaamen !! Paremmin ja lyhyemmin ei asiaa voisi ilmaista.

Viha =  Vasemmisto. Älkääkä muuta luulko.

Mutta eniwei, toin tuon yhden piirteen neekerin-ymmärtämisestä, esiin koska se sopii kuin nyrkki silmään tähän / tuohon linkin uutiseen. Eli näitä vitun vatipäitä on nyt sitten karannut ja autettu karkaamaan -Ebola aitauksesta!! karanteenista!! :D hahaaaahahahaaa, ei hevosen perse !! mitä ääliöitä !! ...siis...tajuaako...ne... m...tä..Hhhh?.. vitun vauhkot elukat.

Siellä ne nyt sitten taas, painattelee pitkin jotain vitun savannia, ebolaa suonissaan ja elää kuin ..huomista ei olisikaan. Ja mahdollisesti tartuttaa sen johonkin sinisilmäiseen avustus-työntekijään (imbesillit! vittu mitä typeryksiä!! Halveksun niitä saatanan rottia!!) ja valitta sitten itse "Rasismista" (mitä se on!!?!? Nigga what the fuck is Race-ism !?!?) mitä se on?!?!.... no eniwei, niin valittaa siis sitten lasismista ja vaatii korvauksia ...jostain ...1800 Ekr kärsityistä puutteista ja orjuuksista (missä tekijänä pääasiassa ählämit ja jutkut yms murjaanit).

Neekeri ei totisesti vain oikein käsitä mitään.

Sitäpaitsi, tiedoksenne!!, FYI niinkuin khuulisti sanotaan: minä harvoin vihaan neekeriä !! tai lopunkaiken edes ählämiä (niitä enemmän kuin nekruja kyllä!). Minulla ei ole mitään syystä, mitään erityistä syytä (ainakaan vielä) vihata neekeriä. Minä vain en erityisesti myöskään dikkaa niistä ! Siinä on vissi ero.
Eikä niitä valkoisen juurikaan tarvi vihata, ne on kuitenkin vihollisena melko vähäpätöinen klaani / heimo, jonkinsortin epäonnistuneita apinoita. En tiedä mitä niistä oli tarkoitus tulla, mutta pieleen se on mennyt. Niistä ei ole tullut kuin tauteja ja ongelmia. Ne pitäisikin kerätä pikapikaa pois koko vitun planeetalta ja vaikka viskata sinne mitä palvovat veren ja kuoleman lisäksi, eli -Aurinkoon.

Neekeri on olentona niin auttamattoman ja avuttoman ja vilpittömän yksinkertainen, etten voi kuin sääliä niitä, useasti mutten aina, ja uumoilisin että suurin osa valkeista muistakin, tuntee lähinnä tällätavoin. Ei niinkään vihaa.
Neekeri on itseasiassa mitä hätkähdyttävin olento seurata ja tutkia ja koettaa ymmärtää ja kartoittaa. Se on kuin jokin käsittämätön muinaisjäänne, mille ei vain löydy mitään järkevää ja lopullista selitystä -kuten Gizan Mahtava Pyramiidi tai Tiahuanaco / Puma Punku yms. Tosin neekrin arvoitus ei kiehdo minua yhtään niin paljon kuin nuo muut mainitut.

Neekeri on kai jokin ...muinaisuudesta jäljellejäänyt ...afrikan savannien ..jokin !! En tiedä vielä, mutta ehkä jonain päivänä. Mutta näinä hulluina aikoinamme, heidät luokitellaan jostain syystä edelleen ja toistaiseksi, ihan pokkana vain!!, "ihmisiksi" !!! pah!! haahahahahaah ahahahahah ha ha ha ha haaaaa... "ihmisiä"...just juu... hahahaaa.




En tiä.... ei millään pahalla, mutta : ei tuosta kyllä ihan ensimmäisenä "ihminen" mieleen tule.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti