torstai 1. kesäkuuta 2023

Nuorisodemoneista...

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/e01314ab-c0b8-44f1-8159-8bd6b0e94737


Ensinnäkin, suomalaiset juopot ja niiden ääliö katukakarat ym perusdemonit on tehneet aina kaikenlaista pahaa ja ryöstelleet nekin jos mitä, mutta olettaisin että tämä ^ kyseinen suht uusi ilmiö on lähinnä MaMujen tekoja. Suomalaiset mutantit ei yleensä kai tee tällaista, ne ei ole minkään tietyn vaatteen tai merkin perässä, ne ei ole tarpeeksi muotitietoisia tai tietoisia ylipäätään, mutta kaikenlaiset murjaanit tekee tällaista halki maailman.

Tuo on jo aika paha, kamala juttu nuorelle saati sitten varsinaisen lapsen kohdalle sattuessa. Mutta tätä siitä seuraa kun maahan päästetään alivertaisia rystyilläänkäveleviä imbesillejä apinoita, joilla on vieläpä vihamielinen kultti ja "kulttuuri" meitä kohtaan alunalkaenkin, MIKÄÄN tässä ei pitäisi olla kenellekään minkäänlainen yllätys.

Lähinnä SE on kai että poliittinen paskaluokka petti oman maansa ja rotunsa niin totaalisesti ja pahasti ja 100 % absoluuttisesti ja häikilemättömästi ja syytellen saatanan pikkusaatanat vieläpä uhriaan ihan täydellisen häikäilemättömän pokkana !! 

Vitun kusiruutat saatana, teillä ei pitäisi olla enää mitään piilopaikkaa missään.

Kiitti kun pilasitte suomen. Mahtavaa vitun (myyrän)työtä.


Ja täytyy myös sanoa että ihmettelen aina näissä tapauksissa ^ja jutuissa miksei KUKAAN tee MITÄÄN ?!?! Eikö teillä jumalauta ole silmiä päässä tai MITÄÄN tilannetajua tms ?!?! Vittu jos joku ryöstää jotain LASTA herran perkele sentään ja olet itse siinä lähellä niin ..en tiä.. ehkä sitä voisi tehdä tai vähintään edes sanoa JOTAKIN ?!?!

Tämä on jo NYT aivan liian tyypillistä ja yleistä ja tämän on loputtava kuin seinään.


Ilmiselvintä on heittää ählyt ym murjaanit vain ulos, thät´s it.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti