sunnuntai 31. elokuuta 2014

Ahvenanmaan itsenäistyminen?



Soininvaara meni nyt vuorostaan pieraisemaan tuolta ilmeisen tyhjästä, mutta myös yhtä ilmeisen -suuresta- päästään.

(Tuossa kuvassa Cosmo yrittää polttaa tappavilla Kommunistisilla silmälaseillaan reiän häntä ahdistaneen kysymyksen esittäneen suomalaisreportterin otsaan)

No, mutta ....=== asiaan. Olen itse täällä blogissa joskus käsitellytkin tuota aihetta "Ahvenanmaan Itsenäisyys" ja nyt sitä on sitten aatellut joku muukin !! Poliitikko vallan. Kappas perkele.

No...... olen edelleen samaa mieltä kuin ennen, eli että ei!! ei niille mitään ittenäsyyttä. Vitut ne sillä edes mitään tee !! tekisivät siellä vain sitä samaa mitä nytkin suomen brutaalisti sortamana, eli tuijottaisivat vuoroin taivasta vuoroin ohikiitäviä "ruotsinlaivoja" ja ...olisivat vastenmielisen ruåttalaisia.

Niin ja tekisivät sipsejä !! Joouu tack så mycket vaan niin.

(Tosin nyt kun joku mainitsi nuo "sipsit" niin on sanottava, että niiden laatu on heikentynyt raa´asti sittemmin esim 90-luvun, jolloin niissä oli vielä vähän perunaa ja maustetta eikä pelkkää kasvisöljyä ja ilmaa).

Mutta sanotaan sekin, että en ollut tullut ajatelleeksi tuota mitä tuossa jutussa ja sen kommenteissa on nyt kiljuttu, eli sitä, että Ahventen Maa käy suomlannille kalliiksi. Eli se on pelkkää menoa lähinnä, muutoin kuin sipsintuotannon ja laivojen pysäköinnin osalta.

Mutta se on myös yksi suomen khuuleimmista ja persoonallisimmista ja kiehtovimmistakin -paikoista, ja jotain mitä Suomi ei ole vielä tähän asti pystynyt oikeasti ja kunnolla "kapitalisoimaan" tai mistä ei ole vielä saatu tehtyä mitään sen khuulimpaa vaikka siihen olisi mahdollisuus !!
(Voisihan sinne vaikka sijoittaa kaikki ne rakkaat MaMumme!! heheiii!! vähänkö vittu huippu idea!!? Ahvenanmaa Mamuille. Laiva on lastattu neekereillä, ja Ählämeillä, ja Venakoilla, ja ...Mustalaisilla yms)

Tuosta^^ Suomi saisi oman paikallisen "Mosambikinsa" tai "Luvatun Maan" tai jonkun.

Mutta niin, siis oolannin ittenäsyys.... kahelia! täyttä hulluutta ja turhaa. Ja miten ne siellä elelisikään yksin, keskenään, ruotsalaisina. Nussisivat puluja ja raiskailisivat laivoja? (kuten muslimit ja ählämit ja neekerit ja merimiehet -tekevät). Eheheiii!  Jos itseasiassa se annettaisiinkin ruattille kuten tuolla on ehdoteltu, se luultavasti täytettäisiinkin ihan oikeasti, jossain vaiheessa, niillä kaikilla ihanilla Pakolaisilla ym. Siellähän sitten killuisivat, saarellaan. Se olisi hetkessä ohi, neekerit sekoaisivat alta-aika-yksikön ja tappaisivat kaikki ketkä pystyvät ja söisivät ruumiit, ja muslimit...aikalailla varmaan sama juttu (ja mahdolliset Kiinalaiset tietenkin!! ne söisivät kyllä kaiken, veneet ja linnut ja ruumiit ja puut ja pensaat). Pian siellä palaisi kaikki mikä voi syttyä tuleen, ja kadut (jos siellä todellakin ON katuja) lainehtisivat veressä ja ympäriinsä ryntäilisi vauhkoontunut neekerilauma viidakkoveitset tanassa, etsien seuraavaa uhria. Se olisi vähän kuin Japanilaisleffa "Battle Royale" mutta ei teineillä.

Pidetään se vaan, osana Härmää, osana Suur-Suomea ja kaikkea, sillä siitä selvitään.
Jos mitään, niin Ahvenanmaata pitäisi nimenomaan lähentää mannerhärmää ja rajusti ! Siihenkin "nevadaan" minulla olisi visio jos toinenkin, mutten niitä tämän blogin kautta halua ilmaista.

P.s Tai sitten sen voisi vain "nukettaa" !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti