maanantai 5. kesäkuuta 2023

Järkkyä muotia 1

Selailen kaikenlaisia krääsä tai vaatekauppoja välillä ja tässä tarttui Zalandon sivuilta tällaista silmilleni..
.. jär-kyt-tävää.


MISTÄ ja kenestä tämä nykyajan absoluuttisen kuvottava vitun puklaus oikein on kotoisin ? Missä vitun Nyy Jookin viemärissä joku homo näitä oikein päättää, että tämä on nyt in ja muotia ja nyt tämä ja nyt tämä ?!

MIKSI nykynuorten mauttomasta mielestä on jotenkin ihan ok ja jopa khuul pukeutua kuin pultsarit 90-luvulla ??!?! Vittu haistakaa vittu ! Hyi VITTU YÖK !! Mikä tuokin ^ pultsarinarkkarihomo look on olevinaan ?? Vittu voisiko enää typerämpää ja mauttomampaa ja kamalampaa ja oksettavampaa ulkonäköä kauheasti edes keksiä !!?

Ei, ei voi. Vittu aivan vitun kamalaa ja järkyttävän myötähävettävän rumaa, elämänhalun sammuttavan masentavan etovaa.

90-luvulla peruspulliaiset ja juopot pukeutui noin, ja se johtuu juuri siitä ettei niillä ole MITÄÄN oikean kauneuden tai edes "muodin" tajua saati sitten mitään makua, ja no..juopot nyt on vain juoppoja, ne kierii ojassa ja paskassa ja kääriytyy reikäiseen verkkopaitaan ja kulahtaneisiin sammareihin ja on olevinaan ihan edustuskelpoisia. Paskankaan väärti ihminen EI tee niin.

Vittu joootain vitun tajua tähänkin sitten jo kiitos. Ja ehkä jos lakkaatte menemästä muodin perässä ja koetatte olla jotakin omaa ?!??! Mikäli teissä ON mitään omaa.

Sanoinkuvailemattoman kamalaa aikaa vaatteiden ja kenkien ja korujen ja jopa aurinkolasien suhteen, tämä on ehkä jopa kamalampi(!!) kuin 1970-luku !!!!! Ja  SE on jo jumalauta niin paljon sanottu kuin  mikään voi olla sillä MIKÄÄN ei ikinä voi alittaa sitä saastaa ällöttävyyttä rumuutta kuvottavuutta luontaantyöntävyyttä, olenkin kai jo sanonut että se aika-kausi pitäisi  pyyhkiä paitsi ihmiskunnan muistista mutta koko kosmoksen, Akaasisista Aikakirjoistakin, niin että on kuin sitä ei olisi koskaan ollutkaan.

Aatelkaa  että minä  luulin SEN olevan jo pohjanoteeraus ja pohjaan osumisen tasoinen tyhmyys ja mauttomuus kun kaikki kulki nilkat paljaina !..hHAha.. aah miten ihanan naiivi minä olinkaan ! AAAiiinahan sitä voi näemmä upota vielä pajonkin alemmas.

Mutta hei, te näytätte aivan VITUN uskomattoman rumilta ja  hönöiltä ja dorkilta ja tyhmiltä ja typeriltä ja teille olisi vielä ysärillä kun kaikki oli tähän aikaan verrattuna vielä jokseenkin järjissään, naurettu. Teidät olisi naurettu ulos.

Te ette  Tee Vaikutusta, te VAIN nolaatte itsenne, siinä kaikki.

Jär-vitun-kyttävää !


* * * * *


Laitan tähän samaan vielä tällaiset oudot ...bugit tai glitchit mitkä Zalandossa tuli aikanaan vastaan.

Luultavasti ei kumminkaan ihan ne oikeat hinnat ^. Vaikka onhan molemmat toki kalliita merkkejä.

Tuo ^ on oikeasti jo todella hyvännäköinen huppari muuten, jos makuneuvoa haluatte. Elegantti ja aikuismainen ja tyylikäs jne, siist ija puhdas ja np.

Noita VITUN "varsity" takkeja ^^ minä taas inhoan oikeastaan oikein intohimolla, en ole ikinä voinut sietää niitä enkä voi edelleenkään. Ärsyttävimpiin kuuluvia rättejä mitä Anglosfääri on ikänä paskantanut yllemme.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti