tiistai 13. kesäkuuta 2023

Bussisuharin puukotus

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/50d5f618-5d43-44d7-aa92-f234bc27c0f1


Tuollaista se on ^ Monikulttuurin Rikkaus™ - ja ällistyttävää että tuota saa jopa kommentoida !! Oijoi, kiittäkääme herroja ja rouvia jotka sallivat moisen ihanuuden.

Vitun näädät saatana.

En tiä..ehkä, EHKÄ, iltapaskan väki alkaa jo ymmärtää oman kusipäisyytensä ja keskitysleirin portinvartijuutensa ja täten höllentää pipoaan ja otettaan ?... EHKÄ !! ÄLKÄÄ toivoko liikoja.

Mutta eniwei, olen yllättynyt sekä siitä, että siitä että...että että että.. montako vitun "ettää" tähän oikein pitää perkele kirjoittaa ja laittaa ?!?!? Houli shit !!

Niin nin olen äimistyneehkö että, ETTÄ, nuo kommentit on noinkin suorasukaisia ja puhuvat samoja asioita kuin täällä BlogoSfäärissäkin ! Nice.

Ja mielenkiintoisesti, eikö vain valhemedia ja valtio, ihmiset tai finnuiitit itse tiesivät HETI luettuaan Uutisen että ahaa; kyseessä on MaMut ? Eikö ole kiehtova diiteilji.

Ns Kansalla™ on näemmä kyky ennustaa tai ymmärtää mitä teillä taas EI ole. Vallan mielenkiintoista.

*

Tuollaista se sitten on kun päästetään laumoja neekereitä ja primitiivikädellisiä kuten ählämit ja muut katkerat jurakauden koiranpaskat, vaeltelemaan valtoimenaan pitkin suomea. Paskamaata jonka naurettava pelkuri Kansa™ on planeetan pystyynkuolleinta väkeä sitten p-korean paskaläjän ja helvetinportin, ja AIVAN yhtä auktoriteettiuskovaista kovakalloista jäykkäniskaista kusista kusipäistä ateistista änkyrä sekulääriä paskalaumaa joka ansaitseekin tulla kuristetuksi ja nöyryytetyksi ja järkiinsä piestyksi jne.

Siitähän saatte, ja ihan ITSE olette ANTANEET oman valtiouskovaisuutenne takia tämänkin kaiken toteutua. ERITYISESTI te jotka oikein "äänestitte" niitä mulkkuja mitkä ovat tänne nekrua kärränneet nekrun perään, oikein saatana HAKENEET niitä sieltä vitun savannilta ja mistä lie mutakuopista ja pusikoista !! HAhahaa vittu että teille tullaan tulevaisuudessa nauramaan !! Te olette Historian yksi merkittävimmistä häpeätahroista ja pilkuista.

Absoluuttisia puklauksia ja älykääpiöitä ja heikkoja !


Mutta hei, eniwei, koirat haukkuu ja kissat naukuu ja nekrut ja ählyt ja mannet tekee sitä mitä nekrut ählyt ja mannet tekee, tässä ei ole KENELLEKÄÄN MITÄÄN UUTTA tai ihmeelistä saati sitten yllättävää. Paitsi ääääääärimmäisen typerille, sekopäisille ja sitten niille jotka leikkii tyhmää.Haistakaa vittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti