maanantai 18. elokuuta 2014

Koulutuspakko

Kiurun Krista kerjää verta nenästään !

Tämä Totalitääri-ämmä haluaa pakottaa, sinut ja kaikki muut itselleen täysin vieraat ja tuntemattomat ihmis-oliot, kaikki väkisin kouluun !!

Siinähän sitten haluat saatanan kusimulkku.

Joillain näillä hominideilla on vain liian vakaat olot ja hyvät tulot -joten elämään on haettava eloa ja sisältöä ja jännitystä puuttumalla muiden planeetan pinnassaelävien olentojen olemassaoloon ja elämään. Sillä, härregyyd!, eihän niitä voi sentään omilleen tai rauhaan jättää, koska ne on vain tyhjiä kuoria ja lapsia jotka eksyy heti jos ei ole komentaja-ämmää joka ohjaa tekemisiä.
Vittu mikä naurettava maa ja kansa tämä on, ja -tästä on kehkeytymässä !!

Olisi ollut kai jonkinlainen kunnia loppua edes pamahtaen, vaikka ryssäin käsissä, mutta tämä loppuukin kai sihisten kuin pimppi. Ämmien tukahduttamana ! Kuten kaikki sielu ja kaikki hauska elämästä aina.

Ei kovin inspiroivia Uutisia.
En tiedä miksi edes vaivaannun, mutta sanon nyt ainakin kerran vielä ; jos haluaisitte oikeasti joskus jotain hyvää, ja rakentaa jotakin ja kehittää esim suomea jne, niin 1 sangen tärkeä juttu olisi inspiroida ja motivoida ihmisiä osallistumaan ja olemaan mukana ja antaa niiden ilmaista itse itseään, ja vapaasti !!, -eikä masentaa ja pystyttää rajoja ja komennella kuin lasta tai navetan elukoita. Tehdessänne tuollaista kommunisti / totalitarismi paskaa, te menetätte suuren osan ihmisistä -panoksen. Kokonaan. Ja kenties niiden kaikkein lahjakkaimpien ja parhaiden.
Vai ....oletteko sattuna huomaamaan, ettei nykymaailmassa juurikaan enää vilise mitään niitä "suuria" ?!?! Suuria-sieluja, suuruuksia, neroja yms, niitä ei vain "jostain syystä" näy enää olevan eikä tulevan, eikä mikään siksi enää etene, ei ole enää mitään mihin pyrkiä, eikä unelmia ja Amerikkaa johtaa kommari-muslimi nekru!! nimeltään vieläpä Hussein Obama !!! hahaha AHAHAaa...ooooohjoijoijoijoio Hussein!! ja Obama.... miksei Osama while your at it ?!?

Kaikki lienee ohi.

Beam me up Scotty !!

Scotty!!?? ...did ya hear me!?? .....*fucking Scotty*... dude?... plz!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti